Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Sizce Okul Öncesi Eğitime Önem Veren Gazete?

Tepki Skoru
0
Bence de ZAMANN arkadaşLAR.Her zaman ki gibi.hiçbiri diyenlere sesleniyorum.1 Hafta zaman alın diğer gazeterden farkını görün.eminim siz de zaman diyeceksiniz. Yaftalanmadan okuyun lütfen

Tepki Skoru
0
Bencede ülke olrak yetereli degiliz.Gazete olrakta yeterli dglz ama zamam gztesi biraz çaba gösteriyo bu konuda

Tepki Skoru
0
bence hiçbiri çünkü sadece oyuncaklarla çocuklar eğitilemez.

Tepki Skoru
0
bence de hiçbir gazete yada şöyle söylemeli hiçbir basın yayın organı bırakın okulöncesini eğitimie gerekli desteği vermiyorlar.okulöncesi eğitim bence bu yüzden bu durumda henüz daha zorunlu olmadı , öğretmen , mataryal ve mekan eksikliği var.

Tepki Skoru
0
türkiye benim ülkem olduğu için onu seçtim o benimdir be hiçkimseye vermem

Tepki Skoru
0
tÜrkİyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
ve bayraĞimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Tepki Skoru
0
bence zaman gazetesi.okulumdaki aile bilgilendirme panosuna bu gazetedeki okul öncesi eğitimi ile ilgil yazıları asıyorum ve velilerim bu bilgileri nerden temin ettiğimi soruyorlar.

Tepki Skoru
0
Bende zaman gazetesini bu yönde çok beğeniyorum.Daha önce okulöncesine yönelik arkadaşım dergisi ve ailelere yönelik ailem dergisi çıkartıyordu çok güzeldi şu anda ek vermiyor.Ama gazetede okulöncesine yönelik yazıları muhakkak oluyor.

Tepki Skoru
0
bence burda ismi olmayan vakit gazetesi herzaman anne çocuk sağlığı ve çocuk ruh sağlığı hakkında hepsinden fazla bilgilendiriyor

Tepki Skoru
0
gazeteler bencede yetersiz hiç yaratıcı değiller.ilgilenenlere söyleyim ayrı çocuk gazetesi yapılabilir . çocuk kanalı var ama gazetesi yokkk!!! :)

Tepki Skoru
0
zaman gazetesi diyorsunuz ama onlar sadece kendi dini düşüncelerine yönelik yazılar çıkartıyorlar okul öncesine önem verdiklerini düşünmüyorum okul öncesi çağdaş bir eğitim olursa sürdürüle bilir

Tepki Skoru
0
bence hiçbiri yeterli özen ve ilgiyi göstermiyor okulöncesine

Tepki Skoru
0
yani zaman gazetesi iki kelime bilindik şey yazdı diye okul öncesi eğitime katkıdamı bulunmuş oluyor.ona bakırsanız postada bile çıkıyor. sanırım esraoguz55 arkadaşım çok seçici. gerçi belli oluyor da seçici olduğu !

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle