Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Pamukkale Üniversitesi

Tepki Skoru
0
ilkay' Alıntı:
iste demekle olmuyor işte..aşk aniden gelir ve zor gider..
hımm.. ilkay sen unutmuştun hani o kızı:D yoksa yeni birini mi buldun bizim mi haberimiz yok:D
bak benden bişi sakla varya acımam haaaa:36_11_6:

Tepki Skoru
0
ilkay' Alıntı:
bir olayı unutmak için o olayın olması gerekir..bir olay olmadığına göre de unutmak için bir olay da yok..yani o kız olmadı ki onu unutayım..olmayan bir olgu unutulmaz..:D kaybolan birşey bulunur..birşey kaybolmadığına göre de bulmadımm:D vayy be felsefe yaptım yine....
ilkay sabah sabah coşmuşsun yinee :D:D tezini çürütecek birşey bulamadım walla,haklısın ne diyeyim :D:D

Tepki Skoru
0
BEN PAÜ 2001 MEZUNUYUM VE ŞUNU SÖYLEYEBİLİRİM Kİ FATMA TAHTA BÖLÜMDEKİ EN İYİ HOCADIR.ONDAN BİLGİ YÖNÜNDEN MAKSİMUM FAYDALANMAYA BAKIN DERİM SİZE.GÖREV YAPTIĞINIZDA DUA EDECEKSİNİZ FATMA HOCAYA

Tepki Skoru
0
ismailfidan' Alıntı:
BEN PAÜ 2001 MEZUNUYUM VE ŞUNU SÖYLEYEBİLİRİM Kİ FATMA TAHTA BÖLÜMDEKİ EN İYİ HOCADIR.ONDAN BİLGİ YÖNÜNDEN MAKSİMUM FAYDALANMAYA BAKIN DERİM SİZE.GÖREV YAPTIĞINIZDA DUA EDECEKSİNİZ FATMA HOCAYA

Fatma hocayı ben de çok severim ismaill:)
dediğin doğru valla çok şey öğrendik ondan,öğrenmeye de devam ediyoruzz
:thumbsup:

Tepki Skoru
0
MERHABA BENDE 2005 MEZUNUYUM .AYNI DÖNEMDEN ARKADAŞLAR VAR MI?BU ARADA HALA OKUYAN ARKADAŞLAR FATMA HOCAYA SEVGİ,SAYGI VE SELAMLARIMI İLETİRSENİZ SEVİNİRİM.2005 MEZUNU 4-B DEN ESMA BATMAN KOZLUK A ATANMIŞ DERSİNİNZ SİZE ZAHMET .O ÇOK MERAK EDER ÖĞRENCİLERİNİN NERELERDE OLDUĞUNUDA.ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER

Tepki Skoru
0
tuğba merhaba .konuyla ilgisi yok ama ;bende 2005 mezunuyum.hangi sınıftaydın acaba,ben nö b.

Tepki Skoru
0
BENIM DEGERLİ ÖĞRETMENLERİM SIZLERI BURADA GORMEK COK GUZEL IYI BIR SITE HIC DEGILSE HABERLERİNİZİ ALIYORUZ MUTLU OLUYORUZ HEPİNİZİ OZLEÖLE OPUYORUM FATMA TAHTA

Tepki Skoru
0
MERHABA FATMA HOCAM SİZİ ARAMIZDA GÖRMEK ÇOK GÜZEL.SAYENİZDE HER TÜRLÜ ZORLUKLARA VE İMKANSIZLIKLARA RAĞMEN ÖĞRENCİLERİME NASIL FAYDALI OLABİLİRİM DİYE HAREKET EDİYORUM.İNŞALLAH BAŞARILI VE ÖĞRENCİLERİME FAYDALI OLABİLİRİM.SEVGİYLE KALIN HOCAM..DİĞER TÜM HOCALARIMADA ÇOK SELAMLAR...

Tepki Skoru
0
merhabalar, bende yeni üyeyim.. 3. sinif ögrencisiyim. sevgiler hepinize :)

Tepki Skoru
0
fatma hocaya ben söylemiştim sitenin adını üye olmuştu o gün:D:D
canım hocam benimm iyiki varsınız ;)

Tepki Skoru
0
slm canım paü den yazın ders alabiliyorsun.bende izzzet baysal üniversitesinde almayı düşünüyorum. hocaların dersine bağlı ama çalışırsan geçersin.bi de dışarıdan geliyorsun zaten geçersin :)

Tepki Skoru
0
ismail fidan şu beyaz taklidi yapan bir ismail vardı sen osun herhalde (gökhan, adem) sen tanırsın bizi selamlar

Tepki Skoru
0
BEN SENİ TANIYAMADIM.İSMİN NEYDİ?HAAA BU ARADA ARTIK BEYAZ DEĞİLDE CEM YILMAZ TAKLİDİ YAPIYORUM DERMİŞİM.BU KADAR ÇOK MU YAPIYODUM K O ŞEKLDE HATIRLIYOSUN

Tepki Skoru
0
MESAJI YAZDIKTAN SONRA HATIRLADIM ADEM GÖKHAN DEYİNCE.SEN GÖKHANIN EŞİSİN DİMİ.BAŞARILAR DİLİYORUM GÖREVİNDE.GÖKHANA SELAMLAR

Tepki Skoru
0
merhaba ismail kardeşim inşallah beni tanımışsındır osmaniyeden. çağatayla aynı sınıftan

Tepki Skoru
0
selam arkadaşlar ben de 2003 mezunuyum. üniversite hayatını çok özledim ve tabii ki denizliyi de değerini bilmek lazım. pamukkaleli arkadaşlara bol bol sevgiler saygılar...

Tepki Skoru
0
merhaba berat hocam.ben esma hatırladınızmı kadirliden.sizden4 ken ben 2 ydim.sizinle burda karşılaşmak ne güzel.aramıza hoşgeldiniz.sevgilerimle

Tepki Skoru
0
selam
bende paü 2002 mezunuyum...umarım aynı dönem arkadaşlarımı burada görebilirim

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika