vallaha arkadaşım dediğin gibi kafadan atadılar galiba bizi.İyi ama nerelere atandık onu bari bilseydik dimi:36_11_6:inşallah düzelir bakalım hayırlısıonu hepımıze soluyolar sanırım kafadan atamışlar düzelcek işallah:3613411xz:
vallaha arkadaşım dediğin gibi kafadan atadılar galiba bizi.İyi ama nerelere atandık onu bari bilseydik dimi:36_11_6:inşallah düzelir bakalım hayırlısıonu hepımıze soluyolar sanırım kafadan atamışlar düzelcek işallah:3613411xz:
tamamen oyalama taktiği,heralde bakanlık önce kendi personelini yerleştirecek sonra koyacak açık yerleri,sonrada aaa yanlışlık düzeltildi deyip bizler tercih yapcaz kalan yerlere
ben sonuna kadar bunu söylüyorum,tamamen oyalama taktiği,bugün tercihler başlamıştı güya ama daha sayfamızı bile açamadık,bunun adı yanlışlık olamaz heralde böyle basit bi yalanın akasına sığınılamaz bence,bunun başka bi adı varrr.....:hhf::hhf:evet açılıyor ama hata veriyor ve bence bu yoğunluktan falan deil
bu işin içinde çıkarı olanlar var eğer gerçekten öyleyse hiçbirine hakkımı helal etmiyorum........
Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.
Kayıt Ol!