Başvuru sayfasını açan varmı?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan esrawoswos
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:04
açıldı arkadaşlar.

evet acıldı ama yogunluk oldugu ıcın hata verıyo bızım yerımıze hangı torpıllıler tercıh yapıyosa artık allah kahretsın bunları hakkım haram zıkkım olsun..

Ya bende bişey yok klavuz var sadece hiçbişey anlamadım.

bir gece daha bekleyeceğiz..maalesf.

evet açıldı arkadaşlar

açıldı..bir tane üsküdar yok..

ya arkadaşlar personel meb sayfa yok saat 3buçuk gibi girmiştim sayfa vardı yalız branşlar açılmıyordu giremedim siz nerden açtınız sayfanızı.... çıldırmak üzereyim ya

17 anadolu yakası var,üsküdar olmalıydı..

arkadaşlar MEBBİSin sayfasında sağ taraftaki linkten girin hiç bi sorun yok orda.ben şubatı bekleyenlerdenim. 78.880 ile hem de.
12 kadro açmışlar sadece. kader kısmet diyemiyorum ben buna.
biçok insanın tüm planlarını alt üst ettiler maalesef.

bende giriş yapamıyorum nedden

arkadaşlar bu işte bir bit yeniği var!!!! benim 10 bin atamada tercih ettiğim okullar yine var o okullara düşük puanla öğretmen alındığını gösteriyordu.mantıken bu okuldaki öğretmenin kadrolu başka bir okula gidebilmesi için yüksek pualı olması gerekiyor yada o okulda öğretmenliğe başlamamış olması gerekiyor.sizlerde daha önceki tercih ettiğiniz okullarla şimdiki tercihleri kıyaslayın bu şekilde o kadar çok okul olduğunu göreceksiniz.yani kısacası pek çok kimse atandığı okula başlamamış yada meb kadroları daha önce puanları fazla düşürmemek için dolu gösterdi yorumlarınızı bekliyorum

arkadaslar mebbis yazıp aratın orada basvuru sayfası açılıyo gözünüz aydın

arkadaslar mebbis yazıp aratın orada basvuru sayfası açılıyo gözünüz aydın

Nerden giriliyo o sayfaya anlaıyamadım arkadaşlar...

hayırlı olsun arkadaşlar

arkadaşlar tercihleri neye göre yapcaz bu okulların en son aldığı sözleşmeli yani minumum puanını nasıl nerden bulabilirim yardımcı olursanız sewinirim

Sayfa açıldı hayırlı olsun herkeze

hadi arkadaşlar hepimiz için hayırlısı
inşallah atanırız sevinçlerimizide hep birlikte paylaşalım

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri