Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Veliler

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar bu tür bilinçsiz insanların söylediklerine kafanızı takmayın yoksa işiniz dahada zorlaşır.Ben 11yıllık öğretmenim ve devlete bağlı bir ilköğretim okulunda anasınıfında öğretmenim mesleğimi seviyorum.Bunları söyleyen bir öğrenci velisi ise çağırın sınıfa aile katılımı çerçevesinde sınıfta bir gün sizinle bir gün geçirsin, ama dışardan birisi ise zaten takmanıza gerek yok

Tepki Skoru
0
Merhabalar.Ben bagımsız anaokulundayım velilerimin eğitim düzeyleri yüksek olmasına ragmen çok ilgisizler.Bırakın aile katılımlarını çocuklarından haberleri yok tabii aralarında ilgili alakadar olanlar var. Ama çogunluk çocuklarına karşı ilgisiz buda beni çok üzüyor

Tepki Skoru
0
bilinçli insanlar biliyor bizim mesleğimizin zorluğunu ...
ama bilinçsizler öyle şaşırtıyor ki beni ... artık tepkilere gülmeye başladım ben ...
geçen gün velilerimden biri anasınıfı öğretmenlerinin kadrosuz çalıştığını söylemiş diğer velime ... devlet bize para vermiyormuş velilerden toplanan paralarla geçimlerimizi sağlıyormuşuz :) ...
komik geliyor artık bana ... gülüp geçiyorum ...

Tepki Skoru
0
arkadaşlar en önemlisi bizim kendimizi nerde gördüğümüzdür. Siz kendinizi ne olarak görüyorsunuz? biz kendimizi öğretmen olarak görürsek davranışlarımız çevremiz için fazlasıyla cevap olacaktır.

Tepki Skoru
0
bence siz kafanıza bazı şeyleri fazla takıyorssunuz,kepten başka bir şey takmayın emi..okula gidin başalayın oyuna keyfini çıkarın çocuklarla oynamanın..başka ne yapıyorsunuz ki..ya bizler......o kadar zor,önemli ve yoğun işlerle uğraşıyoruz..ama siz akşama kun oynuyorsunuz..adar oy

Tepki Skoru
0
herkesten duydugum cevaplar bunlar bu meslegi kaç yıl daha yapabilirim diye kara kara düşünüyorum...

Tepki Skoru
0
bu bizim tavrımızla değişecek bi sey arkadaslar..
bi kaç zorlugundan bahsedip bi örnekle süsleyince "ayyy allah sabır versin " moduna geçiyorlar :)

eho

Tepki Skoru
0
arkadaşlar aslında bana da soruyorlar:anaokulu öğretmeniyim diyorum.stajer olarak öğretmenlik yapıyorum diyorum insanların gözleri faltaşı gibi açılıyor.yani sizin dediğiniz gibi kimi kişilerle bende karşılaştım ama biraz da olsa anaokulu ve çocuk gelişim üzerine bilgilerinizi onlara aktardığınızda sizi baş tacı yapıyorlar.aa bu kız daha bu yaşta ne kadarda bilgili diyorlar.bunu da gözadı etmemek gerek...

Tepki Skoru
0
aynı sorun bendede var ama bunu aşmak yine bize düşüyo ve bunu söyleyenler bence bilgileri olmadığı için tahmin yürütüyolar ama dilerim bunuda zamanla aşarız

Tepki Skoru
0
ya valla ben mi yapamıyorum diyeceğim bu aile katılımını ama velilerime bakıyorum da bir gün bile çocuklarının ne yaptıklarını sormadılar bana. artık ben gözlerine sokacak duruma geldim. kurallara uymuyor deyip ağzında sakızla gelen mi ararsın? okuma yazmayı ne zaman öğrenecekler diyen mi? ya ben velilerimi ancak yaşadım da gördüm. zaten anlatılmaz yaşanır.

Tepki Skoru
0
benim sevgili öğretmen arkadaşım sırıtarak bana hizmetli dedi. bundan daha acı ne olabilir ki.

Tepki Skoru
0
arkadaşlar aslında bu zihniyetteki insanlar bizim mesleğimizden öte çocukları küçümsüyorlar.maalesef bizler(bilinçli anne ve babalar dışında)çocukları bir birey olark görmeyen bir toplumuz.onları ciddiye almıyoruz.en büyük hata onları ciddiye almamak.çocukları ciddiye almayan bir toplumdan onların eğitmenlerini nasıl ciddiye almasını beklersiniz ki?!

Tepki Skoru
0
benim sevgili öğretmen arkadaşım sırıtarak bana hizmetli dedi. bundan daha acı ne olabilir ki.
inanamıyorum ya.... bu problemle okadar çok karşılaşıyorum ki bir gün damarıma basacaklar patlıyıverecem haa... bir eğitimci bunu söylerse diğerleri ne yapsın... bir söz var ya hani okumak cehaleti alır..... anlayın gerisini.

Tepki Skoru
0
ben köyde çalışıyorum ve çoğu öğrencimin velisini daha bir kez bile görmüş değilim. gördüklerimde sadece bir kez. ben genelde eve yazılı kağıt gönderip bilgilendirme yapıyorum.

Tepki Skoru
0
arkadaslar daha az once bu konuyla ılgılı baska bır konuyadaha yazdm ve sımdı buna denk geldım evet cok haklısınz ne okuyorsun okul oncesi öğretmenliği dıyorum once bı ooo cok guzel dıyolar tam gurulanyrm pesi geliyor afern en guzelı bı kadın ıcın en guzel meslek hem ıyı es hemde ıyı anne olrsun dıyorlar ders olarak bebek bakımı gordgumuzu dusunoylarlar(alt nasıl alınır yemek nası yedırılır...)hatta bu konuda cok sanslıymısız nıe hemen anlatım okulumda bı gorevlı bana dıyelmkı bırı kendıne es aryo herksn bızım bolumden es tavsıye ettgnı soyledı bızım bolumdekıler sanslıymıs bızı tercıh edıoylsrms es konusunda ne sanslıyız demı hıc evde kalmazmısız:(:(:( lıseden bı hocamda bana bebek bezı baglamayı ogrendınmı kız dedi:) ee bı hoca bıle boyle cahılce dusunebılıyosa dger ınsanlara nası anlatıcaz bız bunları ben bılmyrm ısın ıcınden cıkamadm herseyı akısına bıraktım cunku herkesle basedemıyrm sızde ole yapınn bız bılyz ya meslegmzn kutsallıgını gerısı hiççç muhım degıll.....

Tepki Skoru
0
ben de aile katılım ve iletişim panosu tarzında bir şey hazırladım. oraya çeşitli dökümanlar, bilgilendirici yazılar ve çocuklarıyla birlikte yapabilecekleri tarzda basit etkinlik örnekleri koyuyorum, gerekli açıklamaları yüz yüze de yapıyorum. onları istekle alıp evlerine gidiyolar fakat getirmeleri nerdeyse 2 haftayı buluyo... biraz sorumsuzluk var benim velilerimde maalesef:(

Tepki Skoru
0
bugun veli toplantısı yaptım 1 kişi hariç herkes katıldı.istediklerimi yapmaya çalışıolar ama kasabada aile eğitime katılım formunu verince anlatmak için epey uğraştım ..sağolsunlar yapabileceklerini söylediler ama uygulamada nasıl olur bilemem..çok memnun olduklarını söylediler bende onlardan memnunum ama bu formlar zorunlu tutulmamalı.buda veliye külfet olmuyormu isteyen katılır isteyen katılmas kimseye zorla bişey yaptıramayıski..

Tepki Skoru
0
ya arkadaşlar ben okul ö.ö 1.sınıfta okuyorum erkek olduğum için bu mesleği yapabilip yapamayacağım konusunda endişelerim var bidaha öss ye girmeyi düşünüyorum beni bira aydınlatırmısınız

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar bu tür sözlere bakıp canınızı sıkmayın.Toplumumuz okul öncesi eğitim konusunda yeni yeni bilinçleniyor.Velilerimize bununla ilgili yazılar gönderip, toplantılar yapıp bilgilenmelerine yardımcı olabiliriz.Ben duymazlıktan geliyorum.hepinize kolay gelsin

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle