Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Sormak İstedikleriniz

Tepki Skoru
0
HOCAM merhaba ben okul öncesi öğretmenliği son sınıf öğrencisiyim fakat bu yaz evleniyorum sorum şudur;1 yıl özel bir kurumda stajerliğim kalkarsa atamam eş durumuna baglı yapılıyormu yapılmıyorsa atandıgım da dondurma gibi ve ya ücretsiz izin alma ve tayin isteme gibi bi şansım olabiliyormu.ve ya yüksek lisans yaparakta atamamı istediğim şehre aldırabiliyormuyum bu arada istediğim şehir ankara ve eşim 4 yıldır ssk lı lütfen cvplayın

Tepki Skoru
0
rehabilitasyon merkezinde çalışıyorum fakat çakıştığım kurumdan ayrılmak istiyorum...karşılıklı konuşup anlaşabileceğim kimse yok karşımda...eğitim adına bişey yapılmıyo her şey ticari olmuş ...ne yapabilirim orda kaldığım her saniye ızdırap artık....zaten bu yıl atamam da olur herhalde...atamam olursa sıkıntı çıkarabilirler mi yada ne gibi sorun çıkarırlar...ben ne yapmalıyım...

Tepki Skoru
0
selam hocam ben tam gün eğitim yapan bi okula atandım dersler saat 8.30 da başlıyor 12 öğlen tatılı oluyor.1 de tekrar başlayıp 14.30 da bitiyor .oglen tatili dışında hıç ara vermeden devam edıyorum.toplam 5 saat durmadan çalışıyorum normalde sabahcı oglencı olan okullar 8 de ogrencı alıp 12.30 da bırakıyolar 4.30 saat calışmış oluyolar ve bu surenın ıcıne yemekde dahıl.ortalama 4 saat calısıyolar yanı.
dedaylı olarak bilgilendirirsenız sevinirim

Tepki Skoru
0
açıköğretim okulöncesi 3 sınıfım ücretli öğretmenliğe başvuracağim basvuru için açıköğretimden belge almam istendi ne adı altında bu belgeyi alcam belgeyi aldığım takdirde kaydım silinirmi daha önce öğretmenlik yap hiç bir bilgim yok yardımcı olursanız sevinirim

Tepki Skoru
0
mrb hocam ben bişey sormak istiyorum meslek açık öğretim de okuyorum ve dikey geçiş yapmak istiyorum sizce öss mi daha iyi olur yoksa dikey geçiş mi cvp verirseniz memnun olurum.

Tepki Skoru
0
Merhaba hocam acaba okulöncesi öğretmenleride bilgisayar formatörü olabiliyor mu? Eğer olabiliyorsa hangi şartlara sahip olması gerekiyor? Beni bu konuda lütfen bilgilendirirmisiniz.

Tepki Skoru
0
sorduğunuz soruya nasıl bir cevap aldınız?benimde sınıfımda bilgisayar var ama yıllardır günlük planların çıktısını alıyorum.bu nedenle merak ettim teşekkür ederim.

Tepki Skoru
0
merhaba hocam ben okul öncesi öğretmenlik 1. sınıfım ödev olarak anaokul incelemesi bu incelemede neye dikkat etmeliyim şimdidn teşekkürler

Tepki Skoru
0
merhaba arastırmam gereken bir ödev var fakat bıraz zorlanıyorum yardımcı olabılırmısınız.1 tana egitim modülü örneği ve eğitim modülünde öğretmen kriterleri ve özellikleri

Tepki Skoru
0
merhaba geçen sene 1.dönemde ikinci dönemde sınıfımıza stajyer geldi.arkadaşlara ise tek dönem geldi.arkadaşın biride okula yeni tayin oldu.buna rağmen stajyer için gönderilen ek ders ücretini dörde bölmüşler.bundan sonrada stajyer gelsede gelmesede dörde bölceklermiş.bu yapılabilir mi.biz itiraz edebilirmiyiz.bize her dönem farklı öğrenci geliyor.bu para bir senelikmi dönemlikmi.teşekkürler.acilll cevap istiyoruz.

Tepki Skoru
0
merhaba ben anasınıfı öğretmeniyim okulumuzda bir ana sınıfı öğretmeni sürekli rapor alıyor ve gelmediği günler öğrencilerini benim sınıfıma veriyorlar ve ben artık bu durumdan sıkıldım sınıfın mevcudu 35 lere çıkıyor hiçbirşey yapamıyoruz. Benim bu öğrencileri sınıfıma kabul etmeme gibi bir yasal hakkım varmı. müdür yardımcımız mecbur olduğumu söyledi. cevap yazarsanız sevinirim

Tepki Skoru
0
merhaba hocam.Ben 7 ay sözleşmeli olarak çalıştıktan sonra 20 mart 2009'da kadrolu olarak atandım.temel eğitim ve hazırlayıcı eğitimimi tamamladım.şubatın sonuna doğru doğum iznine ayrılacağım.ben yokken adaylığım kaldırılır mı?Eğer kaldırılırsa özür durumu harici il dışı tayin isteyebilir miyim?şimdiden teşekkürler,saygılar..

Tepki Skoru
0
lise sonda staj yapan biri birinci dönem devletteyken ikinci dönem özele geçmek zorunda mı ?
(acil cevap verirseniz sevinirim)

Tepki Skoru
0
mrb hocam. ben 26 ağustos 2008 de göreve başladım.26 ağustos 2009 da adaylığım kalktı.bu yeni yönetmeliğe göre doğu görevinden muaf tutuldum. ben bu sene il içi tayin isteyebili miyim acaba?

Tepki Skoru
0
benim sorum şu:anasınıfı için bankaya yatırılan parayı müdürüm okul için kullanmak istiyor bunda benim sorumluluğum varmı ne yapmalıyım okulun elektrik telefon fotokopi gibi masraflarına ortak olduğumuzu ve anasınıfı parasından bunları alacagını söyledi benim için sorun olurmu gelen müffettiş bana sorarmı

Tepki Skoru
0
okulöncesinde sosyal içerikli projeler nasıl yapılr? örneğin: sorumluluk projesi veya farklılıklara saygı sosyal projeleri nasıl planlanır ve uygulanır?

Tepki Skoru
0
mart 2009'da hiç kadrolu atama yapılmadığı halde siz nasıl kadrolu atandınız?

Tepki Skoru
0
Merhaba anasınıfı öğretmenlerinin yıpranma ödeneği diye bir ödeneği varmı.Bir arkadaşımdan duymuştum bilgi verirseniz sevinirim.

Tepki Skoru
0
mrblar ben eskişehirde habib edip törehan kız teknik ve meslek lisesi çocuk gelişimi bölümü erken cocukluk dalı 3 sınıf öğrencisiyim özel eğitim dersi alıyoruz ve hocamız görme engellilere yönelik bir materyal hazırlamamızı istedi nasıl yapabilrim yardımcı olursanız sevinirim kabartma bir botama kitabı düşündüm ama bunu nasıl yapacağımı bilmiyorum baska fikri olan ve yardımcı olmak isteye varsa mesajlarınızı bekliyorum ....

bu arada görme engellilerin rahat şekilde oynayabileceği bir oyun da arıyorum :S

YARDIMLARINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM...

:36_3_12:

Tepki Skoru
0
meraba hocam ben ardahanda görev yapıyorum.Benim sorum şu:Ben sınıf öğretmenleri gibi hergün defter doldurmak zorundamıyım benm zaten günlük planlarım var.müdürüme sordum "hayır doldurmak zorundasınız" dedi.Ama yönetmelikte böyle bişey yok bz sadece devam çizelgesi doldurmalıyız.Bu durumda napmalıyım??

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle