Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Sizce Okul Öncesi Eğitime Önem Veren Gazete?

Tepki Skoru
0
zaman gazetesinin bu konudaki çalışmalarını takdir ediyorum. diğer gazetelerede örnek olmasını diliyorum.

Tepki Skoru
1
Aynen katılıyorum özellikle o gazeteyle ilgili düşüncelerine,burası yeri olmadığı için fazla yorum yapmaktan kaçınıyorum ben...

o gazetenin içeriğini de biliyoruz,bahsedilen okul öncesi ile ilgili yazıları da okudum,uzaktan okumadan etmeden yorum yapmıyoruz bu da bilinsin,,farklı düşüncelere saygı duyalım lütfen...herkesin düşüncesi kendine...
O bahsettiğiniz gazetenin içeriği sadece haber hocam.. Sadece cuma günleri kürüs bölümü var. Ve o bölümde dini ve evrensel konular vardır.. Tabii sizin görüşünüz farklı olabilir ve bu yüzden sadece bir noktayı görüp, genelleme yapabilirsiniz ama bu ne kadar adil olur, tartışılır doğrusu..

Arkadaşım ekinin okul öncesi etkinliklerinden ben de çok faydalanmıştım.. Hatta gazetenin muhabirlerinden Şemsinur Bektaş bizim okulumuza gelip, öğrencilerimizi faaliyet yaparken çekmişti.. Örnek etkinlik diye gazetede yer almıştı.. Psikologların yazdıkları ( özellikle okul öncesi alandaki yazılar) da cabası.. Her hafta mutlaka oluyor..

Bence iyi takip edin, sonra gözünüzden kaçıyor...

Darısı diğer gazetelerin başına..

Tepki Skoru
0
O bahsettiğiniz gazetenin içeriği sadece haber hocam.. Sadece cuma günleri kürüs bölümü var. Ve o bölümde dini ve evrensel konular vardır.. Tabii sizin görüşünüz farklı olabilir ve bu yüzden sadece bir noktayı görüp, genelleme yapabilirsiniz ama bu ne kadar adil olur, tartışılır doğrusu..

Arkadaşım ekinin okul öncesi etkinliklerinden ben de çok faydalanmıştım.. Hatta gazetenin muhabirlerinden Şemsinur Bektaş bizim okulumuza gelip, öğrencilerimizi faaliyet yaparken çekmişti.. Örnek etkinlik diye gazetede yer almıştı.. Psikologların yazdıkları ( özellikle okul öncesi alandaki yazılar) da cabası.. Her hafta mutlaka oluyor..

Bence iyi takip edin, sonra gözünüzden kaçıyor...

Darısı diğer gazetelerin başına..

Ben kendi düşüncemi belirttim hocam,o gazeteyi okumuyorum okumayı da düşünmüyorum,takip etmem o yüzden,bu sizin düşünceniz saygı duyarım,burası yeri değil o yüzden gazeteyle ilgili yorum yapmayacağım daha fazla,farklı düşünüyor olabiliriz tabi doğal olarak...çoğunluk hiçbiri demiş bence doğrusu da bu...

Tepki Skoru
0
millet bir zaman gazetesidir tutturmuş gidiyor. biraz gözümüzü açalım arkadaşlar ülkenin hangi gerçeğinin gözler önüne sunuyor zaman gazetesi. okul öncesine vermemiz gereken önemimi, açlıktan ağlayan insanlarmızımı yoksa krizin bizi nasıl teğet geçtğinimi. eğitimci insanlarız arkadaşlar.gerçekleri görmekte bu kadar zorlanmayalım

Tepki Skoru
0
ben hiç birgün çocuklarla ilgili dogru ve eğitici bir şekilde zaman gazaetesini bilgi verdigini okumadım nasıl anketlerde bu oylama oluyor eğitim diyoruz beyin yıkama degil arkaşalar lütfn dürüstce ve bugünü degil çocukları düşnürken yarınları düşünerek cevap verelim

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar okuyor musunuz bilemem.Gazetelerin çoğu kendini satma derdinde.İçlerinde Zaman ve Türkiye gazetelerinin yayın akışlarını beğeniyorum.Hem ajansları vasıtası ile okul öncesi haberi veriyorlar hemde zengin içeriği ile okunacak gazeteler.Cihan ve ihlas ajanslarınıda begeniyorum başka gazetedede olsa bu ajansların ismini görüyorum.

Tepki Skoru
0
ewet yaa sabahta çok veriyo onu göremedim ben

Tepki Skoru
0
bence de hic biri ne yazıkki hiç ilgi gösterilmiyor

Tepki Skoru
0
bencede yetersiz.şahsen okulöncesi eğitim öğrencisi olarak hepsini yetersiz buluom.

Tepki Skoru
0
hiçbiri kesinlikle
arada bazı yazıların çıkması okul öncesine önem verildiğini göstermez

Tepki Skoru
0
Bence hİÇbİr gazete okul Öncesİ İle İlgİlİ yazilara yeterİnce yer vermİyor ben her gazateye bakarim eve dÜzenlİ olarak gazete gİrer ama okul Öncesİ İle İlgİlİ yeterİnce bİlgİ verİldİĞİnİ dÜŞÜnmÜyorum

Tepki Skoru
0
niye zaman acaba demeden geçemiyorum bence hiçbiri merak etme rakadaşım belki bizde birşeyler yapmaya çalışıyoruzdur nereden biliyorsun bence zaman gazetesi derken işe siyaset bulaştırılıyor biraz objektif olalım lütfen

Tepki Skoru
0
hiçbir gazete okul öncesi eğitimden yeterince bahsetmiyor,bahsediyor olsaydı,önem gösterilseydi daha farklı bakış açıları gelişebilir,bakıcı fikri değiştirilebilirdi,gerçi sadece gazetelerle değişecek düşünceler değil bunlar ama yayın organlarının okul öncesi eğitime yeterince önem vermediğini düşünüyorum,umarım mevcut çalışma ortamlarımız en kısa zamanda daha iyi seviyelere gelir...

Tepki Skoru
0
Merhaba Arkadaşlar!
Ben tarafsız biri olarak şunu söyleyebilirim. Hemen hemen çoğu gazeteye göz atarım. Zaman gazetesinin bu konudaki (okul öncesi, aile, çocuk eğitimi) yayınlarını takdir etmek lazım. Ben kendilerine teşekkür ediyorum. Yayınlarında başarılar diliyorum.
Ayrıca bazı arkadaşların hiçbiri şıkkında ısrar etmesine anlam veremiyorum. Bana göre önce olandan başlayalım, daha sonra yeterliliklerini değerlendirelim.
İyi günler...

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.