Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Yıl sonu ve 23 Nisan için tüm gösteri fikirleri - rondlar ve oyunlar

Tepki Skoru
0
ben 23 nisan ile ilgili Atatürk albumu yaptırmayı düşüüyorum snat etkınlıdınde. turkce dılı etkınlıgınde 23 nısan ılgılı sıırler war sıtede onlardan okuyacagım. ve ataturk ıle cocuk resımlerı var cocukları ne kadar cok sewdıgınden ve bayramı cocuklara armagan ettıgınden bahsedıcem.diğerle etkınlıklerı tam ayarlamadım yarın onları da paylasırım canım .kıb ıı akşamlar
Teşekkürler

Tepki Skoru
0
arkadaşlar öğretmenim 23 nisan için çocuklarla sınıfı süslememi istedi farklı şeyler yapmam gerekiyormuş bana yardımcı olursanız sevinirim
:36_11_13:

Tepki Skoru
0
merhaba..ben de geçen yıl şöyle bışey yapmıştım,kızlar internetten indirdiğim istnbul çifetellisi ile sahneye cıktılar.kalçalarında pullu kemerler vardı.önce sakin sonra daha gösterişli buyuk haaketler yapmaya başladılar.bızım ınsanımız tempo tutmayı sever...cocuklarını coşturmak için kendılerıdaha fazla coştular:]Cocklar oynadı ,buyukler alkışladı derken olay tam sıkmaya başlamıştıki
sahneye erkek cocukkar sıyah penye tişortlarıyla cıktılar ve kaldırdılar.alttan vucutlarında pala bıyıklı adam yüzleri çıktı.geleneksel turk eğlencesıne dönüştü.hoş oldu.guzel bı müzikle COŞTURUCU olabılır.kolay gelsin

Tepki Skoru
0
http://www.okuloncesiforum.com/showthread.php?t=43788

bu sayfada bengi arkadaşımızın gönderdiği çeşitli ülkelere ait çocuk resimleri var. bunları küçük boyda çıktı alıp ,boyayıp, süsleyerek alt alta çerçeve gibi yapıştırarak da mobil ya da kapı, duvar süsü şeklinde kullanabilirsiniz.. bir de dünya çocukları vardı, onu da bulunca eklerim..

Tepki Skoru
0
merhaba arkadaşlar bana acilen 23 nisan ile ilgili değişik sanat etkinliği lazım yardımcı olusanız çok sevinirim teşekkürler:36_3_12:

Tepki Skoru
0
arkadaşlar hepinize çok tşk.ediyorum paylaşım budur işte çoktşk. ederim

Tepki Skoru
0
serbest zaman etkınlığınde (etkınlık ısteklerı bölumunde 23 nısan konu baslıgı altında yer alan 23 nısan dunya cocukları boyama resmı war) ben onları boyatıcam.drama etkınlıgınde ısınma calısması ayak ucunda yuru,yavas yuru,hızlı yuru seklınde,sonra klasık bır muzk koyup,çocuk şarkılarını buradan paylasım bölumunde de ses efektlerı var doga sesler,vapur sesi,dinletıp kendını denızde hısset,şimdi de vapurdasın şeklınde.oyun etklınlıgınde sınıfı 2 eşıt gruba ayırıp çöğ posetı gıydırcem cuval yarısı.masaya Ataturk'un sözlerını koyup muzık eslıgınde grup onunde duran panoya yapıstırcaklar zıplayarak.muzık durunca enn cok sözu olan 1.olcak.muzık etkınlıgınde 23 nisan sarkısını öğretcem.23nısan kutlu olsun...yoksa yollayabılırım.öpüyorum canım.kıb :)

Tepki Skoru
0
ben bu anneler günü için cici kızların delisin şarkısında kızları dans ettiriyorum.iki erkek öğrencimde silifkenin yoğurdu şarkısında kaşık oyununu oynuyorlar ve oduncular rondunu yaptırıyorum.gerçektende işin en zor kısmı değişik fikir bulmak.gerisi zamanla halloluyor.kolay gelsin

Tepki Skoru
0
23 nisan la ilgili acil 3 boyutlu projeye ihtiyacm var yardım edersenz sevinrm şimdidn tşkler...

Tepki Skoru
0
Bu çalışmayı üniversitedeyken arkadaşım yapmıştı.Balon maskesi yaparak dünya oluşturulur.(balon maskesini biliyorsunuzdur umarım.Bilmiyorsanız onu da anlatırım.)Bu maske dünya renklerine boyanyor mavi,yeşil v.b.Daha sonra çeşitli ülke çocuklarının resmleri dünyanın etrafına sırayla yapıştırılıyor.
Böyle bir etkinlik işte.Umarım yararlı olmuşumdur.

Tepki Skoru
1
fikirleriniz ve katkılarınız için sağolun arkadaşlar

Tepki Skoru
0
tşk ederm ama balon maskesini anlatırsanz çk memnun olurum ....

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle