Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Mezun okulöncesi öğretmeni atanamayan kaç kişi var?

Tepki Skoru
0
31 ilde zorunluydu 10000 kişi aldılar.2014 te tüm ülkede o.ö.e. zorunlu olcak.ee o zmn bu yıl da öbür yılda alım mecburen olcak.hatta bence şuanki o.ö. ö. bile yemeyecek

10000 değil 15000 küsür atama oldu bu yıl...2010 da bütün mezunların atanacağına bende inanıyorum...yoksa ne diye sınıfçılara okulöncesi kursunu verdiler ki...

Tepki Skoru
0
bır eyleme katılamayacak kadar korkak ögretmenlerımız cogunlukta oldugu surece hıcbırseyı elde edemeyız...oturdukları yerde bırseylerı halletmeye calıstıkca yok fax mış yok maıllermıs...bırakın bunları hıcbırsey haledılmez kusura bakmayın.....cok dogru o ögrenım kredı borçlarınız ödeyemedıgınızde hacız geldıgın de ne yapıcaksınız onları dusunun...okurken unıversitede catır catır okul paralarını almayı bılıyorlar...sınavlara gırerken catır catır sınav parasını almayı bılıyorlar....ögrenım kredılerını catır catır almayı bılıyorlar faızlerıyle...sımdı sıra bızde ...catır catır hakkımızı aramayı bılmelıyız....sımdı elele verıp eyleme katılma zamanı ...haykırın arkadaslar...ısyanımızı haykırmazsak yenılıcez .....ONLAR PARALARIMIZI ALMAYI BILDILER ANALARIMIZ BABALARIMIZ CALISARAK OKUTTULAR BIZI ...AMA ATAMAYA GELINCE PARA VERMEYI MAAS VERMEYI BILMIYORLAR...OYUNLARLA INSANLARI KANDIRMAYI CALISYORLAR....BIZDEN DE OY ALAMICAKLAR
GERCEKLERI SÖYLUYORUM ARKADAŞLAR...AMA ÖGRETMEN ARKADASLARIMIZ EYLEMLERE GELINCE SESIMIZ HIC CIKMIYOR HEP MAILLERLE HALETMEYE CALISTIKLARINI GÖRUNCE MORALIM BOZULUYOR SANKI EYLEMDE UC BES KISI OLUCAK DIYE DUSUNUYORUM VE UZULUYORUM BU SEKILDE DUSUNUNCE..UMARIM TEKEL ISCILERI GIBI DAHA FAZLASI OLURUZDA SESIMIZIN YANKISI KULAKLARININ ZARINI DELER....

Tepki Skoru
0
tpolam 9000 kişi var.. ağustosta yapılacak atamada en az 7000 atanacak

Tepki Skoru
0
arkadaşlar memurlar nette biri yazmış şubatt 7 bin okulöncesi alınabilir diye.......

Tepki Skoru
0
link bilmiyorum ama şuan memurlar netin sayın nimet çubukçu bukadar ahı kaldırmaz isimli başlıktaki yorumda yazıyordu 4.sayfada balon haber olabilir

Tepki Skoru
0
arkadaşlar memurlar nette biri yazmış şubatt 7 bin okulöncesi alınabilir diye.......

bende okudum ama tahmin bu...2010 bütçe tutanağında bakan 7080 o.ö.ö daha atamasını yapmayı planladığını söyledi...memurlarnettede biri bunu hemen şubatta atanacak diye yorumladı...bakanın açıklamasında şubatta atamayı planlıyorum değildi...kimsenin umudunu kırmak istemem ama arkadaşlar bu sadece yorum...inşallah herkes atanır mezun kalmaz...zaten şuan 7000 mezun yok...allah herkesin gönlüne göre versin...hatta size bu tutanakta geçen bakanın sözlerini bulup kopyalayacağım...

Tepki Skoru
0
E=trend2309;616280]arkadaşım haberin yokmu atamalar 47.700de kaldı.46 bile atanamadıııııı[/QUOTE]

Tepki Skoru
0
arkadaşım haberin yokmu atamalar 47.700de kaldı.46 bile atanamadıııııı
hayır yoktu nete giremiyordum teşekürler... umarım şubatta herkes ücretli ögretmenligi bırakırda hem kendi yolarını hem bizim yolumuzu kapatmazlar bu sayede ancak fark ediliriz yoksa okullar dolu görünüyor beklemeye devam..

Tepki Skoru
0
hayır yoktu nete giremiyordum teşekürler... Umarım şubatta herkes ücretli ögretmenligi bırakırda hem kendi yolarını hem bizim yolumuzu kapatmazlar bu sayede ancak fark ediliriz yoksa okullar dolu görünüyor beklemeye devam..
ben elazığdayım maaşımız yarım yatmış heryılşu yıl bitimine illa bir sorun çıkarıyorlar.normalde aralığın son haftasını yarım yatırıyorlardı şimdi onu yatırmamışlar.nasıl olmuşsa yarım yatmış....deli olmamak içten değil.

Tepki Skoru
0
valla iyiki kapatıldı sinir ettiler gerizekalı bir kaç insan.[
hcm ne ya o öyle yazdıkları,aman Allahım bunlar mı eğitimci olcak hcm ben o yazılanları okurken çok şaşırdım,bizler eğitimli insanlarız ve ağızlarından bi küfür çıkmamış hakaret hakaret üstüne,yazık çok yazık bunlar eğitimli insanlar bide

Tepki Skoru
0
ya ben memurlarnette okumuştum...10bin alım olmuştu ya, o atamaya 13 bin başvuru olmuş...bu durumda şuan mezun atanamayan 3 bin kişi kalmış oluyor...çünkü 10 bin alım için baraj konmamıştı...herkes başvurmuştu...seneyede 6 bin yeni mezun toplam 9 bin olucak...diceksiniz aralıktada 800 küsür atama oldu, o zaman şuan 2 bin kalmıştır diye ama biliyosunuz 10 bin atamaya büt mağdurları başvuramamıştı...aralıkta büt mağdurları tercih yaparak atandılar... o yüzden 47 de kaldı baraj...halbu ki 10 bin alımda 46 ya düşmüştü...aralık ataması büte kalanların atanması oldu...sizler duydunuz mu 10 bin atamaya 13 bin başvurunun olduğunu?[/QUOTEBEN 10000 ATAMA YAPILDIKTAN SONRA O.Ö.G.MÜDÜRLÜĞÜNDEN SORUMLU BİR BEYLE TEL DE GÖRÜŞTÜM BANA 5000-6000 CİVARINDA KİŞİ KALDI DEMİŞTİ.10000ATAMAYI GÜNDEMİ TAKİP EDEMEYEN VE KAÇIRANLARDA OLDU,MEB E ONAYLATMASI GEREKTİĞİNİDE BİLMEDEN BEKLEYEN VE BAŞVURUSU GEÇERSİZ OLANLARDA.BU KİŞİLERİN SAYILARINI BİLEMEYİZ TABİ AMA UMARIM ÇOK DEĞİLLERDİR.

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle