Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Pamukkale Üniversitesi

Tepki Skoru
0
slm mıne ya arkadaslar okulunuzun bu senekı puanını bılıyorsan yardımcı olursan sevınırım canım

Tepki Skoru
0
minecim kıyamam sana sen özledğinde atla gel denizliye biz nasıl olsa ordayız:) bak ne güzel aileni yanındasın bizde seni özledik canım çok:(

Tepki Skoru
0
gönlüm onu istiyo ama rabiacığım olmuyo.yinede sizleri görmeye inşaallah mezun olmadan gelcem.

Tepki Skoru
0
slm ilkay ya ben nerenin puanını sorduğunu tam olarak anlamadım kusura bakma

Tepki Skoru
0
slm arkadaşlar ben 1997 okulöncesi eğitimin ilk mezunlarındanım.Pamukkale Ünv. eğitim olarak çok iyi idi. Tabi şu anki durumunu bilemem ama kıymetini bilin.

Tepki Skoru
0
selam arkadaşlar ben de pamukkale üni. okulöncesi eğitimi 2004 mezunuyum ve aydın da çalışıyorum.herşey çok güzel ,umarım aynı şansı sizler de yakalarsınız.okulu çok özledim gerçekten .geçirdiğiniz günlerin kıymetini bilin özellikle Fatma Tahta'nın.çok öğrendiğimi söyleyebilirim ondan...sevgilerrr..

Tepki Skoru
0
arkadaşlar üniversitemizin eğitimi hala çok iyi. haberiniz olsun yönlendirmeleri bekliyoruz daha çok katılım daha çok katılım belki üyelik bu üniversite de olmak gerçekten bir ayrıcalıkkkkk.... sadece eğitim açısından düşünmüyorum tabiki bunu gördüğüm kadarıyla arkadaşlıklarda gayet sağlam yaşasın PAÜ GENÇLİGİ:)))

Tepki Skoru
0
evet okulumuzun eğitimi çok iyi defne arkadaşımıza katılıyorum fatma tahtadan çok şey öğreniyoruz ya ben ona hayranım arkadaşlar süper bir hoca inş. ilerde onun gibi bir öğretmen olurumm o benim idolüm..

Tepki Skoru
0
fatma tahtanın fen eğitimi dersini üstten almıştım gerçekten kaliteli bir öğretmen diğer öğretmenlerimiz gibi ama benim idolüm asiye ivrendi ders işleyişi ve ana okulu öğretmenleri için düşündüklerine hayranım umarım asiye hocanın anlattığı öğretmenlerden birisi olurum....

Tepki Skoru
0
slm bende paü deydim 2 yıllıkta ve selçuğa dikey geçiş yaptım.ama burdaki ortamımı çook özlüyorum..:(

Tepki Skoru
0
evet ebru asiye hocada çok iyidir unutmuşum gerçekten 2 senedir ders alıyorum ondan çok kaliteli, bir eğitim veriyor o da bir harika..

Tepki Skoru
0
sanırım hala pamukkale üniversitesinde eğitim görüyorsun rabiacım

Tepki Skoru
0
evet 3 sınıfım sen kaçıncı sınıfsın galina üsten ders almışsın bizim sınıftan almış olablirsin

Tepki Skoru
0
2. sınıfım bu sene. ikinci öğretimlerle almıştım üstten dersi

Tepki Skoru
0
valla gelecek olanlar belirtsin saatii de belirleyelim pazartesi ya da salı buluşalım bence
ben varım yani

Tepki Skoru
0
bana uyar ilkay
başka da gelenimiz yok herhalde
baksana kimseden ses gelmiyor
arkadaşlarrrrrrrrrrr......:36_6_3:

Tepki Skoru
0
ebrucum bende ikinci öğretimim hangi şubeden aldın dersi ben A şubesindeyim

Tepki Skoru
0