O bahsettiğiniz gazetenin içeriği sadece haber hocam.. Sadece cuma günleri kürüs bölümü var. Ve o bölümde dini ve evrensel konular vardır.. Tabii sizin görüşünüz farklı olabilir ve bu yüzden sadece bir noktayı görüp, genelleme yapabilirsiniz ama bu ne kadar adil olur, tartışılır doğrusu..Aynen katılıyorum özellikle o gazeteyle ilgili düşüncelerine,burası yeri olmadığı için fazla yorum yapmaktan kaçınıyorum ben...
o gazetenin içeriğini de biliyoruz,bahsedilen okul öncesi ile ilgili yazıları da okudum,uzaktan okumadan etmeden yorum yapmıyoruz bu da bilinsin,,farklı düşüncelere saygı duyalım lütfen...herkesin düşüncesi kendine...
O bahsettiğiniz gazetenin içeriği sadece haber hocam.. Sadece cuma günleri kürüs bölümü var. Ve o bölümde dini ve evrensel konular vardır.. Tabii sizin görüşünüz farklı olabilir ve bu yüzden sadece bir noktayı görüp, genelleme yapabilirsiniz ama bu ne kadar adil olur, tartışılır doğrusu..
Arkadaşım ekinin okul öncesi etkinliklerinden ben de çok faydalanmıştım.. Hatta gazetenin muhabirlerinden Şemsinur Bektaş bizim okulumuza gelip, öğrencilerimizi faaliyet yaparken çekmişti.. Örnek etkinlik diye gazetede yer almıştı.. Psikologların yazdıkları ( özellikle okul öncesi alandaki yazılar) da cabası.. Her hafta mutlaka oluyor..
Bence iyi takip edin, sonra gözünüzden kaçıyor...
Darısı diğer gazetelerin başına..