İçeriğe geç

145.259 öğretmen ve veli

Okul Öncesi Forum

ATAMA-DİĞER KONULAR

AÇiklandi sonuÇlar

arkadasalr bunlar mesaıye kalmıs olmasınlar :77wu[1]::77wu[1]:
Yoksa !!!!
Amcaları dayıları atananlar çok ta bize sıra mı gelmiyor acab
gülşen55 şunu yazdı:
arkadaşlar şarkıyı değiştiriyorum🙂 alçaklara kar yağıyor üşümedin mi sen bu işin sonunu nimet düşünmedin mi🙂 sonunu düşünse zaten bizi çıldırtmadan açıklanırdı sonuçlar🙂
yaa arkadaşalr ben çok güldüm bugün yapmayın gözünüzü seveyim yaa bak kötü eyr çıkacak sona ağlayacam mı ne :S
bi şarkı daha ayaaağında kundurraaa nimet gelirrr dura duraaaaaaaaa
ArkadaŞlar mesaİ bİtİmİne degerlendİrİlcek yaziyo.aciklancak yazmiyo.degerlendİrme 5 e kadar olmali İdİ.5 den sonra aciklanmali İdİ.ama demek degerlendİrme bİtmedİ.e kolay mi 10 bİn kİŞİ. Onu da gectİm saat 12 ye gelİrken basvuranlarda olur dolayisi İle hepsİnİ 1-5 saatlerİ arasi yapcaklar anca İŞte yawww
ne zor beklemek yaa off heyecandan midem ağrıyor
yok yok bole olmucak böle gıderse bız akıldan eksık gıtcez gıdebılırsek bıyerlere yaw stresten bısey yapamıyoz🙁
aman hocam ağlamayın sakın inşallah en çok istediği yer olur herkesin ya herkes atansın
bende mide ağrısı başladı bide sürekli tuvalete gideism geliyo 🙂)))
bir şarkıı daha bende size: nimeti düzovada avlarlar saçını başını kaşını gözünü yolarlarrr...
denizliliserpil şunu yazdı:
bende mide ağrısı başladı bide sürekli tuvalete gideism geliyo 🙂)))
vallahi ben açıklanır diye gitmiyorum ne zamndır :77wu[1]:
Değerlendirme, 25.09.2009 tarihi mesai saati içinde yapılacak ve aynı gün http://personel.meb.gov.tr adresindeki atama sonuç ekranından yayınlanacaktır.

Basın açıklamasından alıntı...
Hani aynı gün arkadaşlar gece saat 00:00 a kadar bekleyerek abartmasınlar işi
bir forum sitesinde açıklamanın altı çizilmiş ve mesai saatleri içnde değerlendirilecek yazıyor diyor. yan i mesai bitimine kdr değerlendirdiler bir de bunun açıklama kısmı varmış🙁
http://forum.memurlar.net/topic.aspx?id=758297&page=4
4. yorumda diyor ve bence akıllıca🙂
aman hocam iyi güldürdnz benm beynim durdu artık 🙂 adımı bile unutcam nerdeysee 🙁
örtmen şunu yazdı:
bir şarkıı daha bende size: nimeti düzovada avlarlar saçını başını kaşını gözünü yolarlarrr...
süper vallahi hocam 🙂) ilk kurşun benden :77wu[1]:
örtmen şunu yazdı:
nimet abla görmesin bu yazdıklarını atamanı iptal eder benden sölemesii 😛
ArkadaŞim sonuÇlara bakmiŞ atanamamiŞ.kendİsİ 59 puan almiŞti.yenİ aradi konuŞtum..
sibel5206 şunu yazdı:
ArkadaŞim sonuÇlara bakmiŞ atanamamiŞ.kendİsİ 59 puan almiŞti.yenİ aradi konuŞtum..
şaka mı bu:O

Bu konuya yanıt yazmak için giriş yapman gerekiyor.