Başvuru sayfasını açan varmı?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan esrawoswos
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:04
arkadaşlar okadar sabır ettik biraz daha edelim sabır. bekleyelim bakalım nolacak sonuçta önümüzde 5 gün daha war yeterki atanalım gerisi önemli değil

açıl gari yaww zaten az bi puan varr bi stresede sen sokma bizi be sitee acıl garii

akşama kadar yolu vaar bunun:S

arkadaşlar başvuru formu açıldı hepinize iyi şanslar

açılmadı yaa daha:((

ben hala gıremıorum

arkadaşlar bana açıldı şöyle yazı yo sözleşmeli atandığınızdan baş vuru yapamıyorsunuz ne güldüm kaç günlük sitresimi attım beni atamışlar ama benim haberim yok varmı böyle şey ya

arkadaşlar tc mi bölümümü girdim sözleşmeli personel başvuru yapamaz diye bir saçmalık çıktı karşıma iiiiiiii ben atanamadımki biri bana yardım etsin kafayı yicemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

arkadaşlar bana açıldı şöyle yazı yo sözleşmeli atandığınızdan baş vuru yapamıyorsunuz ne güldüm kaç günlük sitresimi attım beni atamışlar ama benim haberim yok varmı böyle şey ya
onu hepımıze soluyolar sanırım kafadan atamışlar düzelcek işallah:3613411xz:

ben daha bölümümü bile giremedim....

böyle bir sorun yaşayan varmı sayfası açılamayan
cevap bekliyorum

Arkadaşlar bende de sözleşmeli çalıştığınız için başvuru yapamazsınız yazıyor ne oluyor biz bilmeden nezaman çalışmaya başladık hayırlısı.

arkadaslar sayfam acılmıyr uyarı yazısı cıkyrm bılgı guncelle dıyor
ne demek bu anlamadım yardımcı olur musunuz

personel linki kaldırmış

Demek ki herkez aynı sorunla karşılaşmış rahatladım düzenlemeden sonra açılır beklemek lazım geç saatleri bulabilir

evet bende de aynı yazıyor ne yapacagız şimdi

şimde de linki kaldırdılar.. vay be, ne acziyet! yazık...

bakanlıığı arıyorum ben bu ne ya terbiyesizler... her işte bir şey çıkarıyorlar

torpil dönüo kesin bu işte kesinnn hiç çalışmayan evde oturan kişiyi sözleşmelli personel olarak gösteren.... neyse...

Beklicez mesai saati bitene kadar çalişırlar gibi

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri