AÖF 2.sınıf öğrencilerinin paylaşım başlığı (2011-2012)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan mihriban45
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:03
ARKADAŞLAR sonuçlar açıklandımı benim sayfam gene açılmyo

2. Sinif okulÖncesİ ÖĞretmenlİĞİ bÖlÜmÜ 2. DÖnem dersler

tÜrkÇe yazili anlatim
okulÖncesİnde mÜzİk eĞİtİmİ - ii
eĞİtİm felsefesİ
erken Çocukluk dÖnemİnde gelİŞİm - ii
Çocuklukta oyun gelİŞİmİ
okulÖncesİnde beden eĞİtİmİ ve oyun ÖĞretİmİ
atatÜrk İlkelerİ ve İnkİlap tarİhİ

teşekkürler.birde üstten ders seçmek için derslere nerden bakıyoruz kredileri ile.

teşekkürler.birde üstten ders seçmek için derslere nerden bakıyoruz kredileri ile.

6 OKÖ302U ÖZEL EĞİTİM ÖZEL EĞİTİM 5
6 ÖMB304U ÖLÇME VE DEĞERLENDİRME 5
6 OKÖ304U OKULÖNCESİNDE MATERYALGELİŞTİRME 5
6 ÖMB306U ÖZEL ÖĞRETİM YÖNTEMLERİ II 4
6 OKÖ306U OKULÖNCESİNDE ÇOCUKEDEBİYATI 4
6 TAR314U TÜRK EĞİTİM TARİHİ 3
6 PSİ102U EĞİTİM PSİKOLOJİSİ 4

kılavuzdaki son hali böyle.eğitim psikolojisi 2. dönemde görünüyordu fakat 6. döneme almışlar:15:
yarın hep beraber göreceğiz inşallah. aöf bu ne yapacagı belli olmıyor : )

zeynep cim şim ben şunu öğrenmek istiyorum üiversite bize 2. sınıfın dersleri haricinde 5 ders de üsten verdi ya şimdikinde ders leri biz seçicez ya bunların kredilerini nasıl ayarlıcaz yani şunu demek istiyorum.3 yılda bitirmek istiyorum bunun için seçimleri dikkatli yapmam gerekiyosiz yaparken neleri seçtiniz benle paylaşırmısınız

bu arada sonuçlar nasıl arkadaşlar

zeynep cim şim ben şunu öğrenmek istiyorum üiversite bize 2. sınıfın dersleri haricinde 5 ders de üsten verdi ya şimdikinde ders leri biz seçicez ya bunların kredilerini nasıl ayarlıcaz yani şunu demek istiyorum.3 yılda bitirmek istiyorum bunun için seçimleri dikkatli yapmam gerekiyosiz yaparken neleri seçtiniz benle paylaşırmısınız

buradan giriş yapıp görebilirsin arkadaşım . https://login.anadolu.edu.tr/?url=http://aofeklesil.anadolu.edu.tr/Login.aspx

6 OKÖ302U ÖZEL EĞİTİM ÖZEL EĞİTİM 5
6 ÖMB304U ÖLÇME VE DEĞERLENDİRME 5
6 OKÖ304U OKULÖNCESİNDE MATERYALGELİŞTİRME 5
6 ÖMB306U ÖZEL ÖĞRETİM YÖNTEMLERİ II 4
6 OKÖ306U OKULÖNCESİNDE ÇOCUKEDEBİYATI 4
6 TAR314U TÜRK EĞİTİM TARİHİ 3
6 PSİ102U EĞİTİM PSİKOLOJİSİ 4

ben son 4 dersi almayı düşünüyorum :15:

zeynep hocam şimdi özel öğretim yöntemleriinin ilk yarısı 5. yarıyılda. biz almadık ya onu bıraksak seneye alsak onun yerine hangi dersi alabiliriz .neden diyorum biliyomusun seneye bir bütün halinde güz döneminde 1.sini bahar döneminde 2. alırız.ama ben yanlış düşünüyoda olabilirimhani bi zararı olur mu diyorum

zeynep hocam şimdi özel öğretim yöntemleriinin ilk yarısı 5. yarıyılda. biz almadık ya onu bıraksak seneye alsak onun yerine hangi dersi alabiliriz .neden diyorum biliyomusun seneye bir bütün halinde güz döneminde 1.sini bahar döneminde 2. alırız.ama ben yanlış düşünüyoda olabilirimhani bi zararı olur mu diyorum

benimde aklıma geldi bu fakat . konular birbirinden farklı dediler . aynı ders sonucta ne kadar faklı olabilir değil mi :)
Karar Senin iyice düşün ama arkadasım .hangi dersler sana uygunsa mantıklı geliyorsa onları al .

Arkadaşlar bende sizin gibi 2.sınıftayım.Geçen dönem atanan bütün dersleri aldım ve başarılı oldum.Bundan sonrada çok zorlanmadan yapabileceğim dersleri üstten alacağım ama ne yazık ki okul sadece 1 dönem erken bitiyor 1 yıl değil.Geçen yılki pskoloji dersinin olmayışından bize verilen kredi dönemlik 25 gibi bişey yani toplamda 50 krediyle geçmişiz arkadaşlar.Bahar dönemi 43 kredi bu dönem ve sonrasında 45 45 alsak bile 3.sınıfın bahar döneminde yinede okul bitmiyor.Yani 7.dönem bahar dönemi okul bitecek çünkü toplamda 240 kredi olması lazım mezuniyet için.Ben araştırdım ve bu sonuca vardım sizlerde araştırdınızmı arkadaşlar sizce nasıl olacak 1.sınıf bizim için kayıp.Yaz okulu açsalar telafi olabilir ama o da açılmıyor.Ne düşünüyorsunuz?

biz 1. sınıfa başlarken yıllık sistemde idik.Bu kredi olayının bizi kapsayacagını sanmıyorum.yani 1 yılımızı harcayamazlar sonucta.ve biz ingilizce,cocukları tanıma teknikleri derslerinden muafız.bu da gosteriyor ki 240 kredi bizi kapsamaz.bende boyle düşünüyorum.hep beraber bekleyip gorecez.hayırlııs olsun inş.

berfey hocam ne yazık ki durum öyle değil.Bize o almadığımız derslerden dolayı zaten seçmediğimiz halde 5 ders atadılar güz döneminde.Bizde kredili sisteme dahiliz ve 240 krediyi tamamlamak zorundayız.Bunu tamamlamak için gerekirse ing.3 ve 4 dü bile alacağız.Zaten sistem ortada.Çan eğrisi,harf notları her değişiklik bizide kapsıyor.

Arkadaşlar ben bir yandan da kreşte çalışıyorum ve geçtiğimiz dönem çok zor geçtim derslerden. çok şükür hepsinden geçmişim ama ağlaya ağlaya ders çalıştım gece yarılarında :D 11 tane ders, dilek olay... Bu dönem ne düşünüyorsunuz yine fazla ders almaya gerek varmı, okulumuz erken biter mi?

Bende aynı sizin gibiydim.Çoğu kez kitapı fırlatıp attım,ağladım,pskolojim bitti.Hem iş,hem dersler,evli ve çocuklu bir kadın olarak herşey bana bakıyor.2.58 ile çok şükür geçtim belki ortalamam çok yüksek değil ama büyük başarıdır bu benim için.Kreşlerde çalışmak zaten zor.Ücretli öğretmenlik bir nebze ama kreş bıktırıyor meslekdende.O yüzden daha ders seçmedim arkadaşım.İnan korkuyorum ve kararsızım.İkinci dönem birde gösteriler var kreşin daha zorlu.Eee yaz ayı havalar güzel gider canın çalışmak istemez.Okul erken bitecekmi dersen bence en fazla bir dönem kısalır o yüzden çok kasmaya gerek yok.Ben zorlamayı düşünmüyor bu yüzden.

arkadaşlar ben bu dönem üstten 4 ders aldım. . Sadece 30 tl fazla yatıracagım .
Bence sizlerde üstten alabildiğiniz kadar ders alın kendinizi sıkmaya gerek yok şöyle ben öncelikle 2. sınıfın derslerine çalışıyorum kalan zamanda da üstten aldığım derslere çalışıyorum .üstten aldığım derslerden bir tanesini bile geçsem mutlu olurum yani . kaybedecek bir şeyimiz olmuyor anlatmak istediğim bu .

zeynep cim bende senin le aynı dersleri alacagım son 4 ders demiştin ya onları.sende bana söylediğin dersleri mi seçtin yoksa bi değişiklik yaptın mı.arkadaşım ya ben şunu anlayamıyorum kafam çok karıştı üstten ders alsakda okul 1 yıl bitmiyor mu gerçekten .arkadaşlar 1 dönem erken bitiyor yazmışlar 4.sınıfın yarısında bitse bizim işimize yarar mı genede .atanma konusunda diyorum

zeynep cim bende senin le aynı dersleri alacagım son 4 ders demiştin ya onları.sende bana söylediğin dersleri mi seçtin yoksa bi değişiklik yaptın mı.arkadaşım ya ben şunu anlayamıyorum kafam çok karıştı üstten ders alsakda okul 1 yıl bitmiyor mu gerçekten .arkadaşlar 1 dönem erken bitiyor yazmışlar 4.sınıfın yarısında bitse bizim işimize yarar mı genede .atanma konusunda diyorum

benim 6. dönemden aldığım dersler bunlar 2. sınıf dersleriyle beraber 45 kredi oluyor .keşke daha fazlasını da alabilseydim :)
ÖZEL ÖĞRETİM YÖNTEMLERİ II 4
OKULÖNCESİNDE ÇOCUKEDEBİYATI 4
TÜRK EĞİTİM TARİHİ 3
EĞİTİM PSİKOLOJİSİ 4

Açıkçası arkadaşlar ben bu erken mezun olmayı fazla kafama takmıyorum . benim amacım ders yükümü hafifletip son sınıfta KPSS ye çalışmak .
ama Neler olacagını bilemeyiz. büroya giden arkadaşlarımız olmuş çocukları tanıma teknikleri ve ingilizce dersinden muaf oldugumuzu söylemişler . eğer dedikleri gibiyse kredileri topladığımda görüyorum ki okul 1 yıl erken bitiyor . fakat dediğim gibi aöf bu ne olacagı belli olmuyor.

bende aynı dersleri seçtim daha önceden eklenen derslerin ücreti çıktımı size bana gözükmüyorda.

ben 3 tane ders aldım.555 leri sectim.ing 3-4 ten muafız arkadaşlar ayrıca cocukları tanıma tekniklerinden de muafız.bu durumda gecen dönem ustten alınan 5 derside veren arkadaşlar bu dönemde de ders aldıysa ustten, seneye 4. sınıf derslerin tümünü alabilecek.evet erken mezun olabilme ihtimali şu an cok yuksek ama düşününce şöyle bi durum ortaya cıkıyor.3.sınıf ve 4. sınıf dersleri olacak.kpss olacak. ve çalışırsak da okul olacak ayrıca stajlarda tuzu biberi.mezun olabiliriz ama kpss de verimli olabilecegimizi sanmıyorum en azından kendi adıma boyle olacagını düşünüyorum.Hayırlısı olsun.Hep birlikte yaşayıp gorecez.ama üstten ders almanızda her zaman fayda var.kesinlikle tavsiye ediyorum.:8:

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri