Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Pamukkale Üniversitesi

Tepki Skoru
0
saolasın ahmet :)
bu okul öyle ya da böyle bitecek:D
sana da iş hayatında başarılar :)

Tepki Skoru
0
tamam ilkay
gerçi bugün de konuştuk senle:)
sınavlardan önce buluşuruz arkadaşım:)

Tepki Skoru
0
ilkay benim salı günüm full boş
istediğiniz saatte buluşabiliriz yanlız bir sorun var
ben nete sık giremiyorum o yüzden nasıl öğreneceğim bu konuda bir fikrim yok:10:

Tepki Skoru
0
arkadaşlar iki sattir okuyorum ha buluştular ,ha buluşacaklar die bitürlü bir araya gelemediniz mi:))merak ettim belki en son buluşmuşlardır da neler olmuştur anlatırlar diye ama ...öğretmenler gününe az kaldı tüm öğretmenlerin ve pamukkale eğitimin öğretmenler gününü kutluyorummm.Bu öğretmenler gününde yemin törenim var heycanlıyımmm:)))

Tepki Skoru
0
valla öle defne bi buluşamadık gitti.ilkay Ankara'daydı.bugün dönüyo Denizli'ye.bu hafta görüşürüz belki.konuştuk onla :D

Tepki Skoru
0
Defnecim sonunda ilkay ile görüştüm :) çok iyi bir insan,iyi bir arkadaş :) hatta kartvizit verdi(okul öncesi forumun) bana okul öncesi bölümündeki arkadaşlara dağıtmam için.severek yaptım valla bunu:).ilkay çok sevdim seni arkadaşım:).gerçi kızlar seni ekti yaa gelmediler o gün :) sıkma canını işleri çıkmıştır aniden...
:36_11_6:

Tepki Skoru
0
sevindim serpil buluşmanıza.en azından ortak paydalarınız var.ünideyken bu tarz siteler yoktu. müthiş sıkıntı çekmiştik.aynı zaman da ceremesini de çekmiştik:)(fatma hocadan:) .duyrulması iyi olmuş tesekkürler.sevgiler...

Tepki Skoru
0
mrb arkadaşlar bende pau mezunuyum ilk başlarda istameyerek geldigim denizliyi ve üniversiteyi sonradan çok sevdim ayrılmak biraz zor geldi orayı tadan bi daha ayrılamıyor geliyor bana herkese selam

Tepki Skoru
0
mrb arkadaşlar bende pau mezunuyum ilk başlarda istameyerek geldigim denizliyi ve üniversiteyi sonradan çok sevdim ayrılmak biraz zor geldi orayı tatan bi daha ayrılamıyor geliyor bana herkese selam

Tepki Skoru
0
teşekkürler beyhan :) Denzili çok güzel bir şehir gerçekten.ben de alışmakta zorlandım bu şehre de :).Biz de İstanbul'dan geldik buraya 12 yıl oldu:).yeni yeni seviorum burayı... güzel şehir.her zaman bekleriz arkadaşlar,buyrun gelin:D

Tepki Skoru
0
bende pamukkale üniversitesi eğitim fakültesi okul öncesi öğretmenliğinden mezun oldum.2005 yılı.fatma hoca çok zorlar ama göreve başlayınca etkinlik konusunda çok rahat edersiniz.onun dersinde yaptığım etkinlikler sayesinde kaç dosya etkinliğim oldu şimdi de onları kullanıyor,hatta kendim bile etkinlik hazırlayabiliyorum.yaratıcılığımı iyi geliştirmiş.canım benimmm

Tepki Skoru
0
inşallah bir sorun çıkmadan bitirirsin..ben çok zorlandım ama sonunda bitirmeyi başardım.......neyse sana başarılar kolay gelsin.....denizliye slm...

Tepki Skoru
0
merhaba.ben pamukkale üniversitesi 2005 mezunlarından tuğba.temsilcilik konusunda aydınlatır mısınız.

Tepki Skoru
0
Slm,ben 2004 mezunuyum..Adım seyhan kısakürek..
Mezun olmadan önce ah bi mezun olsak derdim,ama şimdi düşünüyorumda çok güzel yıllarmış gerçekten..En çok aradığım şey de arkadaşlıklar..
Ben şu an istanbuldayım,bir ilköğretim okulunda çalışıyorum.2004 te atanmıştım.Yani o dertten kurtulmuştum.

Tepki Skoru
0
SLM SEYHAN HOCAM BENDE 2004 MEZUNUYUM ŞUAN URFADA ÇALIŞIYORUM.. ÇOK HAKLISINIZ BİR TEK AMACIMIZ VARDI MEZUN OLUP ATANMAKTI...AMA HİÇ BİŞEY ÜNİVERSİTENİN TADINI VERMEDİ..ÇOK GÜZELMİŞ O YILLAR ÇOOOKKKK.....

Tepki Skoru
0
slm herkese bende bu yıl paülü oldum 1. sınıf bitmek üzere yarısı kaldı :D ama hemen çöm diye etiketlemeyin bir dönem devirdik sonuçta :D üniversiteli olmak çok güzelmiş ya :)

Tepki Skoru
0
walla ben de pek okul ortamında bulunmadığım halde seviyorum üniversitemizi:D:D ilkay okulun yanına Recep Yazıcıoğlu parkı yapıldı yaa süper oldu biliosun,havalar ısınınca bol bol gezeriz arkadaşım,kızlarla da tanıştırırım seniii:D,bizim bölüme takıl sen de :D sen sevmeye devam et Denizli'yi:)

Tepki Skoru
0
Ya ben denizliliyim ama ben de pek sewmiorum yaa Denzliliyi.Ayıp mı ediorum :)

Tepki Skoru
0
ilkay' Alıntı:
denizliyi sevemem ben ya..isterlerse 100 tane park yapsınlar..yapay güzellikle olmuyor sevgi..acıların başkenti denizli :D
kız mevzusuna gelince de, ben kız değil aşk arıyorum..
ilkay gözlerim yaşardı acıların şehri haaa:D:D
tamam sana buluruz aşk yaşanılacak biri ayıp ediosun yaa yeter ki sen iste:D:D

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye