İçeriğe geç

145.259 öğretmen ve veli

Okul Öncesi Forum

ATAMA-DİĞER KONULAR

10 Bin Atama Daha

ben tercihimi yaptım buna rağmen tercih robotundan sıralamama vs bilgilere ulaşabiliyormuyum lütfen bilgisi olan yazsın...
esra_1884 şunu yazdı:
ben tercihimi yaptım buna rağmen tercih robotundan sıralamama vs bilgilere ulaşabiliyormuyum lütfen bilgisi olan yazsın...
evet ulaşabilirsin esra hocam.
neslihan_karabas şunu yazdı:
evet ulaşabilirsin esra hocam.
teşekkür ederim hocam.
esra_1884 şunu yazdı:
teşekkür ederim hocam.
rica ederim hocam. inşallah olur istediğin yerler.
Amiiinnn inşallah herkesin istediği yer olur hocam...
arkadaşlar çocuk gelişimi öğretmen adayları okulöncesi atamaya başvuru yapabiliyomu BU DURUM BÖYLE İSE BUDA BİR ADALETSİZLİK DEĞİLMİ okulöncesi öğretmenleri lisede çocuk gelişimi öğrt.olarak çalışamıyo merakımdan yazdım,Yoksa kimseyle polemiğe felan girmek değil derdim bayramdayız kırmak istemem.
örtmen şunu yazdı:
aynen bende şimdi ona takıldım. sözleşmeli atama demiyo görevlendirme diyo nedir bu mahmut hocam neelerdesiniz.bize yardım lazım şimdi 🙁(
belki bu konu hakkında tartışmışsınızdır ama bi sorum olcak ya bu on bin sözleşmeli öğretmen 4/b mi 4/c mi 4/c yse bizim için çokmu kötü olur şartları nedir bilen varmı???herkes bişey diyo kafam çok karıştıssaassrrre
herkeze slm arkadaşlar sözleşmeli ve 4\b artık kafanız karışması ben 45 kadar düşer diyorum bu arada puanım 57.535
Arkadaşlar bu ücretli öğretmenlik mi sözleşmeli öğretmenlik mi ya iyice kafam karıştı.. Biri ücretli diyor biri sözleşmeli....
teberdem şunu yazdı:
Arkadaşlar bu ücretli öğretmenlik mi sözleşmeli öğretmenlik mi ya iyice kafam karıştı.. Biri ücretli diyor biri sözleşmeli....
Arkadaşım, hiç kafanı karıştırma açık ve net şöyle söyleyeyim.
21. tercihe bak.
"Tercihlerim dışındaki eğitim kurumlarına kadrolu / sözleşmeli olarak atanmak / görevlendirilmek istiyorum." yazıyo.
Kadrolu görevlendirmeye "atanma" deniyor, sözleşmeliye "görevlendirme". Bu kadar basit.
Yani bu 10.000 sözleşmeli, için rahat olsun 😉
ya arkadaşlar taban yok diyorlarda ilçe onaylamadı
nasıl arkadaşım 54 altında diye onaylamadımı milli eğitim acil cevap
meb atama motorunu kullanmayan kalmasın arkadaşlar
asi77 şunu yazdı:
ya arkadaşlar taban yok diyorlarda ilçe onaylamadı
ouanınız kaçtı arkadaşım onay olmadımı
16ecem16 şunu yazdı:
ouanınız kaçtı arkadaşım onay olmadımı
evet 53,721 onaylamadı🙁
asi77 şunu yazdı:
evet 53,721 onaylamadı🙁
hangi ilde bulunuyosun
asi77 arkadaşım daha bakanlığın sistemi açılmadı diye onaylamamışlardırrrrrr.senin puanın yetmiyor diye değildir.size açılmazdı ozaman başvuru sayfası açıldığına göre onaylamaları gerekirdi

Bu konuya yanıt yazmak için giriş yapman gerekiyor.