İçeriğe geç

145.259 öğretmen ve veli

Okul Öncesi Forum

ATAMA-DİĞER KONULAR

AÇiklandi sonuÇlar

Sayfa Şu an aÇilmiyor.ya sonuÇlar yayinlanacak yada yoĞunluktan sİstem kİtlendİ..
arkadaşlar bence bu acıklanma geceyi bulacak.cünkü yazıda diyorki degerlendirme mesai saati içinde olcak diyor.dolayısı ile de 5 e kadar degerlendirme yapcaklar sonrasında acıklanır.demekki degerlendirme daha bitmedi.ne cok kişi varmış beaaa.....
arkadaşlar .maliye bakanlığı kesenin ağzını açmış.para bol.Milli piyango +meb +maliye yeni şans oyunu çıkarıyormuşş.21 kolon oyna-Bekle -Stres yap şans oyunu.Her hafta olacakmış.İlk 5000 hediye var.Amorti tartışılıyormuşşşş.

Kafayı yiyecek beklerken yahu.
dilekt şunu yazdı:
arkadaşlar bence bu acıklanma geceyi bulacak.cünkü yazıda diyorki degerlendirme mesai saati içinde olcak diyor.dolayısı ile de 5 e kadar degerlendirme yapcaklar sonrasında acıklanır.demekki degerlendirme daha bitmedi.ne cok kişi varmış beaaa.....
yaaaaa bulmasın geceyiiii geceye kadar dayanamayızzz.......
umutla şunu yazdı:
yine aynı olmuyor........... ssaassrrre
o zmn senin başvuru yaş olur kusura bakma,başvurduysan diğerinede kayıtlı olman lazım sonuçta ..
artık yazımlardan farklı farklı anlamlar çıkarıyoruz yaa. bize çektirdiklerinin beterini çeksinler inşallah
dilekt şunu yazdı:
10,000 kısı ata ata bıtmez valla ha 🙂 ancamı dersın. gece yarısına kadar
ank03ank şunu yazdı:
arkadaşlar .maliye bakanlığı kesenin ağzını açmış.para bol.Milli piyango +meb +maliye yeni şans oyunu çıkarıyormuşş.21 kolon oyna-Bekle -Stres yap şans oyunu.Her hafta olacakmış.İlk 5000 hediye var.Amorti tartışılıyormuşşşş.

bugünün bomba yorumu arkadaşım tebrikler. güzel 🙂)))
ank03ank şunu yazdı:

arkadaşım süpersin 🙂🙂
Allahım yaaaa... az daha bekletirlerse okula gidecek öğretmenleri akıl hastanesinden toplayacaklar vallahi🙂))))
:36897fd:bende geceyi bulsun istemem ama bu gidişle öle olcak.5 e kadar zaten acıklanmayacagı belli idi.degerlendirme bitseydi butona basardı nimet abla🙂)) basmadıgına göre.biz ne zaman umutlanmalıyız.o bastıktan sonra umutlan dur.simdi degil🙂))
arkadaşlar başvurunuzu yapabilmiş ve atamanızı bekliyorsunuz ne mutlu size.... ya biz.... büte kalanlar..... bu heyecanı tadamadık bile. o yüzden beklemenin de keyfini çıkarın derim ben. hepinize şimdiden hayırlı uğurlu olsun...
serra_ şunu yazdı:
Allahım yaaaa... az daha bekletirlerse okula gidecek öğretmenleri akıl hastanesinden toplayacaklar vallahi🙂))))
evete başı ben çekicemm gelin peşimdenn.
ağlamak üzerereyim stresten benim atamamın olacağını sanmıyorum ama umut işte ya olursa allahım bir an önce açıklansa tansiyonum çıktı ya
arkadaşlar şarkıyı değiştiriyorum🙂 alçaklara kar yağıyor üşümedin mi sen bu işin sonunu nimet düşünmedin mi🙂 sonunu düşünse zaten bizi çıldırtmadan açıklanırdı sonuçlar🙂
hakikaten oyuna çevirdiler.Bi kere de sözlerinde dursalar şaşarım zaten! hani açıklanıyordu mesai bitimine? Bunların kafa mesaisi bitmemişki!!!!! sabır......
yahu mesai bitimi demedi mi bunlar ? Yoksa kamu da fazla mesai kavramı varmı ?
Yoksa benim biraz önce yaptığım hesap çıkacak.korkarım
10 bini ata ata bitmezden öte.su butona basılsa ardı gelir.yani ufuk az da olsa görülür.haberleri takip edelim arkadaslar butona bastıktan sonra personelle bogusursunuz
örtmen şunu yazdı:
evete başı ben çekicemm gelin peşimdenn.
arkandayım hocam ....
serra_ şunu yazdı:
sana katılıyorum cnm 😀

Bu konuya yanıt yazmak için giriş yapman gerekiyor.