Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Veliler

Tepki Skoru
0
arkadaslar bugun çok sinirlerimi bozan bir olay oldu halen moralim çok bozuk...okulda yarım gün yemek çıkıyor 1 ay önce yemekte çay çıkmış ama tam 1 ay önce çay şekersizmiş çocuk içememis neyse tamam olabilir dedik gönderdik kapıda 2 veliyi daha görmüs onlarada söylemis o iki velide gelmis işte cay sekersiz cocuklarımız içememis iste o an cıldırdım ve cok fena sinirlendım ya insan bu kadar basıt bırsey ıcın gelırmı hadı geldın 1 ay oncekı olay ıcın mı gelıyosun zamanında gel ve ben kızınca sonradan gelen velılerden bırı donmus bana dıyokı zaten ben cayı sekerlı ıcmem cocugumunda nasıl ıctıgını bılmem ablası atıyor sekerı sen 1 cocugunkını bılmıyosan bız 110 cocugu nasıl takıp edelım yanı canım canım cok ama cok sıkıldı bu kadar basıtmı bu meslek........................:36_11_13:

Tepki Skoru
0
ben size hak veriyorum biz tam gün egitim veriyoruz 6 yıldır çalışıyorum ama bu okuldaki velilerim sagolsun 2 katı yıprattılar sizede kolay gelsin

Tepki Skoru
0
Hocam, moralinizi bozmayın. Bu kadar basit hatta daha basit sebeplerle veliler kapıya dayanabilir, önemli olan bunu sinirinizi bozmadan atlatmanızdır. Benim de başıma daha önce gelen olayları burda anlatsam nasıl sabrettiniz dersiniz :) Sabır, işimizin önemli bir parçası :)
varsa bu tür olaylar karşısında sabırlı ne ala.tebrik ederim sumru hocam.ben hiç bu tür şeyler yaşamadım.ama yaşasamda sabredemem.bende sabır sadece çocuklara karşıdır.oda patlayana kadar....

Tepki Skoru
0
Hocam, moralinizi bozmayın. Bu kadar basit hatta daha basit sebeplerle veliler kapıya dayanabilir, önemli olan bunu sinirinizi bozmadan atlatmanızdır. Benim de başıma daha önce gelen olayları burda anlatsam nasıl sabrettiniz dersiniz :) Sabır, işimizin önemli bir parçası :)
neler gördüm neler neler dostlarım.......sabır sabır....ssaassrrressaassrrre

Tepki Skoru
0
arkadaşlar sagolun mesajlar için ama inanın bu sefer sabredemedim ve çok kötü patladım asıl ona üzüldüm ama sabrımı çok zorladılar inanın sabır falan bırakmıyolar

Tepki Skoru
0
üzmeyin hocam tatlı canınızı. Geçenlerde bende tatsız bi olay yaşadım. Kahvaltı sırasında gözümüzden kaçmış çocuklarımdan biri tabağını içinde bir parça yemekle beraber poşetine koyup çantasını öyle kaldırmış. Bunun için ta müdürüme gelip şikayet etmişler neden tabakları yıkamıyoruz diye, en azından çalkalamalıymışız.Bu arada devlet okulundayım belirteyim. Yuh dedim artık, hizmetçimiyiz biz ya. Allahtan mürürüm çok iyi, bu kadar küçük şeyleri takmayın aslada yıkamayın dedi

Tepki Skoru
0
ya oldu deseydiniz hatta evdekilerini getirsin onlarıda yıkayalım hocam gün boyu çocukların şikayetlerini dinliyoruz bide yetmiyo aileleri geliyo vallahi hiç kimsede kusura bakmasın benimde özlük haklarım var ne bakıcı ne hizmetçiyim ben öğretmenim bunlarda bunu anlamalılar.........

Tepki Skoru
0
hocam hiç bunlar için canınızı üzmeye değmez...6 yılda neler gördüm,geçirdim,yaşadım...saçma sapan nedenlerden dolayı...yok kızının yeleği okulda kalmış,suluğu neden kırılmış,kızı neden sınıf listesinin en arkasındaymış..........offf offfff.......valla bende kitap çıkarmayı planlıyorum yani....VELİLERİMİN SAÇMALIKLARI......

Tepki Skoru
0
ah hocam cocuklardan daha cocuklar bazen!!!!!benimde bir velim 2 yıldır otoritesini tutturamadı gitti.cocuk hergün baska bir psikolojiyle geliyor ben soruncada hoca hanım ben otoritemde yine bir değişiklik yaptım dior.yani ona göre cocugun birilerini dövmesi normalmiş..ne otoriteymiş anlamadım gitti.......

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar dünden beri sinirimden ölmek üzereyim. 23 nisan için bi aydır deli gibi ugraşıp çok güzel bi gösteri hazırladım, perşembe günüde veli toplantısı ile kıyafetlerde karar kıldık.Her şey buraya kadar normaldi dün velimin biri gelip eşinin çocuğuna şalvar giydirmeyeceğini öyle olursa gösteriden çıkaracağını söyleyene kadar. Neymiş efendim adamın arkadaşlarıçocuğuna güler alay edermiş. Giydirmekte ısrar edersem çocuğu okula hiç göndermiycekmiş. Allahım bi eğitimciye hiç yakışmıyo ama adamı dövmek istiyorum yaaa.Üzülerek çocuğu gösteriden çıkardım çünkü başka çare yoktu. Eğer onun istediği gibi pantolon giydirseydim onun cehaletine ortak olacağımı düşündüm. Bu arada 6 yaşındaki bi çocukla şalvar giydi diye dalga geçen insanın insanlığından şüphe ederim. Biraz ağır oldu ama böyle düşünüyorum napıyım.

Tepki Skoru
0
haklısınız hocam...bende aynı şeyleri düşündüm yazınızı okuyunca

Tepki Skoru
0
Tercih meselesi der geçerim. Gerekli açıklamayı yaparım. İstemiyorsa zorla fikrinide değiştiremem. Bunun çocuğuna nasıl yansıyacağına anlatın ve gerisini artık ona bırakın. Çocukta istekliyse zaten öyle bir veliye evde psikolojik işkence yapacaktır. Velilerin istememe, alınan kararlara itiraz hakkı olduğunu unutmayalım. Düşünceleride kendine göre diye düşünmeliyiz.

Tepki Skoru
0
İtiraz hakları olduklarına kimsenin bişey dediği yok hocam, tabiki fikirleri olacak ama üslup yanliş. Ben onun çocuğuna parayla tuttuğu bakıcısı değilim, beni eşini okula göndererk çocuğu okula göndermemekle tehdit edemez. Çocuğuna kurtlar vadisi seyrettirip, elinde çakıyla okula gönderen bi insandan bahsediyorum.......

Tepki Skoru
0
Serpil Hocam en iyisini yapmışsın. Veliye sormak lazım, önemli olan adamın arkadaşları mı yoksa çocuğun psikolojisi mi?

Tepki Skoru
1
haklısınız hocam, zaten bizim işimizin en büyük zorluklarından biri velileri eğitilmek ama belli bir yaştan sonra bu hiç kolay olmuyo, hele bir de istemiyorlarsa

Tepki Skoru
0
İtiraz hakları olduklarına kimsenin bişey dediği yok hocam, tabiki fikirleri olacak ama üslup yanliş. Ben onun çocuğuna parayla tuttuğu bakıcısı değilim, beni eşini okula göndererk çocuğu okula göndermemekle tehdit edemez. Çocuğuna kurtlar vadisi seyrettirip, elinde çakıyla okula gönderen bi insandan bahsediyorum.......
Size karşı göstermiş olduğu diğer davranışları bilemediğim yalnızca aldığı karar ve buna duyulması gereken saygıdan bahsettim. Yöntem ve uslubu nasıldı yazmamıştınız. Şimdi belirtiyorsunuz söyleyeyim; Yukarıdaki yazıyı davranışlarını tasvip ettiğim için yazmadım! Alınan karara saygı duyulması gereketiğini belirtmek için yazdım. Tabiiki böyle davranışlar konusunda lüx sahibi değil bu insan!...

Tepki Skoru
0
arkadaşlar üzmeyin o tatlı canınızı biz bu sorunlarla hep karşılaşacağız bu arada herkeze merhabalar ben aranıza yeni katıldı , bu tür olayları çok yaşadım

Tepki Skoru
1
kutlama yapmasanız niye yapılmadı diye başınızı ağrıtırlar kİ(ilgili yönetmelik gereği büyük çaplı gösteri hazırlamanın yanlışlığı belirtiliyor).yapılınca aman içeriğinde şu olmasın aman bu olmasın göze batmasın aman çocuğuma gülerler o rolde yer almasın(ki emin olun evde buna gülen kendisidir).sonrada etkinliğiniz klişe olmasın aynı şeyler tekrar edilmesin. ee ne yapsın bu garip okulöncesi öğretmeni anlayamadım. ama maşallah hepimiz de de taş gibi sabır varmış.siz de öğrencinize başka bi gösteri de rol verebilirsiniz(şalvarsız bir etkinlikte )ne komik hallerdeyiz insanlar nelerden neler çıkarıyor.sabırlı günler dilerim...

Tepki Skoru
0
artık bu tür cahilliklere "aa! inanmıyorum ya, nasıl olur?" diye şaşkın bir ifadeyle karşılık veremiyorum maalesef, çalıştığım bölge başta olmak üzere pek çok veli sayesinde normal karşıladığım olaylar haline geldi.. bu veliler insanı çıldırtma derecesine getiriveriyolar, hem de bir sözle, bir davranışla..

sabır diliyorum arkadaşım, "çocuğumu benden daha mı çok düşünüyosun?" gibi bir tavırla da karşılaşmamak için durumu zorlama bence.. bu tip insanlardan herşey beklenir...

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle