Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Mezun okulöncesi öğretmeni atanamayan kaç kişi var?

Tepki Skoru
0
evet ihtiyaç çok...maliye bu kadar atayabilirsin sana bu kadar bütçe veriyorum derse milli eğitime...milli eğitim napsın mecbur o kadar kontenjan ayırıyo...bütün mezunları bu yıl bitiremezdi...ihtiyaç var ama bütçe nedense milli eğitimde yok...o konuda ayrı tartışılır...

Tepki Skoru
0
neden çok kişi kaldı....çünkü 2009 branş sıralamasını vermedıler neden torpıl atama oldugu ıcın...2009 branş sıralamasını verseydı herkes sırasını bılıcektı atanamasaydı eger bılen kısı atanamasa neden atanamadım dıye kendını savunucaktı....2009 sıralamasını vermedıler ...benım tahmınım 10000 kişi atadık dıyorlar ama hıc sanmıyorum atasalardı acıkta kalmazdı kımse arkadaslar .....((((( bunlar sahtekarlar....

Tepki Skoru
0
atadıklarının içinde çocuk gelişimi mezunu olup okul öncesi kontenjanından faydalanıp atananlar var.kimse farkında değil bu durumun. nasıl başvuruları kabul edildi nasıl atandılar ve en önemlisi neden kimse farkında değil artık bilemiyorum?????????

Tepki Skoru
0
işte bu yüzden okul öncecilerden atanamayanlar oldu.5000-6000 kişinin tamamı gitmesede sınırda kalanlar gidecekti.

Tepki Skoru
0
evet haklısın...çocuk gelişimcilerde bu sene nerdeyse mezun kalmamış zaten...1.öncelik bizde ama 10 bin atamada taban puan yoktu...bizim bölümden onlara sıra gelmemesi lazımdı nasıl olduda onlarda atandı...hıı taban puan olsa dicem bizden atanamayanlar taban puanın altında ki kontenjan dolmadığı için onlardan taban puanın üzerindekiler alındı...

Tepki Skoru
0
umarım seneye bizlerde atanırız.. kadrolu alımda taban puan beni korkutuyor.. acaba kaç olur???

Tepki Skoru
0
ohhh negüzel valla 47 -50 puanla atananlar yaşadı bu sene biz bugidişle yüksek puan alalalım diye kendimizi paralıyacaz.....hemde bu moralle........çok üzülüyorum çokkkk

Tepki Skoru
0
kadrolu atamada baraj 70 olur mutlaka...ama sözleşmeli alım olucaktır sonuçta...aralıkta kadrolu atama 76 da kaldı sanırım...seneye baraj 70 olursa bu sene sözleşmeli olanlar, 70 in üzerindekiler kadroya geçer bu durumda sözleşmeliler yer değiştirmiş olucak...kadroya geçenlerin yerine sözleşmeli alım olucaktır...yine sözleşmeli atamanın barajı bu seneki gibi düşer diye umuyorum...

Tepki Skoru
0
kpss giren 19.330 okul.ön.öğrt. vardı
978 çocuk gel vardı
toplam : 20.308 kişi kpss girmiş
ilk atama 5.278 okul ön. atandı
ilk atama 75 çocuk gel. atanmış
2. 10.000 atama okul öncesi atandı
aralık at. 864 atandı okulöncesi atandı
aralık at. 23 çocuk gel atandı
top. atanamayan: 4068 kişi atanmamış...

Çocuk gelişim öğretmenlerini yazmamın nedeni onlarda okulöncesi öğretmenliği yapabiliyorlar .... İşallah seneye tüm atanamayanlar atanırız amin..............

Tepki Skoru
0
kpssye girenlerin 19.330 okulöncesi öğretmeni olduğunu nerde okudunuz çok merak ettim?ne zamandır araştırıyorum bulamadım...rica etsem nerden öğrendiğinizi söyler misiniz?
eğer kaynağınız doğruysa bu sayı çok iyi...kalan 4068 kişinin içinde mutlaka 3.sınıf ve 4. sınıfta kalanlarda var...çünkü sırf kendisini denemek için olup sınava giren 3. sınıflar var...4. sınıfta kalıp mezun olamayanlar var...onları da çıkarttık mı çok az kişi kalıyo şuan mezun...

Tepki Skoru
0
kpssye girenlerin 19.330 okulöncesi öğretmeni olduğunu nerde okudunuz çok merak ettim?ne zamandır araştırıyorum bulamadım...rica etsem nerden öğrendiğinizi söyler misiniz?
eğer kaynağınız doğruysa bu sayı çok iyi...kalan 4068 kişinin içinde mutlaka 3.sınıf ve 4. sınıfta kalanlarda var...çünkü sırf kendisini denemek için olup sınava giren 3. sınıflar var...4. sınıfta kalıp mezun olamayanlar var...onları da çıkarttık mı çok az kişi kalıyo şuan mezun...
Burcucum ;
KPSS Lisans'ta, bölüm bazında en başarılı üniversiteler.
Bölüm bazında başarı listesi http://www.memurlar.net/basari.aspx adresinden yayımlanmaktadır.
Okulöncesinden ve çocuk gelişimi bölümlerini seçtim yıl 2009,eğitim bilimlerini seçtim ve üniversitelerin sıralamaları ve kaç kişi sınava girmiş belirtiliyor onları topladım sonuç bu .Umarım doğrudur. Burcucum.

Tepki Skoru
0
ARMES ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM...EVET HAKLISINIZ...2006 yılında örgun 2276 açıkögretım 2000 kişi almış okulöncesi...BU DURUMDA 4276 KİŞİ MEZUN OLUCAK...BİRDE GEÇEN YILDAN MEZUN OLAMAYANLAR VAR BÜTÜ GEÇEMEYENLER YANİ...OLSA OLSA 5 BİN MEZUN VERECEK...4068 DE BU YILDAN ATANAYAN...PEKİ BU 4068 KİŞİ SADECE MEZUN MU Kİ? sırf kendisini denemek için olup sınava giren 3. sınıflar VE SÖZLEŞMELİ OLUPTA YÜKSEK PUAN ALIRIM KADROYA GEÇERİM DİYE DÜŞÜNÜP SINAVA GİRENLER VARDIR DİMİ HOCAM ...

Tepki Skoru
0
bu sene bu alımlarla atanamayanları kutlamak lazım...ben daha mezun kalmamıştır sanıyordum....

Tepki Skoru
0
ARMES ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM...EVET HAKLISINIZ...2006 yılında örgun 2276 açıkögretım 2000 kişi almış okulöncesi...BU DURUMDA 4276 KİŞİ MEZUN OLUCAK...BİRDE GEÇEN YILDAN MEZUN OLAMAYANLAR VAR BÜTÜ GEÇEMEYENLER YANİ...OLSA OLSA 5 BİN MEZUN VERECEK...4068 DE BU YILDAN ATANAYAN...PEKİ BU 4068 KİŞİ SADECE MEZUN MU Kİ? sırf kendisini denemek için olup sınava giren 3. sınıflar VE SÖZLEŞMELİ OLUPTA YÜKSEK PUAN ALIRIM KADROYA GEÇERİM DİYE DÜŞÜNÜP SINAVA GİRENLER VARDIR DİMİ HOCAM ...
Burcucum tabiki öylede olabilir. Fakat geçen yıl mezun olupta sınava girmeyenlerde var.İhtimaller fazla... Bu sene kadrolu alım olacak diye sözleşmeli atananlar kpss hazırlanıp tekrar sınava girecekler....Allah herşeyin hayırlısını nasip etsin bizlere.... İşallah bizlerde atanırız. Şuan yapmamız gereken tek şey sınava çalışmak...

Tepki Skoru
0
arkadaşlar bu sitede bir formül verilmişti kaç mezun kaldı diye ben onu yaptım ve 4bin çıkmıştı ne kadar doğru bilmiyorum ama seneyede bütün illerde zorunlu hale gelecek çok ihtiyaç olacak şu an bile açık olup öğretmeni olmayan o kadar çok okul var ki seneyi düşünün artık bildiğim kadarıyla 40 bin açık var zaten okulöncesi mezunları yetmiyor onun için de sınıf öğretmenlerini de ücretli olarak çalıştıracaklar

Tepki Skoru
0
evet hesaplara göre 4 bin görünüyo...hulyak yanıldığın bişey var seneye bütün illerde zorunlu olmayacak...

Projeye, 2010-2011 eğitim öğretim yılında Mersin, Antalya, Balıkesir, Aydın, Elazığ, Manisa, Niğde, Osmaniye, Sakarya, Kocaeli, Denizli, Afyonkarahisar, Yozgat; 2011-2012 eğitim öğretim yılında Iğdır, Erzincan, Tekirdağ, Malatya, Aksaray, Siirt, Tokat, İzmir, Zonguldak, Kayseri, Kastamonu, Ankara; 2012, 2013 eğitim-öğretim yılında Hatay, Çorum, Bursa, Bitlis, Sivas, Muş, Bingöl, Konya, Adıyaman, Batman, Ordu, Diyarbakır, Adana, Kahramanmaraş; 2013-2014 eğitim-öğretim yılında Şırnak, Kars, Erzurum, Gaziantep, İstanbul, Mardin, Van, Şanlıurfa, Hakkari ve Ağrı dahil edilmesi öngörülüyor.

Tepki Skoru
0
31 ilde zorunluydu 10000 kişi aldılar.2014 te tüm ülkede o.ö.e. zorunlu olcak.ee o zmn bu yıl da öbür yılda alım mecburen olcak.hatta bence şuanki o.ö. ö. bile yemeyecek

Tepki Skoru
0
arkadaşlar slm uzun zamndır nete giremiyordum son haberler neler bütün arkadaşlar atandımı 40 puana kadar? kimse yokmu!!!

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle