AÖF 2.sınıf öğrencilerinin paylaşım başlığı (2011-2012)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan mihriban45
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:03
teşekkürler bebeği uyutup hemen internete giriyorum sürekli birşeyler değişiyor harç nekadar yatırmıştınız bu dersler varken kayıt yaptıranlar 217 yatırmış ben 250 yatırmıştım.....

Bende 30 Kredilik ders için 250 tl yatırdım . Ama bu eklenen dersler sebebiyle borçlu durumdaymışız diye duydum . onlarında ücretini ödememiz gerekiyor ama ne zaman ve ne kadar bilmiyorum :/

zeynep bu derslerden 5 tanesi bize ait yav anaaa şaşırdım :D sizlerin seçmesi lazımdı aslında

Evet Neslihan hocam toplam 11 dersimiz var . Üniv. Alttan dersi olmayan 2. sınıf öğrencilerinin tümüne vermiş bu dersleri . Keşke seçme sansımız olsaydı .

bana bu dersleri vermişler acaba ikinci döneme bu dersler değişecekmi? bilgisi olan var mı acaba??
BİLGİSAYAR 1 .
PSİKOLOJİ OKU
OKULÖNCESİNDE MÜZİK EĞİTİMİ 1 .
ERKEN ÇOCUKLUK DÖNEMİNDE GELİŞİM 1
ÖĞRETİM İLKE VE YÖNTEMLERİ
EĞİTİM SOSYOLOJİSİ

Arkadaşlar ben bu durumu yeni öğrendim.Alttan dersim yoktu ve 250 lira harç ücreti ödedim.Ders seçemeyeceğimi söylediler.7 Tane dersim olduğunu söylediler.Buradaki yazışmaları gördükten sonra oturumuma baktımki 4 tane daha ders eklenmiş yeni toplam 11 ders olmuş.Dersler 3.sınıftan.Ben üst sınıftan ders istemiyorum.Bu ne saçmalık.Bize sormadan nasıl böyle bişey yaparlar.Sizler aramadınızmı eskişehiri.Yarın ilk işim Eskişehiri aramak olacak.Sınava 1 ay kalmış mevcut dersleri zor çalışıyoruz diğer 4 dersi nasıl yetiştirecez.Aramazıda bebeği olanlar var çalışanlar var.Baştan kimse böyle bişey demedi.Kimse haberde vermiyor.Enayi gibi parayı yatır ama hesap sorma.

Arkadaşlar ben bu durumu yeni öğrendim.Alttan dersim yoktu ve 250 lira harç ücreti ödedim.Ders seçemeyeceğimi söylediler.7 Tane dersim olduğunu söylediler.Buradaki yazışmaları gördükten sonra oturumuma baktımki 4 tane daha ders eklenmiş yeni toplam 11 ders olmuş.Dersler 3.sınıftan.Ben üst sınıftan ders istemiyorum.Bu ne saçmalık.Bize sormadan nasıl böyle bişey yaparlar.Sizler aramadınızmı eskişehiri.Yarın ilk işim Eskişehiri aramak olacak.Sınava 1 ay kalmış mevcut dersleri zor çalışıyoruz diğer 4 dersi nasıl yetiştirecez.Aramazıda bebeği olanlar var çalışanlar var.Baştan kimse böyle bişey demedi.Kimse haberde vermiyor.Enayi gibi parayı yatır ama hesap sorma.

3. sınıftan aldığımız 5 ders var toplam .psikoloji dersi ve eğitim psikolojisi dersini daha sonraki dönemlerde alacağımızı öğrendim .
alttan dersi olmayan 2. sınıf öğrencileri
bu dönem için bu derslerden sorumlu
OKULÖNCESİNDE MÜZİK EĞİTİMİ 1-4
ERKEN ÇOCUKLUK DÖNEMİNDE GELİŞİM 1-5
ÖĞRETİM İLKE VE YÖNTEMLERİ 1-6
EĞİTİM SOSYOLOJİSİ 1-4
ATATÜRK İLKELERİ VE İNKILAP TARİHİ 1-10
TÜRKÇE SÖZLÜ ANLATIM 1-4
ETKİLİ İLETİŞİM BECERİLERİ 1-5
OKULÖNCESİNDE MATEMATİK EĞİTİMİ 1-4
OKULÖNCESİNDE FEN EĞİTİMİ 1-5
OKULÖNCESİNDE YARATICILIK 1-4
OKULÖNCENSİNDE DRAMA 1-4

bu arada emin olmamakla birlikte dilekçe ile dersleri kabul etmediğini belirten öğrenciler sadece 2. sınıf derslerini alıyormuş .eğer istemiyorsanız bence araştırın bi yolu olmalı diye düşünüyorum . umarım diğer dönem seçme hakkını bizlere verirlerde bu tür sorunlarla karşılaşmayız inşallah .

arkadaşlar ben bize yeni verilen derlerin kitaplarını almak için büroyu aradım.bi bilgimiz yok deniyo .nerden alıcam ben kitaplar ya üstelik sınava ne kadr kalmışben o yedi dersi çalışamazken bunlar nerden çık tı şimdi .birde şöyle bişey duydum psikoloji kaldırmılar ya artık o 1. sınıf dersi olduğu için ondan sorumlu oluyo muşuz dersleri geçsek bile 3. sınıfta ücretli öğretmenlik yapamıyomuşuz bilgisi olan var mı...birde bu psikolojiyi bahar döneminde seçsek nasıl olur

arkadaşlar birde biz bu yeni dersleri kitap bulamayıp çalşamazsak liseden bildiğimiz kadarıyla yapmaya çalışırız belki geçeriz.geçerli not alamazsak bize3. sınıfta öğretrmenlik yapmak için bir zararı olur mu:?

verdğiniz ve vereceğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim:) alllah razı olsun sizden

arkadaşlar ben bize yeni verilen derlerin kitaplarını almak için büroyu aradım.bi bilgimiz yok deniyo .nerden alıcam ben kitaplar ya üstelik sınava ne kadr kalmışben o yedi dersi çalışamazken bunlar nerden çık tı şimdi .birde şöyle bişey duydum psikoloji kaldırmılar ya artık o 1. sınıf dersi olduğu için ondan sorumlu oluyo muşuz dersleri geçsek bile 3. sınıfta ücretli öğretmenlik yapamıyomuşuz bilgisi olan var mı...birde bu psikolojiyi bahar döneminde seçsek nasıl olur

Dersler burada tüm derslerin kitapları yüklenmiş .isterseniz buradan çalışabilirsiniz bende drama dersiniz kitabını alamadım . ve gelmeyeceğini öğrendim :S o yüzden buradan çalışmayı düşünüyorum .psikoloji dersinide 3. sınıfta alacağımızı öğrendim . şuan 1. sınıf dersi olarak görünüyor bu sebeple önümüzdeki yıl bu dersi vermeden ücretli öğr. yapabilir miyiz . bunu hep beraber yaşayarak öğreneceğiz .

arkadaşlar birde biz bu yeni dersleri kitap bulamayıp çalşamazsak liseden bildiğimiz kadarıyla yapmaya çalışırız belki geçeriz.geçerli not alamazsak bize3. sınıfta öğretrmenlik yapmak için bir zararı olur mu:?

konulara çalışmasan bile çıkmış sınav sorularına en azından 2009 2010 ve 2011 yılları sorularına kesinlikle çalışmanı öneririm .
3. sınıftan verilen dersleri geçip geçmemen ücretli öğr. için bir şey değiştirmez . onun için öenmeli olan 2. sınıf derslerinin tamamını başarı ile geçmiş olmandır .

arkadaşlar vermemiz gereken 11 dersin çıkmış sorularını nereden bulabilirim bilen var mı

2. sınıf ögrencısıyım ders sectım ama sectıgım dersleron arasında 3. 4. sınıfın derslerı yoktu sımdı kıtap almaya gttgımde üst sınıfın kaıtapları verldı.. pekı aralıkta hangılerınden gırcez sınava . neden ders secımı yaptırdılar da ust sınıfın ders lerini eklıolar anlamıs degılım.hangı derslerden gırcez bılen soylesın.delırcem ya..

e ögrenme portalından tc gırıp bakabılıyorsun ya da sparıs edıosun ders bası 2.50

2. sınıf ögrencısıyım ders sectım ama sectıgım dersleron arasında 3. 4. sınıfın derslerı yoktu sımdı kıtap almaya gttgımde üst sınıfın kaıtapları verldı.. pekı aralıkta hangılerınden gırcez sınava . neden ders secımı yaptırdılar da ust sınıfın ders lerini eklıolar anlamıs degılım.hangı derslerden gırcez bılen soylesın.delırcem ya..

2. Sınıflar aralıkta bu derslerden ve bu ünitelerden sorumlu ..
son 5 ders 3. sınıftan yani 5. dönemden aldığımız dersler .

OKULÖNCESİNDE MÜZİK EĞİTİMİ 1-4
ERKEN ÇOCUKLUK DÖNEMİNDE GELİŞİM 1-5
ÖĞRETİM İLKE VE YÖNTEMLERİ 1-6
EĞİTİM SOSYOLOJİSİ 1-4
ATATÜRK İLKELERİ VE İNKILAP TARİHİ 1-10
TÜRKÇE SÖZLÜ ANLATIM 1-4
ETKİLİ İLETİŞİM BECERİLERİ 1-5
OKULÖNCESİNDE MATEMATİK EĞİTİMİ 1-4
OKULÖNCESİNDE FEN EĞİTİMİ 1-5
OKULÖNCESİNDE YARATICILIK 1-4
OKULÖNCENSİNDE DRAMA 1-4

arkadaşlar sınav giriş belgemi çıkartamıyorum sayfa error gösteriyo ...

eğer sayfa düzelmezse sınav giriş belgemi nerden alabilirim lütfen yardımcı olun

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri