Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Sizce Okul Öncesi Eğitime Önem Veren Gazete?

Tepki Skoru
0
okul oncesi egitime onem veren gazenin hangisi olduguna karar verebilmek icin ortalama o gazetelerin iceriginin bilinmesi gerek.
kafadan o gazete bu gazete demek bilincsizce sadece cevap vermis olmak icin ankete katilmak demektir
okul oncesi egitim hakkinda kimi zaman teferruatli kimi zaman kisa ve oz olarak yazilarini takip ettigim ve sizlerede tavsiye edebilecegim ZAMAN GAZETESI dir.

Tepki Skoru
0
zaman gazetesinin okul öncesi eğitimine önem verdiğine inanıyorum.lütfen önyargılı olmayalım arkadaşlar :))

Tepki Skoru
0
zaman gazetesinin beyin yıkadığını söylemiş bi arkadaş acaba magazınsel olaylara yer verilmesi daha mı hoş oluyor?bu arada gazeteyi eleştirin denilmemiş.. eğer okul öncesi eğitime yer vermediğini düşünüyorsanız oy vermeyin bu kadar basit...karamalayın yani...

Tepki Skoru
0
zaman gazetesinin beyin yıkadığını söylemiş bi arkadaş acaba magazınsel olaylara yer verilmesi daha mı hoş oluyor?bu arada gazeteyi eleştirin denilmemiş.. eğer okul öncesi eğitime yer vermediğini düşünüyorsanız oy vermeyin bu kadar basit...karamalayın yani...

evt aynen katılıyorum . bencede zaman gazetesi.

Tepki Skoru
0
bence ilk önce gazeteler okunmalı.kaç kişi her gün gazte okuyor ki bu ülkede alınan gazetelerin yüzde 90 ı malesef magazin ve bulmaca için alınıyor.ve de bir ülkede eğitim sistemi okul öncesi eğitimi desteklemiyorsa gazeteler hiç desteklemez.bu yıl okul öncesi eğitim zirve yaptı.hak ettiği önemi almaya başladı.arkadaşlar meslektaşlarımıza diğer branşlardaki öğretmen arkadaşlarımıza hala okul öncesi eğitiminin önemini anlatıyoruz.var mı böyle bişey.o kadar utanç verici ki..bu ülkede eğitim adına o kadar utanç verici olaylar yaşanıyor ki konuşmakla bitmez.

Tepki Skoru
0
bende hiçbiri şıkkını işaretledim hiçbir gazete okul öncesi eğitime gerekli önemi vermiyor ygs lys derken okul öncesine sıra gelmiyor ki!

Tepki Skoru
0
bende zaman a aboneyim her açıdan ii bi gazete

Tepki Skoru
0
arkadaşlar ben kendim zaman gazetesi alıyorum haftada en az 2 kez okul öncesi ve önemi ile ilgili yazılar buluyorum.hatta okulumuzda anasıfına ait bir veli iletişim panosu düzenledim.O gazeteden kestiğim bilgileri asıyor ve velilerimin önemle okuduklarını görüyorum.Lütfen zaman ın hakkını yemeyelim.Hatta bir ara ailem dergisinde sadece okul öncesi çocukları ile ilgili dosyalar hazırlamışlardı orta sayfada...onları hatta biriktirdim.Fotokopi ile velilere dağıttım...bence en çok zamanda oluyor bu tür konular...diğer gazetelere de bakıyorumm...nerede asparagas haber varsa dolduruyorlar...cinayet,aşk,ihanet....konular hep aynı...tıpkı filmler ve dizilerdeki gibi...yazık.biraz seçici olalım arkadaşlar.bizler eğitimciyiz...

