arkadaşım haberin yokmu atamalar 47.700de kaldı.46 bile atanamadııııııarkadaşlar slm uzun zamndır nete giremiyordum son haberler neler bütün arkadaşlar atandımı 40 puana kadar? kimse yokmu!!!
arkadaşım haberin yokmu atamalar 47.700de kaldı.46 bile atanamadııııııarkadaşlar slm uzun zamndır nete giremiyordum son haberler neler bütün arkadaşlar atandımı 40 puana kadar? kimse yokmu!!!
31 ilde zorunluydu 10000 kişi aldılar.2014 te tüm ülkede o.ö.e. zorunlu olcak.ee o zmn bu yıl da öbür yılda alım mecburen olcak.hatta bence şuanki o.ö. ö. bile yemeyecek
arkdaşım link yollarmısın bizde okuyalım eğer böyle bi haber varsa bu çok güzel olur yaa keşke keşkeearkadaşlar memurlar nette biri yazmış şubatt 7 bin okulöncesi alınabilir diye.......
arkadaşlar memurlar nette biri yazmış şubatt 7 bin okulöncesi alınabilir diye.......
hayır yoktu nete giremiyordum teşekürler... umarım şubatta herkes ücretli ögretmenligi bırakırda hem kendi yolarını hem bizim yolumuzu kapatmazlar bu sayede ancak fark ediliriz yoksa okullar dolu görünüyor beklemeye devam..arkadaşım haberin yokmu atamalar 47.700de kaldı.46 bile atanamadıııııı
böyle oyunlara gelmeyin lütfen, basit insanlar bizimle dalga geçmek için fırsat kolluyorlar. iyiki yoruma kapanmışhttp://forum.memurlar.net/topic.aspx?id=851727 kızlar az önce çıktı bu yorum doğrudur inşallah
valla iyiki kapatıldı sinir ettiler gerizekalı bir kaç insan.böyle oyunlara gelmeyin lütfen, basit insanlar bizimle dalga geçmek için fırsat kolluyorlar. iyiki yoruma kapanmış
ben elazığdayım maaşımız yarım yatmış heryılşu yıl bitimine illa bir sorun çıkarıyorlar.normalde aralığın son haftasını yarım yatırıyorlardı şimdi onu yatırmamışlar.nasıl olmuşsa yarım yatmış....deli olmamak içten değil.hayır yoktu nete giremiyordum teşekürler... Umarım şubatta herkes ücretli ögretmenligi bırakırda hem kendi yolarını hem bizim yolumuzu kapatmazlar bu sayede ancak fark ediliriz yoksa okullar dolu görünüyor beklemeye devam..
valla iyiki kapatıldı sinir ettiler gerizekalı bir kaç insan.[
hcm ne ya o öyle yazdıkları,aman Allahım bunlar mı eğitimci olcak hcm ben o yazılanları okurken çok şaşırdım,bizler eğitimli insanlarız ve ağızlarından bi küfür çıkmamış hakaret hakaret üstüne,yazık çok yazık bunlar eğitimli insanlar bide
ya ben memurlarnette okumuştum...10bin alım olmuştu ya, o atamaya 13 bin başvuru olmuş...bu durumda şuan mezun atanamayan 3 bin kişi kalmış oluyor...çünkü 10 bin alım için baraj konmamıştı...herkes başvurmuştu...seneyede 6 bin yeni mezun toplam 9 bin olucak...diceksiniz aralıktada 800 küsür atama oldu, o zaman şuan 2 bin kalmıştır diye ama biliyosunuz 10 bin atamaya büt mağdurları başvuramamıştı...aralıkta büt mağdurları tercih yaparak atandılar... o yüzden 47 de kaldı baraj...halbu ki 10 bin alımda 46 ya düşmüştü...aralık ataması büte kalanların atanması oldu...sizler duydunuz mu 10 bin atamaya 13 bin başvurunun olduğunu?[/QUOTEBEN 10000 ATAMA YAPILDIKTAN SONRA O.Ö.G.MÜDÜRLÜĞÜNDEN SORUMLU BİR BEYLE TEL DE GÖRÜŞTÜM BANA 5000-6000 CİVARINDA KİŞİ KALDI DEMİŞTİ.10000ATAMAYI GÜNDEMİ TAKİP EDEMEYEN VE KAÇIRANLARDA OLDU,MEB E ONAYLATMASI GEREKTİĞİNİDE BİLMEDEN BEKLEYEN VE BAŞVURUSU GEÇERSİZ OLANLARDA.BU KİŞİLERİN SAYILARINI BİLEMEYİZ TABİ AMA UMARIM ÇOK DEĞİLLERDİR.