dilek-16 25 Eylül 2009 örtmen şunu yazdı:istanbuldayım ama hiç istanbul yazmadımm. okullar çok uzaktı istanbulu bide yolu çekeceğime giderim dedim memleketime balıkesri yazdım bursa ve çanakkle balıkesırın neresını yazdınız hocam. bende yazdım 3tane puan kactı bıde
denizliliserpil 25 Eylül 2009 sibel5206 şunu yazdı:ArkadaŞim sonuÇlara bakmiŞ atanamamiŞ.kendİsİ 59 puan almiŞti.yenİ aradi konuŞtum.. emin mii doğru yere mi bakmış?
örtmen 25 Eylül 2009 dilek-16 şunu yazdı:balıkesırın neresını yazdınız hocam. bende yazdım 3tane puan kactı bıde 64 balıkesir burhaniye erdek gömeç havran bigadiç kepsut ivrindi manyas yazdım ne varsa
denizliliserpil 25 Eylül 2009 serra_ şunu yazdı:saka olmalı bence:..... bencede şaka çünkü hala geçen seferki sonucu veriyor
gülhan_uğur 25 Eylül 2009 sibel5206 şunu yazdı:ArkadaŞim sonuÇlara bakmiŞ atanamamiŞ.kendİsİ 59 puan almiŞti.yenİ aradi konuŞtum.. şaka mı bu ya ssaassrrre
sibel5206 25 Eylül 2009 ArkadaŞimin gÖrÜŞtÜĞÜ Çok yakin arkadaŞi aramiŞ sÖylemİŞ.59 puanla atanamadim sonuÇlar aÇiklandi bak demİŞ.bende anlamadim bakiyorum sayfa hİÇ aÇilmiyor.
seniş 25 Eylül 2009 içini,z rahat olsun arkadaşlar,büte kalan arkadaş şaka yaptı bize az önce onların yorumlarını okuyodum orda gördüm
asi77 25 Eylül 2009 ben gidiyorum artık gece açıklayacaklar herhalde sırtım ağrıdı valla burda durdukça stres oldum