Başvuru sayfasını açan varmı?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan esrawoswos
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:04
büş96 sizinla kafa buluyo cvp vermeyin lütfen...
hocam biz onu zaten boşverdikde şimdi ben aradım bakanlıgı aradım arkadaslar kesin bir saat veremiyecegini söyledi bakın öğleye dogru acılacagını söyledi saat hakkında kesin bir sey söyleyemeyiz dedi hadi hayırlısı

şerefsiz.................
günaydın yeliz hocam sakin olun şu büs müdür nedir nerden girdiyse bu siteye herkezin moralini bozuyor onu boşverin bide yalan yanlış şeyler yazıyor kimse inanmasın ve cevap vermesin herkez gergin şimdi onun zamanı değil sırası gelince hallederiz

günaydın yeliz hocam sakin olun şu büs müdür nedir nerden girdiyse bu siteye herkezin moralini bozuyor onu boşverin bide yalan yanlış şeyler yazıyor kimse inanmasın ve cevap vermesin herkez gergin şimdi onun zamanı değil sırası gelince hallederiz
günatdın canım...arkadaşlarım kusura bakmasın haddimi aştım ona karşı bana yakışmayacak kelime kullandım ona....

sakin olun arkadaşlar boşuna sinirlenmeyin inşallah atanırsınızda sizde o insanı sinirlendirirsiniz.

memurlar net'te de yazıyor, sayfa hazır ama yuklenmesı beklenıyormus yoğunluktan dolayı. 11-12 yi bulur diyorlar.. Gergin olmayın arkdaşlar. Ha 3 saat ha 5 saat n'olcak ki..

günatdın canım...arkadaşlarım kusura bakmasın haddimi aştım ona karşı bana yakışmayacak kelime kullandım ona....
yok yok haddini aşmadında onun için ağır kelimeler varda bize yakışmıyor zaten anlamıyorda sadece zavallı sen canını sıkma şu anki duygularını anlıyabiliyorum umudunu yitirme bak bana inan niye bunu diyorum bilmiyorum ama bu sene bi şekilde bütün oö si atanacak biraz daha sabır

yok yok haddini aşmadında onun için ağır kelimeler varda bize yakışmıyor zaten anlamıyorda sadece zavallı sen canını sıkma şu anki duygularını anlıyabiliyorum umudunu yitirme bak bana inan niye bunu diyorum bilmiyorum ama bu sene bi şekilde bütün oö si atanacak biraz daha sabır

inş. hocam bunu can-ı gönülden diliyorummmm....................

sağolun arkadaşlar bu dedikleriniz sizin dualarınızda ondan....

hala açılmadı

Açıl susam açıl..

ben şimdi girdim sayfa aynı umarım 12 ye kadar yayınlarlar okulda açmak istemiyorum sayfayı en azından bursa da nerelerin açık olduğunu görürüm her kere bol şanşlar umarım her kez istediği yere görevlendirilir

akşama kadar yolu var bence arkadaşlar.hatırlarsanız cuma gunu klavuz akşama dogru cıkmıştı.inş yetıştırırler

bir kez daha açıl susam açıl desem ya da bi biskrem versem :o)

Ne açılmaz sayfaymış..

hadi açınn..ne zaman açılacak bu sayfa yeterince sabırsızlandık..

arkadaşlar çok merak ediyorm a açılsın artık okulların puanları bakalım nasıl olacak beklemekte ne zor ya neyse herkeze hayırlı olsun en azından başvuru için dakikaları bekliyorz

arkadaşlar açan olursa hemen buraya yazsın açılıyo diye

arkadaşlar çok merak ediyorm a açılsın artık okulların puanları bakalım nasıl olacak beklemekte ne zor ya neyse herkeze hayırlı olsun en azından başvuru için dakikaları bekliyorz
şımdı bızz tercıh yaparken okulların puanlarınıdamı görücezssaassrrre

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri