AÖF 2.sınıf öğrencilerinin paylaşım başlığı (2011-2012)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan mihriban45
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:03
zeynep hanım bu siteden daha çok yararlanmak istiyorum ama fzla kullanamıyorumm açık olduğunuz ii oldu

bu arada benim tüm yazdığım mesajlara cevap attınız teşekkürler:)

arkadaşlar sınavlarınız nasıl geçti .benim moralllerim çok bozuk böyle bi sınav görmedim hiç .ders çalışasım gelmiyo artık:(

arkadaşlar sınavlarınız nasıl geçti .benim moralllerim çok bozuk böyle bi sınav görmedim hiç .ders çalışasım gelmiyo artık:(
Benimde beklediğimden kötüydü maalesef .sonuçları çok merak ediyorum .
Bildiğin gibi arasınavın %30 u dönem sonu sınavınında % 70 i alınacak . yani önemli olan bizler için dönem sonu sınavları . Çok sıkı çalışmalıyız .

malesef bende telaş yaptım ilk defa korkarak girdim bi sınava.hepsini birbirine karıştırdım cvp ları.ortalama hep 60-70 olacak puanlarım.puanlama sistemini hala anlamış degilim o yuzden korkuyorum eski sistem yok diyorlar bakalım merakla bekliyorum :10:

malesef bende telaş yaptım ilk defa korkarak girdim bi sınava.hepsini birbirine karıştırdım cvp ları.ortalama hep 60-70 olacak puanlarım.puanlama sistemini hala anlamış degilim o yuzden korkuyorum eski sistem yok diyorlar bakalım merakla bekliyorum :10:
Geçen yıl 50 ve üzeri alan geçiyordu ne güzel . Ama bu yıl çan eğrisi olacakmış .Geçme notu öğrencilerin başarısına göre belirlenecekmiş . İnşallah bizler için hayırlı olur .

emine toplu. sınavda bi emine ile tanıştım ama galiba bu sensin:)

zeynep hocam geçme notumuzun çan eğrisine göre belirleneceği kesin bir bilgi mi?:)

zeynep hocam geçme notumuzun çan eğrisine göre belirleneceği kesin bir bilgi mi?:)

kredili sisteme geçmeden önce kılavuzda ayrıntılı olarak geçme notumuzun 50 olduğu yazılıyordu fakat bu yıl ben kılavuzda böyle bir şey görmedim arkadaşım . ayrıca geçen yıl kredili sisteme geçen bölümlerde geçme notu çan eğrisine göre hesaplanmış .

evet arkadaşlar ben büroyu arayıp sordum çan eğrisine göre hesaplanacakmış puanlarımız.inşallah bizler için hayırlısı böyledir

arkdşlar üstten verdikleri derslere hangi yayından çalııştınız

kredili sisteme geçmeden önce kılavuzda ayrıntılı olarak geçme notumuzun 50 olduğu yazılıyordu fakat bu yıl ben kılavuzda böyle bir şey görmedim arkadaşım . ayrıca geçen yıl kredili sisteme geçen bölümlerde geçme notu çan eğrisine göre hesaplanmış .
teşekkürler arkadaşım bilgilendirme için:)

arkadaşlar sınav sonuçları ne zaman açıklanır bi bilginiz var mı

Bende çok merak ediyorum arkadaşım :/
Kılavuzda sınav sonuçları 30 gün içinde açıklanır yazıyor .
:18:

Sınav sonuçları sınav tarihinden itibaren yaklaşık 30 gün içinde http://ogrenci.anadolu.edu.tr adresinde yayımlanmakta ve öğrenciler T.C. kimlik numaraları ve şifreleriyle sonuçlara ulaşabilmektedir. Sınav sonuçları öğrencilerin adreslerine ayrıca postalanmayacaktır.

sınav sonuçları nasıl arkadaşşlar benim berbat

en düşük puanın kaç senin??

ArkadaŞlar sinav puanlarimiz kaÇ puan olmali eskİ sİstem gİbİ sinir 50 mİ .yoksa 50 olursa ben geÇememmm:(

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri