Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Mezun okulöncesi öğretmeni atanamayan kaç kişi var?

Tepki Skoru
0
10 bın mezun olanlarla atanamayanlar olucak....bı hadı gıren sözleşmelilerden de sınava gırecekler olucak ....bı 10 bınde ordan ...20 bın kısı sınava gırıcek sayın arkadaslar.....tabı bu atananlardan cogu calısmadan eskı bılgılerıyle gırıcekler ...yanı cogu gırmıcek bıle benım tahmınımce cunku nasılsa sözleşmeliler kadroya alınacak dusuncelerı oldukları ıcın yerınden memnun olanlar gırmeyecek ....akadaslar yanı benım tahmınım 20 bın sınava gırıcek.....15 bın kısı tercıhlere basvurucak bence.....

Tepki Skoru
0
umarım yanılıyorumdur tahmınlerımde ....keske daha az gıren olsa özellıkle atanan sözleşmeli arkadaslardan ....yanı onları enınde sonunda kadroya gecırılecekler :((((((

Tepki Skoru
0
burcu09 arkadaşım o usta ögretici alınacagında 4 sınıf ve mezunlar başvurabiliyordu aöf 1-2-3 sınıf başvuramıyordu yani sayı dogru 21 bin başvuru olmuştu 15 bin gitti atanamayan 6 bin kaldık bu ne ya maşallah atandıkca ürüyo sanki valla agzım açık kaldı tarihinde görülmemiş bir alım oldu 15 bin tek bir branştan ve dahada bitmedik hayret birşey valla şaşırıyorum

Tepki Skoru
0
umarım yanılıyorumdur tahmınlerımde ....keske daha az gıren olsa özellıkle atanan sözleşmeli arkadaslardan ....yanı onları enınde sonunda kadroya gecırılecekler :((((((
EVET YANILIYORSUN

2425 Normal Öğretim Mezunu

2050 Açık Öğretim Mezunu ( Maksimum )

4525 Bekleyen

9000 TOPLAM

Tepki Skoru
0
sözleşmeliler girse nolacak girmese nolacak....

kadrolu atanabilirlerse atanacaklar...

zaten seneye SÖZLEŞMELİ ALIM OLACAĞI İÇİN mesel yok yani...

Tepki Skoru
0
öncelikle 20009 degil 2009 olucak yanlışınız 1.....2 evet onlar 2012 'de mezun olucaklar eskilerede baktım tahmini aynı zaten net bilgi vermiyoruz bizde zaten ...tahmini olması gerebilecekleri dile getiriyoruz......biz yinede 15000 düşünelimde daha iyi ders çalışmaya motive olalım ....

Tepki Skoru
0
öncelikle 20009 degil 2009 olucak yanlışınız 1.....2 evet onlar 2012 'de mezun olucaklar eskilerede baktım tahmini aynı zaten net bilgi vermiyoruz bizde zaten ...tahmini olması gerebilecekleri dile getiriyoruz......biz yinede 15000 düşünelimde daha iyi ders çalışmaya motive olalım ....
imla hatalarını kırmızıyla vurguladım

Tepki Skoru
0
ya ben bi başlık açıcam şimdi benim sınıfçı bi arkdaşım var bana dediki bu zihinsel engellile rsertifikası varya hani meb sınıfçılara veriyo okulöncesi sertifikasıda vericeklermiş tamlarda onlarda söz sahibi olacakmış yemin ederim arkdaşım kurstan ona öyle demiş hocaları bakanlık yaoparırz demiş sizde lütfen sorun soruşturun biz böyle duyum alıyoz

Tepki Skoru
0
ya ben bi başlık açıcam şimdi benim sınıfçı bi arkdaşım var bana dediki bu zihinsel engellile rsertifikası varya hani meb sınıfçılara veriyo okulöncesi sertifikasıda vericeklermiş tamlarda onlarda söz sahibi olacakmış yemin ederim arkdaşım kurstan ona öyle demiş hocaları bakanlık yaoparırz demiş sizde lütfen sorun soruşturun biz böyle duyum alıyoz
nolacak verirlerse ... istediklerine versinler..

ATAMALARDA 1 . ÖNCELİK DİYE Bİ ŞEY VARDIR...

NO PANİK

Tepki Skoru
0
ya hocam benim için hava hoş ben atandım zaten sözleşmeli ama öyle olursa denk düşer diplomalar benim kadrolu hayalim uçar lütfen sizde sorun soruşturun gözünüzü seviyim biz öyle duduk hatta arkadaşım vada zihinsel engelliler sertifikası aldı sizinde varsa eş dost lütfen sorun

Tepki Skoru
0
ya hocam benim için hava hoş ben atandım zaten sözleşmeli ama öyle olursa denk düşer diplomalar benim kadrolu hayalim uçar lütfen sizde sorun soruşturun gözünüzü seviyim biz öyle duduk hatta arkadaşım vada zihinsel engelliler sertifikası aldı sizinde varsa eş dost lütfen sorun
ben araştırdım...

1.öncelik olduğu sürece sokaktakilere de versinle nolacak yani

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye