Arkadaşlar olumsuz bir hava yaratmak istemiyorum ama bu yıl kesinlikle geçme notu 50 değil.Keşke 50 olsaydı.Derslerin ortalamaları alınıp geçm notu hsaplanacak.Yai tüm öğrencilerin ortalaması düşük ise düşük bir notla gçilebilir belki.Gerçi şimdiye kadar duyduğum notların çok yüksek olmadığı ama benim artık çalışasım glmiyor.Bu sistem beni bitirdi.Artık bölümden beklentim kalmadı.Bir dönem verdiler 11 tane ders kitaplar geç geldi yardımcı kitap yoktu bir çoğumuz zaten çalışıyoruz falan derken sonuç hüsran.Basit dediğim
dersler bile 50 küsür geldi ancak.Ben pişman oldum derslere itiraz etmediğime.Bahar dönemi almayacam fazla ders.Bunalıma girdim valla.Bu arada en düşük notum biri mat: 43 diğeride yaratıcılık:47 diğerleri 50,56,53,62,90 en yüksek o da inkilap diğerleri ortalama.
Hocam aynı dert bende de var da bu sistem icin korkmyaın diyorlar.ama bizim bölüm icin zor tabi tahmin etmek.sonucta herkes ciddi şekilde çalışıyor.ama dediğiniz gibi nedense benimde notlar vasat.notlarım 50 uzeri ama korkuyorum daha cok stres oluyor.haksızlıkmış gibi geliyor bu bana.en azından 50 ile geçeceğimizi biliyorduk.yine de erken konuşmamak lazım bi gorelim sistemi nasıl birşeyse..
Belki yararımıza olur :22: