10 Bin Atama Daha

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan esrawoswos
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 1:00
ben tercihimi yaptım buna rağmen tercih robotundan sıralamama vs bilgilere ulaşabiliyormuyum lütfen bilgisi olan yazsın...

Amiiinnn inşallah herkesin istediği yer olur hocam...

arkadaşlar çocuk gelişimi öğretmen adayları okulöncesi atamaya başvuru yapabiliyomu BU DURUM BÖYLE İSE BUDA BİR ADALETSİZLİK DEĞİLMİ okulöncesi öğretmenleri lisede çocuk gelişimi öğrt.olarak çalışamıyo merakımdan yazdım,Yoksa kimseyle polemiğe felan girmek değil derdim bayramdayız kırmak istemem.

aynen bende şimdi ona takıldım. sözleşmeli atama demiyo görevlendirme diyo nedir bu mahmut hocam neelerdesiniz.bize yardım lazım şimdi :((

belki bu konu hakkında tartışmışsınızdır ama bi sorum olcak ya bu on bin sözleşmeli öğretmen 4/b mi 4/c mi 4/c yse bizim için çokmu kötü olur şartları nedir bilen varmı???herkes bişey diyo kafam çok karıştıssaassrrre

herkeze slm arkadaşlar sözleşmeli ve 4\b artık kafanız karışması ben 45 kadar düşer diyorum bu arada puanım 57.535

Arkadaşlar bu ücretli öğretmenlik mi sözleşmeli öğretmenlik mi ya iyice kafam karıştı.. Biri ücretli diyor biri sözleşmeli....

Arkadaşlar bu ücretli öğretmenlik mi sözleşmeli öğretmenlik mi ya iyice kafam karıştı.. Biri ücretli diyor biri sözleşmeli....

Arkadaşım, hiç kafanı karıştırma açık ve net şöyle söyleyeyim.
21. tercihe bak.
"Tercihlerim dışındaki eğitim kurumlarına kadrolu / sözleşmeli olarak atanmak / görevlendirilmek istiyorum." yazıyo.
Kadrolu görevlendirmeye "atanma" deniyor, sözleşmeliye "görevlendirme". Bu kadar basit.

Yani bu 10.000 sözleşmeli, için rahat olsun ;)

ya arkadaşlar taban yok diyorlarda ilçe onaylamadı

nasıl arkadaşım 54 altında diye onaylamadımı milli eğitim acil cevap

meb atama motorunu kullanmayan kalmasın arkadaşlar

nasıl onaylamaz arkadaşım ya..

asi77 arkadaşım daha bakanlığın sistemi açılmadı diye onaylamamışlardırrrrrr.senin puanın yetmiyor diye değildir.size açılmazdı ozaman başvuru sayfası açıldığına göre onaylamaları gerekirdi

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri