Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Teknik Öğretmen Ünvanı???

Tepki Skoru
0
mrb arkadaşlar benim bu sene 9. yılım doluyor öğretmenlikte, şelçuk mef çocuk gelişimi mezunuyum ve diplomamada teknik yazıyor. Okuluma ve ilçe mem'e bu durumu birkaç kez anlattım, diplomamı gösterdim ama sen okul öncesi öğretmenisin teknik ünvanını kullanamazsın dediler.Bu sene yeni öğretmen atandı ilçeye, aynı durumdayız yalnız bir farkla; o teknik ünvanını kullanabiliyor, yani derece almamış ama maaş farkını alıyormuş 2005'ten bu yana, ilçe sen de dilekçe ver ile gönderelim bakalım ne gelecek dedi...

Tepki Skoru
1
buraya kadar tamam da ben mem e dilekçe yolladım emsal yönetmelik nerde diye soruyor dilekçe ile ilgilenen personel.yönetmeliğin ilgi maddesini aradım ama bulamadım bu konuda yardımcı olabilecek olan arkadaşım var mı?çok sevinirim yardımcı olursanız.şimdiden teşekkürler

Tepki Skoru
0
mrb arkadaşlar benim bu sene 9. yılım doluyor öğretmenlikte, şelçuk mef çocuk gelişimi mezunuyum ve diplomamada teknik yazıyor. Okuluma ve ilçe mem'e bu durumu birkaç kez anlattım, diplomamı gösterdim ama sen okul öncesi öğretmenisin teknik ünvanını kullanamazsın dediler.Bu sene yeni öğretmen atandı ilçeye, aynı durumdayız yalnız bir farkla; o teknik ünvanını kullanabiliyor, yani derece almamış ama maaş farkını alıyormuş 2005'ten bu yana, ilçe sen de dilekçe ver ile gönderelim bakalım ne gelecek dedi...
arkadaşım sen hangi il ve ilçedesin yani biz emsal olarak orayı söylesek....

Tepki Skoru
0
İl mem' e gidip bu durumu sordum, arkadaşımın bunu alamayacağını geldiği yerde yanlışlık yapmış olabileceğini söylediler...Kısacası alamazsınız teknik öğrt. ünvanını dedi:((

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle