Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Sizce Okul Öncesi Eğitime Önem Veren Gazete?

Tepki Skoru
0
burada hangi gazetenin öncü olup olmadıgının anketi yok sizce okulöncesi egitime önem veren gazete hangisi diye bir anket var öyle bir anket olsa idi ona göre oylama yapadık

Tepki Skoru
0
arkadaslar etkili ileitişim dersınden sunum var sıze ıkı soru sorak ıstıoyrum cvplarsanız sevınırım...1)ıkna etme yetenegı olması gereken meslekler 2)karsınızdakı ınsanı neler yapıp ne söyleyıp ıkna edersinizz.

Tepki Skoru
0
ben bir öğrenci olarak bir çok gazeteye okulda göz atma olanağı buluyorum. ayrıca internettende gazete haberlerini takip ediyorum. ve hiç bir gazetenin hakkını vererek okulöncesi eğitimi desteklediğini düşünmüyorum. sonuç hiçbiri!

Tepki Skoru
0
sewgili marmaralı bence ikna etme yetenegi olan meslerkler psikiatrler ve pazarlamacılr die düşünüorm we birini ikna etmk için geneld ona güsel sözler sölerm emin ol işe yarıyoooo

Tepki Skoru
0
bana göre hiç şüphesiz zaman gazetesi emin olmak isteyen arkadaşlar varsa perşembe ve cuma günleri okul öncesi ile ilgili yazı yazıyolar alıp okuyabilirsiniz.

Tepki Skoru
0
bir öğretmen olarak ben zaman gazetesinin gerektiği kadar yer verdiğini düşünüyorum.sonuçta gazete sadece okul öncesi gazetesi değil günlük bütün olaylardan haber veriyor.çogu zaman 2 sayfa yer veriyor çocuk gelişimine.ve çocuk gelişimine ne zaman yer verse aileyi ailenin rolünü ihmal etmiyor.

Tepki Skoru
0
bu anketin hiç bir bilimsel sonucu yoktur ve olamaz da.. bu ankete katılıp da cevap verenlerin(ben de dahil) , öncelikle her zaman tüm bu gazeteleri okuyup karşılaştırmaları gerekir...
insanlar bu soruları yanlısı olduğu ya da sempati duyduğu gazeteleri işaretleyerek geçiştiremez...
biliyoruzki istisnalar hariç oy kullananların hiçbirisi bu gazetelerin tümünü (en az 6 ay gibi bir süre olmak kaydıyla) takip edip daha sonra karar vermedi.. bu yüzden bence bu yoklama amaçları doğrultusunda sonlandırılamaz..
bir çoğumuz üniversite mezunuyuz ve anketlerin bilimsel gerçeklere dayanması gerekliliğini ve örneklemin evrene genellenebilirliğini biliyor olmalıyız..
yine de emeği geçenlere saygılar..

Tepki Skoru
0
hiç biri diye şartlananları anlayamıyorum biraz inceletipte değerlendirmelerini öneriyorm.zaman gazetesinide beyin yıkamakla itham edenlerede şaşıyorum diğerlerine bi baksınlar baş sayfaları boydan boya çıplak kadın fotağraflarıyla dolu resmen satış için bayanları kullanıyolar acaba hangisi beyin yıkama küçücük cocukların beyinlerine o müstehcen görüntüleri yrleştiriyolar sonrada bu olanlar niye oluyo diye feryat figan.Allahtan bahsetmekte beyin yıkamak oluyo.KORK ALLAHTAN KORKMAYANDAN

Tepki Skoru
0
bence diğerlerine göre zaman.. çocuklar hakkında yeterince bilgi verir düzeyde arkadaşlar gazeteyi okuyunca bu gözler önüne çıkabiliyor..

Tepki Skoru
0
hiçbiri şıkkını tıklayanlar zaman gazetesi okumuyor demektir.. bence birde zamanı okuyun ekleri ile birlikte... :)

Tepki Skoru
0
haydi kızlar okula kampanyası sadece okul öncesini kapsamıyor ama eğitime destek vermeleri güzel

Tepki Skoru
0
Yeteri kadar ilgilenildiğini düşünmüyorum..

Tepki Skoru
0
bence hiçbir gazete yararlı degil.aslında okul öncesi egitimini ve yaralarını anlatan bir gazete olsa.cünkü cevremizde okul öncesi egitimn ne oldugunu ve faydalarını bilmeyen cok insanlar.tabi bu sadece gazete ile kalmamalı tvlerde okul öncesi egitim hakkında belegesel yapabilirler.ama nerde. :(:(:(:ggggdw:

Tepki Skoru
0
bence hiçbiri yeterli deeel :( okul öncesine gereken önem verilmio

Tepki Skoru
0
bence de en çok önem veren gazete zaman.. onun içinde her türlü bilgiye ulaşmak mevcut.. zamanında okul öncesine ailem dergisi sayesinde çok katkı sağladı hatta o kadar sevildi ki aileler tarafından neden artık ailem dergisinin yayınlanmadığına bile itirazları olanlar çok oldu..

Tepki Skoru
0
gazetelerden hiçbiri okulöncesine gereken değeri vermiyor ancak 23 nisan için çıkarılan çocuk gazeteleri güzel başlangıç...

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle