yeliz hocam yapmayın yaq ne kafa bulcam sabah sabah :36_6_3:büş96 sizinla kafa buluyo cvp vermeyin lütfen...
yeliz hocam yapmayın yaq ne kafa bulcam sabah sabah :36_6_3:büş96 sizinla kafa buluyo cvp vermeyin lütfen...
şerefsiz.................yeliz hocam yapmayın yaq ne kafa bulcam sabah sabah :36_6_3:
hocam biz onu zaten boşverdikde şimdi ben aradım bakanlıgı aradım arkadaslar kesin bir saat veremiyecegini söyledi bakın öğleye dogru acılacagını söyledi saat hakkında kesin bir sey söyleyemeyiz dedi hadi hayırlısıbüş96 sizinla kafa buluyo cvp vermeyin lütfen...
günaydın yeliz hocam sakin olun şu büs müdür nedir nerden girdiyse bu siteye herkezin moralini bozuyor onu boşverin bide yalan yanlış şeyler yazıyor kimse inanmasın ve cevap vermesin herkez gergin şimdi onun zamanı değil sırası gelince hallederizşerefsiz.................
günatdın canım...arkadaşlarım kusura bakmasın haddimi aştım ona karşı bana yakışmayacak kelime kullandım ona....günaydın yeliz hocam sakin olun şu büs müdür nedir nerden girdiyse bu siteye herkezin moralini bozuyor onu boşverin bide yalan yanlış şeyler yazıyor kimse inanmasın ve cevap vermesin herkez gergin şimdi onun zamanı değil sırası gelince hallederiz
yok yok haddini aşmadında onun için ağır kelimeler varda bize yakışmıyor zaten anlamıyorda sadece zavallı sen canını sıkma şu anki duygularını anlıyabiliyorum umudunu yitirme bak bana inan niye bunu diyorum bilmiyorum ama bu sene bi şekilde bütün oö si atanacak biraz daha sabırgünatdın canım...arkadaşlarım kusura bakmasın haddimi aştım ona karşı bana yakışmayacak kelime kullandım ona....
yok yok haddini aşmadında onun için ağır kelimeler varda bize yakışmıyor zaten anlamıyorda sadece zavallı sen canını sıkma şu anki duygularını anlıyabiliyorum umudunu yitirme bak bana inan niye bunu diyorum bilmiyorum ama bu sene bi şekilde bütün oö si atanacak biraz daha sabır
Açıl susam açıl..
şımdı bızz tercıh yaparken okulların puanlarınıdamı görücezssaassrrrearkadaşlar çok merak ediyorm a açılsın artık okulların puanları bakalım nasıl olacak beklemekte ne zor ya neyse herkeze hayırlı olsun en azından başvuru için dakikaları bekliyorz
Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.
Kayıt Ol!