- Tepki Skoru
- 0
peki eğitimdeki okul öncesi öğretmenliği mezun adayları ne olacakmış??
okul öncesi mezunlarıda 9/1 den başlayıp,teknik öğretmenlerden 30ytl daha az alacak leylacığım.ama bu durumu kabul etmeyen müdürlerde var.mesala bir tanıdığım anaokulu mezunu(MEF) O müdürüne söylemiş.ben teknik öğretmenim maasım daha yüksek olmalı diye.müdür kabul etmemış aynı maaşı vermişpeki eğitimdeki okul öncesi öğretmenliği mezun adayları ne olacakmış??
arkadaşım ben 2001 mezunuyum,2000 mezunu olan ve aynı ilde çalıştığım arkadaşım 8e 1 den başladı ve bütün arkadaşlarınında aldığını söyledi ben başvurdum stajerliğin kalksın dendi.eş durumu ile tayinim çıktı arkadaşımın belgelerini emsal göstererek milli eğitime başvurdum ve alamazsınız diye yazı geldi yazıya göre tamam alamıyorum ama alan nasıl aldı bi çok kişinin aldığını biliyorum.peki hakkımızı nasıl arayacağızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzseyçuk üniversitesi mef.anaokulu öğretmenliği mezunları dikkatine..
arkadaşlar biz okuldan mezun olurken teknik öğretmen ünvanıyla mezun olduk.teknik öğretmen ünvanı alanlar göreve başlayınca 1.derece alırlar.ama bu 1 derece bize verilmiyor.bunun nedeni meb.yapmış olduğu yasal düzenlemedeki bir eksiklik olduğu söyleniyor.selçuk ünüversitesiyle yapmış olduğum yazışmalarda verilmesi gerektiği ve çalışmalarımızı milli eğitim düzeyinde sürdürmemiz gerektiği söylendi.ben hakkımı arıyorum.lütfen sizde elinizden geleni yapın.