Sanırım hayli yanlış anlaşılmışım benim kimseyi küçümsediğim yok böyle anlayanlardan özürdilerim. Ama benim derdim onlar atandı biz niye atanmadık deil. ÖnLisans için başvuru yapmaya kalkıştığımda il milli eğitim bana gerek yok çünkü onlarda 4 yılı tamamlamak zorunda eğer tamamlamazlarsa atanmayacaklar dedi ve bende vazgeçtim. Benim derdim kimsenin hakkının yenmemesi. İki yıl okuyup hemde alakasız bölümler okuyup benim yaptığım işi yapanlar var benim sitemim buna arkadaşlar. Öyle çok örnek varki aslında.. Neyse yanlış anlayanlardan özürdilerim ama dediğim gibi niyetim kimseyi küçümsemek değil..
arkadaslar hepınıze katılıyorum egıtımdekı carpıklıgın temel nedeni EKONOMİ. kadrosuzu usta öğretıcı sadece bellı bır sure ucret alıyor yanı tatıller (resmı) kesılıyor (bıldıgım kadarıyla).ama kadrolu 12 ay kesıntısız maas alıyor eee tabı buda butceye zrar verıyor.bunun uzerıen bırde cogu mudur usta öğretıcıcıyı onemsemıyor,gecıcı dıye...usta öğretıcıde olsa bır ÖĞRETMENİN degerı bu kadar küçük olmamalı.
arkadaslar il meb den kocaman istanbul da 4.sınıflardan sadce 4 kişi atama yapıldıgını söylediler.digerleri yüksek lisanslar önlisanslar ve atanamayan diger ogretmern adayalarıymıs...zaten gecen yıl 1,5 saatlik yola gittim tamvay minibüslerde gecti hep zamanım🙁 zaten bu yıl kpss de var hazırlanmam gereken 🙁
1 haftadır moralim cok bozuk ne yapmalıyım hiç bilmiyorum🙁 özel kurumlardan da cidden ürküyorum.oralarda calısan arkadaslarımdan hiç olumlu tepki almadım belki bana denk geldi ama yined bilemiyorum...
1 haftadır moralim cok bozuk ne yapmalıyım hiç bilmiyorum🙁 özel kurumlardan da cidden ürküyorum.oralarda calısan arkadaslarımdan hiç olumlu tepki almadım belki bana denk geldi ama yined bilemiyorum...
usta öğretici atamasında göz önünde bulundurulacak usul ve esaslara göre ön lisanslar aöf öğrencilerine göre öncelikli görünüyor. buda bana saçma geliyor tamam 1 ve 2. sınıflara göre öncelikli olsunlar ama 3. ve 4. sınıftakiler ön lisanslardan daha öncelikli olması gerek sınıf üstünlüğü var. ne yani diploma olunca 3 v4 ten üstün mü olunmuş oluyor?maviyesil şunu yazdı:arkadaslar il meb den kocaman istanbul da 4.sınıflardan sadce 4 kişi atama yapıldıgını söylediler.digerleri yüksek lisanslar önlisanslar ve atanamayan diger ogretmern adayalarıymıs...zaten gecen yıl 1,5 saatlik yola gittim tamvay minibüslerde gecti hep zamanım🙁 zaten bu yıl kpss de var hazırlanmam gereken 🙁
Arkadaşlar haklı olduğunuz taraflar da var ama biz oklumuzu bitirmedik ki daha.Yani okulumuzu bitirmeden alın size kadro diyemezler ki.Okulumuzu bitirince diğer öğretmenler gibi bize de kadro hakkı tanınıyor.Kpss yi kazanın atayalım diyorlar.Bunda bi haksızlık göremiyorum.
Ben de usta öğreticiyim.3. sınıftayım.Tek derdim bi an önce okulumu bitirip kpss yi kazanıp atanmak.Aldığımız ücret yetersiz ve bize gereken değer verilmiyor kabul.Ama buna en güzel cevabı kpss yi kazanarak verebiliriz.Daha okulu bitirmeden bize kadro vermelerini bekleyip sızlanarak değil.
Ben de usta öğreticiyim.3. sınıftayım.Tek derdim bi an önce okulumu bitirip kpss yi kazanıp atanmak.Aldığımız ücret yetersiz ve bize gereken değer verilmiyor kabul.Ama buna en güzel cevabı kpss yi kazanarak verebiliriz.Daha okulu bitirmeden bize kadro vermelerini bekleyip sızlanarak değil.