ARKADAŞLAR sonuçlar açıklandımı benim sayfam gene açılmyo
teşekkürler.birde üstten ders seçmek için derslere nerden bakıyoruz kredileri ile.
zeynep cim şim ben şunu öğrenmek istiyorum üiversite bize 2. sınıfın dersleri haricinde 5 ders de üsten verdi ya şimdikinde ders leri biz seçicez ya bunların kredilerini nasıl ayarlıcaz yani şunu demek istiyorum.3 yılda bitirmek istiyorum bunun için seçimleri dikkatli yapmam gerekiyosiz yaparken neleri seçtiniz benle paylaşırmısınız
zeynep hocam şimdi özel öğretim yöntemleriinin ilk yarısı 5. yarıyılda. biz almadık ya onu bıraksak seneye alsak onun yerine hangi dersi alabiliriz .neden diyorum biliyomusun seneye bir bütün halinde güz döneminde 1.sini bahar döneminde 2. alırız.ama ben yanlış düşünüyoda olabilirimhani bi zararı olur mu diyorum
zeynep cim bende senin le aynı dersleri alacagım son 4 ders demiştin ya onları.sende bana söylediğin dersleri mi seçtin yoksa bi değişiklik yaptın mı.arkadaşım ya ben şunu anlayamıyorum kafam çok karıştı üstten ders alsakda okul 1 yıl bitmiyor mu gerçekten .arkadaşlar 1 dönem erken bitiyor yazmışlar 4.sınıfın yarısında bitse bizim işimize yarar mı genede .atanma konusunda diyorum
Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.
Kayıt Ol!