Bence de ZAMANN arkadaşLAR.Her zaman ki gibi.hiçbiri diyenlere sesleniyorum.1 Hafta zaman alın diğer gazeterden farkını görün.eminim siz de zaman diyeceksiniz. Yaftalanmadan okuyun lütfen
bence de hiçbir gazete yada şöyle söylemeli hiçbir basın yayın organı bırakın okulöncesini eğitimie gerekli desteği vermiyorlar.okulöncesi eğitim bence bu yüzden bu durumda henüz daha zorunlu olmadı , öğretmen , mataryal ve mekan eksikliği var.
bence zaman gazetesi.okulumdaki aile bilgilendirme panosuna bu gazetedeki okul öncesi eğitimi ile ilgil yazıları asıyorum ve velilerim bu bilgileri nerden temin ettiğimi soruyorlar.
Bende zaman gazetesini bu yönde çok beğeniyorum.Daha önce okulöncesine yönelik arkadaşım dergisi ve ailelere yönelik ailem dergisi çıkartıyordu çok güzeldi şu anda ek vermiyor.Ama gazetede okulöncesine yönelik yazıları muhakkak oluyor.
zaman gazetesi diyorsunuz ama onlar sadece kendi dini düşüncelerine yönelik yazılar çıkartıyorlar okul öncesine önem verdiklerini düşünmüyorum okul öncesi çağdaş bir eğitim olursa sürdürüle bilir
yani zaman gazetesi iki kelime bilindik şey yazdı diye okul öncesi eğitime katkıdamı bulunmuş oluyor.ona bakırsanız postada bile çıkıyor. sanırım esraoguz55 arkadaşım çok seçici. gerçi belli oluyor da seçici olduğu !