Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Teknik Öğretmen Ünvanı???

Tepki Skoru
0
KATILIYORUM.NE ANLAMI KALDI TEKNİK ÖĞRETMEN YAZMASININ DİPLOMADA
TABİKİ HİÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇ
KOCA BİR HİÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇ.

Tepki Skoru
0
YÜKSEKÖĞRETİM KURULU BAŞKANLIĞININ 23.02.2007 TARİHLİ TOPLANTISINDA 2547 SAYILI KANUNUN 2880 SAYILI KANUNLA DEĞİŞİK 43/B MADDESİ UYARINCA MESLEKİ EĞİTİM FAKÜLTESİNDEN MEZUN OLAN ÖĞRENCİLERE "TEKNİK ÖĞRETMEN" UNVANI VERİLMESİNE KARAR VERİLMİLTİR. TEKRAR GÜNDEME GETİRİLEN BU KANUN KESİNLEŞMİŞTİR. ARTIK BU ÜNVANI KULLANABİLİRSİNİZ.

Tepki Skoru
0
Teşekkür ederiz.O zaman dilekçeyle baş vuralım.Bu arada baş vuran varsa dilekçe örneğini bize gönderebilir mi?

Tepki Skoru
0
ben 1995 selçuk üniversitesi okul öncesi öğretmenliği mezunuyum ve aynı durum bizim yıllarımızda mezun olan her öğretmende  mevcut bildiğim kadarıyla,diplomamızda teknik öğretmen ünvanı olmasına rağmen teknik öğretmen olmanın hiçbir farklılığını yaşamadık.ne getirisi olduğu  hakkında fikri olan var mı?:36_3_12:

Tepki Skoru
0
peki dilekçeyle nereye bas vurcaz okulumuza mı? ayrıca dileköçe örneği varsa bende istiyorum.

Tepki Skoru
0
arkadaşlar bende 99 selçuk mezunuyum bağımsız anaokulunda çalışıyorum benim okulumda gazi mezunu bir arkadaşım var ama diplomasında teknik öğretmen yazmasına rağmen oda bu ünvandan faydalanamamış ben mezun olduğumda bu konuda dava açılmıştı bir şey çıkmadı milli eğitimden bize söyledikleri mezun olduğunuz üniversitenin milli eğitimle bu konuyu halletmesi lazım denilmişti velhasıl bu konu yılan hikayesinden ibaret

Tepki Skoru
0
bende istanbul ünv. meslek yüksek okulu mezunuyum benimkindede tekniker yazıyor gördüğümde çok şaşırmıştım....

Tepki Skoru
0
ARKADAŞLAR ARTIK YÖK SON NOKTAYI KOYDU !!!

YÖK Genel Kurulunun 11.05.2007 tarihli toplantısınd, Çocuk gelişimi ve Okul Öncesi Öğretmenliği, Çocuk gelişimi ve Eğitimi Öğretmenliği, Anaokulu Öğretmenliği ve Okul Öncesi Öğretmenliği programlarında verilen eğitim içeriği dikkate alınarak yeniden yapılan değerlendirme sonucunda, söz konusu programlardan mezunların Teknik Öğretmen unvanını kullanamayacaklarına 2547 sayılı kanunun 2880 sayılı kanunla değişik 43/b maddesi uyarınca karar verilmiştir.

Tepki Skoru
0
Yazıklarrrr olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Tepki Skoru
0
ben de selçuk 99 çocuk gelişimi mezunuyum bende çok uğraştım fakat olmadı teknik öğretmen mevzuat listeside bizim bölüm bulunmuyor. 99 mezunu arkadaşlarla görüşmek isterim

Tepki Skoru
0
benim tanıdığım konyada kız meslek lisesinde çalışan bir arkadaşım var.oda teknik öğretmen sıfatından faydalandıve 8/1 den başladı.onu emsal göstererek bu hakkımızı alabiliriz aslında. benimde ilk görevim kız meslek lisesiydi.bana bu hak tanınmadı.ben de çok fazla uğraşmamıştım.bilginizeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Tepki Skoru
0
YÖK Başkanlığının 24.10.2007 tarih ve 028467 sayılı yazıları ile MEF bünyesinde yer alan Anaokulu Öğretmenliği, Çocuk gelişimi ve Okul Öncesi Öğretmenliği, Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Öğretmenliği, ve Okul Öncesi Öğretmenliği programlarından mezun olan öğrencilerin yeniden "TEKNİK ÖĞRETMEN" ünvanını kullanmalarına karar verildiği belirtilmiştir.

Öğrencilerimize önemle duyurulur.(S.Ü.)

Tepki Skoru
0
arkadaşlar bu doğrumu ve eski mezunlar içinde gecerlimi bilginiz varmı?

Tepki Skoru
0
arkadaşlar bu doğrumu ve eski mezunlar içinde gecerlimi bilginiz varmı?
arkadaşlar bunu ilköğretim ve anaokulllarında çalışan öğretmenler kullanamıyor. teknik öğretmen ünvanı diye bahsedilende herhalde diplomada eskiden olduğu gibi teknik öğretmen ünvani ile mezun oldu ibaresinin yeralması hakkından bahsediyor

Tepki Skoru
0
evet haklısınız ilköğretimde çalışanlar kullanamıyorlar

Tepki Skoru
0
arkadaşalr benim bildiğim telknik öğretmen ünvanı kazanmak kıdem açısından fark yarattığı. sallıyorum tamamen şuan örnek olsun diye mesela 6. kıdemden başlamak yerine 8. kıdemden başlıyorlar mesleğe ben böle biliyorum yanlışda olabilir tabi....

Tepki Skoru
0
ya arkadaşlar bişeye yaramadıktan sontra ne anlamı var diplomada yazmasının bence bi anlamı olmalı araştıracağım

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar teknik öğretmenler 9/1 den değil 8/1 den başlar ve onların kıdem tazminatları daha fazla olur teknik öğretmen olan bi arkadaşım var da yüzden biliyorum. Tesviye öğretmeniydi formasyon alıp sınıf öğretmenliğine atandı ve 8/1 den başladı. En azından bir kademe almış oluruz. Ama ne yapmamız gerekiyor onu bilmiyorum nereye müracat etmemiz gerekiyor acaba bilen varsa bizi de aydınlatır inşallah.

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle