Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Sormak İstedikleriniz

Nihal EROĞLU

YÖNETİM EKİBİ
Yönetici
Tepki Skoru
26
meraba hocam ben ardahanda görev yapıyorum.Benim sorum şu:Ben sınıf öğretmenleri gibi hergün defter doldurmak zorundamıyım benm zaten günlük planlarım var.müdürüme sordum "hayır doldurmak zorundasınız" dedi.Ama yönetmelikte böyle bişey yok bz sadece devam çizelgesi doldurmalıyız.Bu durumda napmalıyım??
hocam bizde kesinlikle defter doldurmak diye birşey yok %100 eminim . müdürünüz fazla bildiğini sanıyor sanırım müfettiş geldiği zaman olması gereken evrakların listesini kendisi vermişti bana aynen paylaşıyorum . hatta okulöncesi yönetmeliğini indirirseniz son sayfasında olması gereken evraklar var müdürünüze onu da göstermeniz kafidir.

.

Ekli dosyalar

Nihal EROĞLU

YÖNETİM EKİBİ
Yönetici
Tepki Skoru
26
bazı defterler var kafanız karışmasın bağımsız anaokulunda veya aidat toplanan okulda olması gereken defterler ama sınıf öğretmeni gibi doldurmanız gereken defter yok

Tepki Skoru
0
sayın hocam;
veli şikayeti üzerine hakkımda soruşturma başlatılmış.Gerekçe olarak öğrenci ayrımı yaptığımı söylemiş.Milli Eğitim soruşturmanın yürütülmesi için başka bir okulun müdürüne görev vermiş.Tabi ki asla böyle bir şey yok.Psikolojik olarak çok yıprandım.Onların hepsi benim çocuklarım nasıl böyle bir şey yapabilirim.Ben karşı olarak neler yapabilirim.Hakkız yere suçlanıyorum.Lütfen cevaplarsanız çok sevinirim. saygılar...

Tepki Skoru
0
mrb ben şanlıurfa merkezde bir anaokulunda ağustos 2010da görevlendirmeyle müdür vekili olarak atandım ancak haziran 2011 temmuz 2011 ve eylül 2011 de görevlendirmemin iptaliyle ilgili il milli eğitime yazı yazmama rağmen hiçbir sebep gösterilmeden dilekçelerim ve yazılarım uygun görülmedi diye geri çevrildi. görevlendirmemin uzatılmasını istemediğime dair de yazı verdim ve görevlendirmeyle devam edebilmem için bu göreve valilik oluru alınması gerekiyor ve valilik oluru alınmadan ve görevlendirmemin iptalini 3 defa istemiş olmama rağmen hala bu müdür vekilliği görevinde isteğim dışında tutuluyorum resmen. görevlendirme isteğe bağlı deniyor yönetmeliklerde ve ben istemediğimi söyledim defalarca. bana il milli eğitimden verdikleri cevap şu: hocam yerinize birini bulun kabul edelim görevlendirme iptalini. bu konuda lütfen birileri bana görevlendirmemin iptalini nasıl sağlayacağım konusunda yardımcı olabilirse çok sevinirim.

Tepki Skoru
0
merhaba MEB bağlı özel anaokulunda 3 aydır çalışıyorum çalışıyorum. Çalıştığım yerdeki 5 ve 6 yaş grubu öğretmenleri ders anlatırken denk geldim ve çocuklara 'L' - ''LE'' - ''LA'' öğretiyorlardı.Hatta çocuklara ''L'' nin yanına ''A'' gelirse ne olur diye soru sorunca çocuklar ''LEA'' cevabı verdi. Bu eğitimi veren belkide 10 yıl önce lise mezunu olan birisi. Ben 4 yıl kadar ilköğretim ana sınıfında ücretli çalıştım ve böyle bir eğitim şekli olmadığını biliyorum kitaplarda el yazısı şeklinde olan sessiz harfleri çocuklara öğretmek ne kadar doğru olur acaba ? bu konuda idareyi uyarsam mı?

Tepki Skoru
0
merhaba ali bey ben müdür yardımcılığı sınavından 89 aldım kız meslek lisesinde 2 tane müdür yardımcılığı açığı var fakat ben o okulu yazabiliyormuyum onu merak ettim benim branşım okul öncesi öğretmenliği kız meslek lisesinde uygulama anaokulu yok.şimdiden teşekkürler...

Tepki Skoru
0
mrb hocam ben okuluma 7 ay önce il dışından tayin oldum.Ancak idare ile sorun yaşıyorum ve çok huzursuzum.Daha iki yılım dolmadığı için il içi tayin de isteyemiyorum.Ama bu yaşadığım huzursuzluklar işimi yapmamıda engelliyo.İki yıldan önce sebep göstererek il içi tayin isteyemezmiyim?m bu okuldan kurtulmak için ne yapabilirim ? cevabınız için çok teşekküler.

Tepki Skoru
0
ben 7 ay önce eş durumuyla il dışından tayin oldum .Ancak bazı problemler yaşadığım için huzurlu çalışamıyorum ve buda işimi yapmamı engelliyo.iki yılımı doldurmadığım için il içi tayinde isteyemiyorum.ama yaşadığım problemler psikolojimide bozdu.artık bu akulda çaılşmak istemiyorum.iki yıldan önce il içi tayin isteyebilmek için yapabileceğim birşey var mı? yada ne yabilirim.bana yol gösterirseniz çok sevinirim.teşekkürler.

Tepki Skoru
0
sayın hocam ben selçuk üniversitesi çocuk gelişimi ve ev yönetimi bölümü anabilimdalı anaokulu öğretmenliği 2006 mezunuyum ve diplomamda bu şekilde yazıyor.Ama sanırım 2008 yılında zorunlu olarak alan değişikliği yaptırıldık ve ben okul öncesi öğretmeni olarak göreve devam ettim.o zaman daha yeni öğretmen olduğum için itiraz etme hakkım var mıydı yok muydu bilemedim.Şimdi ise ben tekrar alanıma geçmek istiyorum;sorunum şu tekrar kendimi alanıma dönebilir miyim ve de kız meslek lisesine geçiş yapabilir miyim?Bu konuda beni bilgilendiriseniz sevinirim.ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.

Tepki Skoru
0
Merhaba hocam 4 yıllık okulöncesi öğretmenliği mezunuyum.Yeni mezun oldum ancak göreve başlamadım.Sormak istediğim bikaç konu var.Yradımcı olursanız çok mutlu olurum.
1.Bir arkadaşımdan artık aday öğretmenlik kavramının olmadığını duydum.Önceden 1 yıl aday öğretmenlik yapıp daha sonra asil öğretmen olunuyordu.Şimdi durum nedir?Ben şuan asil öğretmen miyim yoksa aday mı ?
2.Eğer artık aday öğretmenlik kavramı yoksa ben sorumlu müdür olarak görev alabilir miyim ?
3.Rehabilitasyon merkezlerinde çalışırsam aday öğretmenliğim kalkar mı ?

Tepki Skoru
0
1-Aday öğretmenlik devam ediyor
2-Aday öğretmenlik devam ediyor
3-Artık kalkmıyor

Tepki Skoru
0
ben bir anaokulunda öğretmenim bu yıl için yeni müdürümüz sabah öğlen yada tam gün gibi grup seçme hakkını bize vermeyeceğini ve kendisinin belirleyeceğini söyledi boşa hayal kurmayın dedi itiraz hakkımız ve resmi bir dayanağı varmı müdürün böyle bir yetkisi varmı çok merak ediyorum hiç bişekilde yardımcı değil hiç bir konuda olmadığı gibi bundada bizi yok sayıyor teşekkürler

Tepki Skoru
0
Hocam merhaba.Ben taşımalı bir ilkokulda görev yapmaktayım. Sabah saat 8:30 da derse giriyorum öğlen 11:50 de dersten çıkıp çocuklarla birlikte okulun yanında bulunan yemekhaneye gidiyorum. Orda çocuklar için yemek almak zorundayım (küçük oldukları için ) onlar yemeğini yedikten sonra ben de yemek yiyorum. Saat 12:00 oluyor. Saat 13:00 da içeri giriyoruz okulun dersinin bitme zamanı 15:20 bizde o saatte çıkıyoruz. Çocuklar servise biniyor. Ve ben artık bitmiş oluyorum, ben okula gelmekten korkar oldum, çocukları siz düşünün artık saat 14:00 den sonra başlıyorlar eve gitme vakti ne zaman diye... Ben ne yapmalıyım kime başvurmalıyım ki bu haksızlık bitsin lütfen yol gösterin. Teşekkürler.

Tepki Skoru
0
Merhaba hocam . Ben geçen sene düz liseden mezun oldum ve bu sene ygs lys'ye giricem. Ben okul öncesi öğretmenliği çok istiyorum. Şayet sorun şurda ki , bölümün ygs'den aldığını biliyorum ama düz liselerin girip giremeyeceğini ve ne kadar puan aldıklarını bilmiyorum. Bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim . Teşekkürler..

Tepki Skoru
0
Merhaba hocam, ben anaokulda 3 yaş tam gün öğretmeni olarak görev yapmaktayım. Müdürümüz seneye sınıfımızın değişebileceğini söyledi. 4 yaş tam gün sınıfını bir öğretmen arkadaşımız isterse ona verebilirmiş. Bunun nedeni de 2 kat ekders almamızmış. 3 sene üst üste aynı yüksek maaşla çalışmamıza izin veremezmiş. Benim seneye aynı sınıfımı istemem öğrencilerimi tanıyor olmam. Hem öğrencilerimle hem de velilerimle bir düzen oluşturmuşuz,seneye hiç zaman kaybetmeden (oryantasyon döneminin kısa ve daha az problemle geçmesi ümidiyle) eğitim öğretime başlamak istiyorum. Seneye aynı sınıfla devam etmem için yasal olan tüm haklarımı öğrenmek istiyorum. En kısa zamanda beni bilgilendirirseniz çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.

Tepki Skoru
0
Merhaba, İstanbul pendikte görev yapıyorum. Sınıflarımiz öğrenciler için hiç güvenli değil. Lavabolarda paspas yok çocuklar sürekli düşüyor lar idare çözüm bulmuyor. Bir kaza olacak diye korkuyorum. Sorumluluk altında kalmamak için ne yapabilirim.

Tepki Skoru
0
hanedan : İki ay süren cocuk gelişimi oğretmenliği kursları var bu kurslardan mezun olanlar öğretmen statüsünde diploma veriliyo 2 ay içinde yeteri kadar bilgiye sahipler mi? Ne kadar sağlıklı Öğretmen acığı olduğundan ötürü böyle kurslarmı veriliyo calışma sahaları nerelerdir? Tesekkürler.
ben 7 ay önce eş durumuyla il dışından tayin oldum .Ancak bazı problemler yaşadığım için huzurlu çalışamıyorum ve buda işimi yapmamı engelliyo.iki yılımı doldurmadığım için il içi tayinde isteyemiyorum.ama yaşadığım problemler psikolojimide bozdu.artık bu akulda çaılşmak istemiyorum.iki yıldan önce il içi tayin isteyebilmek için yapabileceğim birşey var mı? yada ne yabilirim.bana yol gösterirseniz çok sevinirim.teşekkürler.

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle