İçeriğe geç

145.259 öğretmen ve veli

Okul Öncesi Forum

ATAMA-DİĞER KONULAR

Başvuru sayfasını açan varmı?

arkadaşlar okadar sabır ettik biraz daha edelim sabır. bekleyelim bakalım nolacak sonuçta önümüzde 5 gün daha war yeterki atanalım gerisi önemli değil
açıl gari yaww zaten az bi puan varr bi stresede sen sokma bizi be sitee acıl garii
arkadaşlar başvuru formu açıldı hepinize iyi şanslar
açılmadı yaa daha🙁(
arkadaşlar bana açıldı şöyle yazı yo sözleşmeli atandığınızdan baş vuru yapamıyorsunuz ne güldüm kaç günlük sitresimi attım beni atamışlar ama benim haberim yok varmı böyle şey ya
arkadaşlar tc mi bölümümü girdim sözleşmeli personel başvuru yapamaz diye bir saçmalık çıktı karşıma iiiiiiii ben atanamadımki biri bana yardım etsin kafayı yicemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
CEDAM şunu yazdı:
arkadaşlar bana açıldı şöyle yazı yo sözleşmeli atandığınızdan baş vuru yapamıyorsunuz ne güldüm kaç günlük sitresimi attım beni atamışlar ama benim haberim yok varmı böyle şey ya
onu hepımıze soluyolar sanırım kafadan atamışlar düzelcek işallah:3613411xz:
böyle bir sorun yaşayan varmı sayfası açılamayan
cevap bekliyorum
Arkadaşlar bende de sözleşmeli çalıştığınız için başvuru yapamazsınız yazıyor ne oluyor biz bilmeden nezaman çalışmaya başladık hayırlısı.
arkadaslar sayfam acılmıyr uyarı yazısı cıkyrm bılgı guncelle dıyor
ne demek bu anlamadım yardımcı olur musunuz
personel linki kaldırmış
Demek ki herkez aynı sorunla karşılaşmış rahatladım düzenlemeden sonra açılır beklemek lazım geç saatleri bulabilir
evet bende de aynı yazıyor ne yapacagız şimdi
şimde de linki kaldırdılar.. vay be, ne acziyet! yazık...
bakanlıığı arıyorum ben bu ne ya terbiyesizler... her işte bir şey çıkarıyorlar

torpil dönüo kesin bu işte kesinnn hiç çalışmayan evde oturan kişiyi sözleşmelli personel olarak gösteren.... neyse...
Beklicez mesai saati bitene kadar çalişırlar gibi

Bu konuya yanıt yazmak için giriş yapman gerekiyor.