Başvuru sayfasını açan varmı?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan esrawoswos
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:04
onu hepımıze soluyolar sanırım kafadan atamışlar düzelcek işallah:3613411xz:
vallaha arkadaşım dediğin gibi kafadan atadılar galiba bizi.İyi ama nerelere atandık onu bari bilseydik dimi:36_11_6:inşallah düzelir bakalım hayırlısı

ne çalışması arkadaşım bu işle ilgilenen arkadaşımıız şuan yok diye cevap veriyor sekreter...

az önce girdiğim link şimdi yok kaldırılmış,neler oluyo yaaa

tamamen oyalama taktiği,heralde bakanlık önce kendi personelini yerleştirecek sonra koyacak açık yerleri,sonrada aaa yanlışlık düzeltildi deyip bizler tercih yapcaz kalan yerlere

bu iş bugun olmazsa ozaman mecbur ellerı mahkum basvurular 1gun uzar

yanı son gun demek ıstedım:S

tamamen oyalama taktiği,heralde bakanlık önce kendi personelini yerleştirecek sonra koyacak açık yerleri,sonrada aaa yanlışlık düzeltildi deyip bizler tercih yapcaz kalan yerlere

aynennnnnn öleee

şimdide link kaldırıldı yaa şuna bak bugün güya tercihler başladı ama ortada tercih formu yokkkkkkkkkkk

arkadaşlar sayfası açılan varmı

arkadaşlar bakanlık bir yanlışlık yapmış ücretli çalışanları ve diğerlerini sözleşmeli öğretmen diye kaydetmiş sayfanın kalkmasının sebebi bu yanlışlık düzelecek

hayırr sayfa açılmıyor hala...

bende sayfa bile yok daha....link kaldırılmış

şu an bende açıldı

bende neden açılmıyor:(

sayfa açılıyor ama tercihler görünmüyor

açılıyor ama tercih yapamıyorsun hata veriyor yoğunluktan sanırım

evet açılıyor ama hata veriyor ve bence bu yoğunluktan falan deil

bu işin içinde çıkarı olanlar var eğer gerçekten öyleyse hiçbirine hakkımı helal etmiyorum........

evet açılıyor ama hata veriyor ve bence bu yoğunluktan falan deil

bu işin içinde çıkarı olanlar var eğer gerçekten öyleyse hiçbirine hakkımı helal etmiyorum........
ben sonuna kadar bunu söylüyorum,tamamen oyalama taktiği,bugün tercihler başlamıştı güya ama daha sayfamızı bile açamadık,bunun adı yanlışlık olamaz heralde böyle basit bi yalanın akasına sığınılamaz bence,bunun başka bi adı varrr.....:hhf::hhf:

personel.meb.gov.trden yapılcak dımı tercıhler

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri