sanırım bu sorunun cvabı olabilir neşe87 hocam🙂nesslyhan şunu yazdı:geçen hafta içerisinde istanbul il milli eğitime bilgi almaya gittik.temmuz'un son haftası yazı geleceğini ve netleşeceğini söylediler.ağustos başı başvuru olabilirmiş.eğer mezunsanız tekrar sınava gerek olmayacağı söylendi.bilgilerinize...
Sivas'ta usta öğreticilik kursları :20-31 Ağustos arasında kayıtlar yapılacaktır.
Not:Sivas dışından katılacak arkadaşların Sivas il merkezinde adres veya telefon bildirme zorunluluğu vardır.Aksi takdirde başvurular kabul edilmeyecektir.
Alıntı:sivas.meb.gov.tr'den ayrıntılar için yine bu siteden başvurabilirsiniz.
U:36_13_3:marım yardımcı olabilmiştirim.Herkese başarılar.
Not:Sivas dışından katılacak arkadaşların Sivas il merkezinde adres veya telefon bildirme zorunluluğu vardır.Aksi takdirde başvurular kabul edilmeyecektir.
Alıntı:sivas.meb.gov.tr'den ayrıntılar için yine bu siteden başvurabilirsiniz.
U:36_13_3:marım yardımcı olabilmiştirim.Herkese başarılar.
slm arkadaslar.ben suan özel bir yuvada calısıyorum.yuvamızın 2.subesi milli eğitime bağlı olarak açılıyor,seminere gitmeden usta öğreticilik belgesi alabilmem için isveren kurumun milli eğitime basvurması gerekiyormus.1 sene calıstığım taktirde seminere gitmeden bu belgeyi alabiliyormusum.bu konu hakkında bilgisi olan varsa beni acil olarak bilgilendirebilirse cok sevinirim.
arkadaşlar şimdi eğer okullar açıldığında usta öğretici olabilirsem sigortam başlıycak ve bende babamın sigortasından yararlanamıycam mı.peki benim okulun açıldığı ilk hafta doktora gitmem lazım doktor o güne gelmemi söyledi peki ben babamın sigortasından yararlanamazsam ve günüm de dolmadığı için ne yapıcam bilen var mı?