Arkadaşım yeterli değil demek çok kolay....sen eğitimci olarak okul öncesi eğitimini yaygınlaştırmak için ne yaptın?Önce biz kendimize bakmalıyız...işe gelince ahkam kesmeyi iyi biliyoruz.Bu işte en iyi bilgiyi biz biliyoruz, bu işin eğitimini aldık diyoruz ama bize verilen görevin dışında neler yapıyoruz? önemli olan bu bence...gazeteci yazmış ya da yazmamış...ha tabiki önemli ama...Bu geminin dümeninde bizler varız...Mesela ben sana soruyorum hocam peki sen hangi dalda okul öncesi eğitim adına bişeyler başarıp gazetelere çıktın?Ya da çıktın mı?Bence hepimizin bu alanda yapacağı çok şey var....sadece derse girip çıkmakla olmuyor.

saygılarımı sunuyorum.
Hocam okuyan bilir o yazıların olduğunu zaten....bence zaman gazetesi gerçekten buna önem veren bir gazete.....diğerlerini işaretleyenler diğer gazetelerin hangi yazılarnı okudu acaba sormak lazım....:)

Tepki Skoru
0
gazeteler bencede yetersiz hiç yaratıcı değiller.ilgilenenlere söyleyim ayrı çocuk gazetesi yapılabilir . çocuk kanalı var ama gazetesi yokkk!!! :)

sanki çocuk gazetesi çıkarsalar alacak mısınız çok merak ediyorum.....hem bu gazeteyi isterseniz sizde çıkartabilirsiniz başkalrı yaratıcı değil madem...:)

Tepki Skoru
0
okul öncesi ile ilgili yazı yazan gazeteleri bile okumuyor üstelik bir de hiç bir gazete yazmıyor diyerek şikayetleniyoruz. Öncelikle biz önem vermeli biz okumalı ve bu meslekle uğraşan yetkililer olarak gerekirse bizler yazmalıyız.Ben bir anasınıfı öğretmeni olarak okul öncesi eğitimle ilgili yazılara en çok yer veren zaman gazetesine teşekkürlerimi sunar, bütün meslektaşlarıma okumalarını tavsiye ederim. tülay/kayseri

Tepki Skoru
0
zamana aboneyim ve okulöncesiyle ilgili yazıları çok var yazarlarınında bu konuda ilgileri ve yorumları var bence açık ara farkla zamannn

Tepki Skoru
0
Allah zamancı ablalardan ve abilerden razı olsun tıkladıkları gazete içinde okul öncesiadına öğretmenlik adına bir taleb bir isyan var mı*
sadece sükür çok daha iyi oluyoruz diyorlar.
haklarını arayan eylem çağrısı yaparak kendini ortaya koyan öğretmenlere bölücü, provakatör,sistem düşmanı etiketini yapıyorlar bir hak kazanıldığı zamansa aferim hükümete öğretmenin hakkını iyileştiriyor.
Sosyalist öğretmenler sorusturmayı atılmayı göze alıp dava açmasa bu hakları hiçbirine sahip olamzsınız.
ücretli öğretmenliğin kaldırılıp meburen atama yapılmasını bile hükümete bağlayan bişeref bir gazeteyi okuyan yada onu eleştirme fikrine sahip olmayan öğretmen acaba nasıl bir kafaya sahip.
o kadar sözleşmeli öğretmen var hadi hep beraber risaleyi nur okuyalım bizlere kadro versin hükümet
:)

Tepki Skoru
0
zaman gazetesi okul öncesi haberlerine yer yer yayınlıyor da diğerlerinde hiç denk gelmedim...

Tepki Skoru
0
burada zaman gazetesi diyen arkadaşlara gerçekten çok şaşıyorm burada bence eğitime verilen önem değilde başka bişey lere verilen önemden oy verilmiş die düşünüyorum hatta düşünmekle kalmıyorum direk bunu görebiliyorum ama ne yazıkki göremeyenler çok GERÇEKÇİ OLUN . sınıfta uyuklayan arkadaşlarıda biliyorum herşey gazeteye çıkmakla olmuyo bugün panolarda bile görüyoruz siyaset yapıyorsunuz burada eğitim için bişey yaptığınız yok buradaki konuşmalarda yok öyle bişey herkes kendi çapında yapıyor bişeyler zaman gezetesininde ne yaptığı ortada sayfalara baktığınızda başlıkları okuyun yeter her gazete için asparas haber yapıyo denileez .

Tepki Skoru
0
herkesin aynı kafada olmadığına sevindim doğrusu :) teşekkürler .

Tepki Skoru
0
zaman gazetesinin çocuklar için eki var sadece okul öncesi eğitimin hızla ilerlemesini isteyen bir toplumun basın tarafı da bu işe elini uzatmalı....

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle