Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Pamukkale Üniversitesi

Tepki Skoru
0
berat hatırlamam mı kardeşim .umarım rahatın yerindedir.kendine çok iyi bak

Tepki Skoru
0
bu arada irtibatı koparmayalım.nerelerdesin.ben kırıkkalede görev yapıyorum şu an

Tepki Skoru
0
SELAM.BENDE 2002 MEZUNUYUM.İSMİM GÜLSEREN .İKİNCİ ÖĞRETİM ÖĞRENCİSİYDİM.S,Z,N İSMİNİZ NEDİR ÖĞRENEBİLİRMİYİM

Tepki Skoru
0
yeliz bende aslı için çok üzülmüştüm gerçekten o başkaydı bende özledim.

Tepki Skoru
0
selam,bende çiğdem. bu yıl paüde 5.senem. (1-3 muhabbetinden dolayı) ..
ya arkadaşlar okuduklarıma göre mezun olunca baya çok özleniyo okul. bizde şimdi bi bitsek diyoruz bakalım ben ne dicem mezun olunca.....

Tepki Skoru
0
:36_15_4: slm lar.fatma tahta yı duydum da,hala terslikleri varmı o kadının ya.hiç unutmıyorum bir keresinde bizi erken bırakın demiştik(ikinci öğretimdik)okadar sinirlendi ki normal çıkmamız gereken saatten sonra bıraktı ya

Tepki Skoru
0
bazen değişiyor nasıl olduğu belli değil yani yine aynı fatma hoca

Tepki Skoru
0
merhaba fatma hocam sizi göremesemde hep yüreğimdesiniz.sizin mesajınızı burada görmek beni çok duygulandırdı. ben bügün sahip olduğum pek çok şeyi size borçluyum.Siz benim tükendim dediğim noktada başlangıcım oldunuz.size yürek dolusu teşekkürler.

Tepki Skoru
0
merhaba arkdaşlar ben de 3.sınıfım şu anda fatma hocanın ödevleri ile uğraşmaktayım:(

Tepki Skoru
0
98 mezunuyum ben derya telli fatma tahta çok iyi bir egitimcidir göreve başladıgınızda analacaksınız saygılar

Tepki Skoru
0
eğitim fakültesinin en kaliteli en iyi hocasıdır fatma tahta

Tepki Skoru
0
Denİzlİde İkamet Eden Eden ArkadaŞlar Dergİ Ve Kİtap Almak İsteyen Olursa Pamukkale Ünİversİtesİ Altinda Konu AÇtim Ordan Ayrintilari Okuyabİlİr

Tepki Skoru
0
selam arkadaşlar hayatımın en güzel 6 yılını geçirdiğim ve çok özlediğim eğitim fakültemiz taşındımı acaba?

Tepki Skoru
0
bende 1.sınıf öğrencisiyim fatma tahtadan oyun gelişimi dersini aldım şükürr geçtimm:)

Tepki Skoru
0
slm ben 2006 mezunuyum şu anda batman gercüşte sözleşmeliyim kasımda atandım denizliyi okulumu ve arkadaşlarımı çok çok çok özlüyorum paü deki arkadaşlar lütfen oranın kıymetini bilin ve fatma tahta mükemmel bir insandır bunu geç anlamayın ve onu daha iyi tanımaya çalışın herkese selam

Tepki Skoru
0
Morpa yayinlarini okul Öncesİ eĞİtİm kİtaplarini aldim sİzce faydalanabİlrmİyİm

Tepki Skoru
0
morpanın kitaplarının iki setini de aldım ve gerçekten çok faydasını gördüm iyi yapmışsın nerde okuyorsun

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle