10 Bin Atama Daha

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan esrawoswos
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 1:00
arkadaşlar bursada emir buhari ilköğretim açık görünüyormu bakabilenler söylerse sevinirim.

arkadaşlar ben tercihimi yaptım kaydedildi şimdi çarşambayı bekliycem onaylatmak için hayırlısı artık işallah olur.herkese kolay gelsin bol şanslar hepimize

arkadaşlar ben tercihimi yaptım kaydedildi şimdi çarşambayı bekliycem onaylatmak için hayırlısı artık işallah olur.herkese kolay gelsin bol şanslar hepimize

hayırlısı olsun hacom inşallah herşey gönlünüzce olur...

hocam nereleri tercih ettiniz peki :D

arkadaşlar bursada emir buhari ilköğretim açık görünüyormu bakabilenler söylerse sevinirim.

evet hocam bursa yıldırım emirbuhari ilköğretim okulu.doğru olan buysa eğerki açık gözüküyor..

bursa Yıldırım emirbuhari ilköğretim okulu açık arkadaşım tek kişilik kontenjan vermişler

eturgut--------70 nevşehir

nurgül---------63,580 malatya

ayşegül-------65,210 gaziantep

dilek----------55,765 gaziantep

hytbymolsa---55,832 erciş

beril61-------52,421 erciş

GÜNCEL TUTALIM

ben de nevşehir yazmayı düşünüyorum 67 puanım var bu nevşehiri yazan arkadaşın acaba ilk tercihi neresidir nevşehir merkez mi??

arkadaşlar AÖ büte kalanlar tercih yapamıyormu ki ama bütünleme sınavını verdik zaten tek dersti. hem benim arkadaşım bütünlemye kaldığı halde ilk atama tercih yaptı.kesin bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim

bildiğim kadarıyla mezuniyet belgesi olmayan birinin tercihi yapabilsede geçerli sayılmaz arkadaşım yapabilmeside biraz garip mezuniyet tarihi olmadan ama ilginç

titi arkadaşım sen büte girenlerin elenmiş olacağnı bir ihtimalle söylüyorsun ama sıralama kpss ye girenlere paralel değilmi bu benim kafamı karıştırıyor dğorusu sıralamada onları farzetsek atamalarda olamayacaklar(bu duruma üzülmüyor değilim) ama puanım düşük olmasına rağmen tercih yaptım yaaaa nasip dedim.kısmet belli olmaz(Allahtan ümit kesilmez) gözüyle tercih yaptım .Yoksa artık durdu aklım

İl kontenjanları hakkında bilgisi olan arkadaşlar varsa lütfen bana yardımcı olurmusunuz?

hüsne hocam elbette tercih hakkınız varsa yapacaksınız sonuçta sadece bütü olanlar 3. sınıflar yada 40 yaş üzeri olanlar değil puanınızdan yukarda olup 21 işaretlemeyenlerinde elenme durumu var yada belkide atamadan haberi olmayanlarda olabilir mi acaba hala diyorum mesela :D Bununla beraber 6 sınıf açıp öğretmen istemeyen okullar var hala benim tahminim o okullar görevlendirme isticekler ve görevlendirme yapılan yerler yine boş kalacak ve yine birçok açık olacak buda kasıma yada şubata yansıcaktır ki o zaman puanlar dahada düşecektir yani puanım düşük diye üzülenler içinde şans bitmiş sayılmaz henüz bence ki bahsettiğim yerler genelde batı okulları

titi arkadaşım sen büte girenlerin elenmiş olacağnı bir ihtimalle söylüyorsun ama sıralama kpss ye girenlere paralel değilmi bu benim kafamı karıştırıyor dğorusu sıralamada onları farzetsek atamalarda olamayacaklar(bu duruma üzülmüyor değilim) ama puanım düşük olmasına rağmen tercih yaptım yaaaa nasip dedim.kısmet belli olmaz(Allahtan ümit kesilmez) gözüyle tercih yaptım .Yoksa artık durdu aklım

içten içe de "sevinmedim deil hani" diosun sanıırm...

esrawoswos arkadaşım ben büte kalanlara sevinmiş olsaydım bunu ifade ederdim hiçbir çekingem olmazdı.En samimi ve ihtiyacı olan arkadaşım büt yüzünden çokzor durumda.eğer onun bu haline üzülüyosam diğerleri içinde geçerlidir.ben sadece titi arkdaşıma bilgi amaçlı sordum.Lütfen farklı anlamlar çıkarmayalım

titi hocam açıklaman için saoll Allah herkesin gönlüne göre versin

aynen ben de takıldı sözleşmeli görevlendirme diyo gerçi atama ilegörevlendirme aynı ama ne bileyimiçim içimi kemiriyo her yer de tatil soracak kimse yok...
Ayla kadrolu olana atama denilir sözleşmeliye ise görevlendirme. diğer tercihlerde vardı okumuşsundur. kadrolu atananlar ve sözleşmeli görevlendirilenler:) bence rahat ol inşallah olursa 4/b li görevlendirileceğiz.

Ayla kadrolu olana atama denilir sözleşmeliye ise görevlendirme. diğer tercihlerde vardı okumuşsundur. kadrolu atananlar ve sözleşmeli görevlendirilenler:) bence rahat ol inşallah olursa 4/b li görevlendirileceğiz.
evet hocam bende baktım sonradan evet öyleymiş haklısınız.napayım işte biran için kuşkulanmıştım.teşekkürler:)

Ayla hocam biraz önce atama tercihine sıralamamı yaptım ne kadar güvenilirdir o çünkü 3 tercihim gitti kaldı 17:(

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri