AÖF 2.sınıf öğrencilerinin paylaşım başlığı (2011-2012)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan mihriban45
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:03
teşekkürler zeynep hocam .Kitapları aldınızmı

Arkadaşlar,bürodan transkript aldım.Muaf dersler kısmında sadece cocukları tanıma teknikleri yazıyor.İngilizce yazmıyor aklım karıştı :22:

Arkadaşlar,bürodan transkript aldım.Muaf dersler kısmında sadece cocukları tanıma teknikleri yazıyor.İngilizce yazmıyor aklım karıştı :22:
o zaman güz döneminde almamız gereken kredi 48 bahar döneminde de 45 kredi .yani 1 dönem erken bitiyor sanırım .

Arkadaşlar bu dönem sorumlu olduğum üniteleri nerden öğreniyorz?

arkadaşlar kitaplarım tam deyil malesef gelmemiş egemden aldım ordan bari çalışcam.

çamsakızı sen de 1.sınıf mıydın?

serdilan ben 2. sınıfım geçen yıl hep egemden çalışmıştım

hımm.peki bi soru daha,Egemler mi yoksa ders kitapları mı daha yararlı?bende de egemler var ama çalışmıyorum,daha çok ders kitaplarına çalışıyorum.:)

geçenyıl egem çok iyiydi notlarım yüksekti bu yıl okadar çalışamadım kitap çok zaman alıyor 5 aylık bebeğim varvatim olmuyorderse oyüzden egem daha iyi kitaptan çalıştıklarımdanda egemden çalıştıklarımdanda aynı notları aldın 1. dönem

eksik olan kitaplarımı da dün aldım :))
Bence zamanınız varsa kesinlikle ders kitaplarından çalışılmalı .hatta okumadık 1 sayfası bile kalmamalı diye düşünüyorum .
Ama çalışan zamanı kısıtlı olan arkadaşlarımız oluyor bu durumda da yardımcı kitap kullanılmalı . bu benim fikrim .

:)Zeynep senin adına sevindim:)geç de olsa almışsın kitaplarını.ewt ben bu dönem ders kitaplarından çalışmaya başladım bakalım notlarımda bir farklılık olcak mı diye:)

:)Zeynep senin adına sevindim:)geç de olsa almışsın kitaplarını.ewt ben bu dönem ders kitaplarından çalışmaya başladım bakalım notlarımda bir farklılık olcak mı diye:)

:)

İyi çalışmalar hepimize :)
Benim 11 dersim var hepsini ders kitaplarından çalışacağım :)

evet haklısınız zeynep hocam benim yaramaz oğluşum bana malesef ders çalıştırmıyor sürekli kucak istiyor bir elimde çoçuk bir elimde kitap zooooooor baya kitaplarım da eksik oyüzden dün egeme sipariş verdim bakalım nasıl olcak

evet haklısınız zeynep hocam benim yaramaz oğluşum bana malesef ders çalıştırmıyor sürekli kucak istiyor bir elimde çoçuk bir elimde kitap zooooooor baya kitaplarım da eksik oyüzden dün egeme sipariş verdim bakalım nasıl olcak

:)) en doğrusunu yapmışsınız .
Ders sayımızda fazla yine bu dönem :18:
Çıkmış sorular da çok öenmli . özellikle inkılap dersi için . ilahiyat bölümünün geçen seneki çıkmış sorularına bakın .
ben geçen dönem sadece öyle yaptım .ilk sınavdan 80 diğer sınavdan da 87 alarak geçtim :)
ama bu dediğim sadece inkılap dersi için geçerli diğer derslerde tüm ayrıntılara çalışmak okumak gerekiyor sorular yeterli değil .

Zeynep bizim derslerin de çıkmış soruları başka bölüm derslerinde var mı acaba?(1.sınıf dersleri)

Zeynep bizim derslerin de çıkmış soruları başka bölüm derslerinde var mı acaba?(1.sınıf dersleri)

canım ingilizce dersi aöf 1. sınıflar için ortak derstir ama sorularıda aynıdır zaten bence .
özellikle ilahiyat bölümünün sorularına şu yüzden bakalım diyorum kredili sisteme geçildikten sonra sorumlu olduğumuz ünite sayıları da değişti .şöyle ilk sınavda 15 üniteden sorumluyken şimdide 10 üniteden sorumlu olduk .ilahiyat bölümü geçen yıl kredili siteme geçtği içinde sorular buna göre hazırlandı . özellikle bakalım demem bu yüzden .

arkadaşlar ne alemdesiniz dersler nasıl gidiyor ben 2 derse çalıştım .

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri