AÇiklandi sonuÇlar

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan deniz34
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:04
Arkadaşlar 13.000 civarında başvuru varmış. Meb başvuru yapan herkesi almak için maliyeden izin istemiş diye bir haber geldi. Haber gerçekse başvuru yapan herkes alınacak inşallah...:36_7_8:

Arkadaşlar içerden aldığım duyumlara göre en erken 21:00 de açıklanabilirmiş, boşu boşuna beklemeyin

inşallah hak eden hak ettıgı yerlere atanır bu haber nerden geldı pekı acıklamayla ılgılı bısey dedılermı.

13.000 yok mu arttıran :))) inşallah doğrudur canım yaaa....

Hocam bu bilgiyi nerden aldiniz

ya hala niye yok niye açıklanmadı

ayy bekle bekle bilgisayarla duygusal bi bağ kurdum artık belli saat verseler de biz de ona göre beklesek boş beklemek çooookk zor

çok korkuyorum :(((

10 dakka sonra ....

bugün komşuya gittik pc de yanımda gittim vallahi.... bu hale getirdiler bizi yaa...

bence açıklanmayacak hem niye başvuru ekranı hala açılıyo yoksa başvular devam mı edecek ?

valla hocam bekliyoruz da inşallah bu beklememizi stresimizi sıkıntımızı unutturacak haberler alırız hepimiz de

hocam nerden öğrendiniz böyle bir haberi yaaa...valla artık neye inancağımı şaşırdım aptal gibi oldum yaaaaa.

ne zaman acıklanacak bugun olurmu arkadaslar benım puan 54 daralıyorum allah herkese yardım etsın ıcındede tabııkı bana:)

hadi artık ama yaa lütfen açıklansın

ben yemek yicem dısarı filan cıkılmaz bu saatten sonra

arkadaşlar meb de çalışan bi tanıdıkvar.o söyledi ama asıl söylediği de şuydu.bugün atamaları yapmamış bile olabilirler.yarın öğrenirsiniz dedi.

arkadaşlar sakin olun birazdan sonuclar gelecektir.........

arkadaşlar meb de çalışan bi tanıdıkvar.o söyledi ama asıl söylediği de şuydu.bugün atamaları yapmamış bile olabilirler.yarın öğrenirsiniz dedi.

yapmayın etmeyin yaa 13 bin insan ve ailelerinide hesaplarsak kaç yüz bin yapar... bekliyoruzz yarına kalmasınn yaaaa

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri