Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Mezun okulöncesi öğretmeni atanamayan kaç kişi var?

Tepki Skoru
0
ya ben memurlarnette okumuştum...10bin alım olmuştu ya, o atamaya 13 bin başvuru olmuş...bu durumda şuan mezun atanamayan 3 bin kişi kalmış oluyor...çünkü 10 bin alım için baraj konmamıştı...herkes başvurmuştu...seneyede 6 bin yeni mezun toplam 9 bin olucak...diceksiniz aralıktada 800 küsür atama oldu, o zaman şuan 2 bin kalmıştır diye ama biliyosunuz 10 bin atamaya büt mağdurları başvuramamıştı...aralıkta büt mağdurları tercih yaparak atandılar... o yüzden 47 de kaldı baraj...halbu ki 10 bin alımda 46 ya düşmüştü...aralık ataması büte kalanların atanması oldu...sizler duydunuz mu 10 bin atamaya 13 bin başvurunun olduğunu?[/QUOTEBEN 10000 ATAMA YAPILDIKTAN SONRA O.Ö.G.MÜDÜRLÜĞÜNDEN SORUMLU BİR BEYLE TEL DE GÖRÜŞTÜM BANA 5000-6000 CİVARINDA KİŞİ KALDI DEMİŞTİ.10000ATAMAYI GÜNDEMİ TAKİP EDEMEYEN VE KAÇIRANLARDA OLDU,MEB E ONAYLATMASI GEREKTİĞİNİDE BİLMEDEN BEKLEYEN VE BAŞVURUSU GEÇERSİZ OLANLARDA.BU KİŞİLERİN SAYILARINI BİLEMEYİZ TABİ AMA UMARIM ÇOK DEĞİLLERDİR.
SORMA ARKADAŞIM ŞOK GEÇİRDİM RESMEN SALDIRDILAR.ONLAR ÖĞRETMEN FİLAN OLAMAZLAR OLMAMALILAR DA.

Tepki Skoru
0
bendeçalışmıcam ikinci dönem,ikinc dönem ücrtl öğretmenliği bırakanların,emeklisi gelenlerin,özür grubu yer değiştirenlerin yerlerini nasıl dolduracak nimet hanım görelim bakalım

Tepki Skoru
0
bendeçalışmıcam ikinci dönem,ikinc dönem ücrtl öğretmenliği bırakanların,emeklisi gelenlerin,özür grubu yer değiştirenlerin yerlerini nasıl dolduracak nimet hanım görelim bakalım

aöf 3. ve 4. sınıftakiler...önlisanslılar var...malesef sırada bekleyen çok...aöfde okuyan 3.sınıflar 2bin kişi olsa, 4.sınıflarda 2bin kişi olsa, önlisanslıların sayısı oldukça çok...kimse ücretli öğretmenlik yapmamalı aslında, şubata sayılı gün kaldı...

Tepki Skoru
0
aöf 3. ve 4. sınıftakiler...önlisanslılar var...malesef sırada bekleyen çok...aöfde okuyan 3.sınıflar 2bin kişi olsa, 4.sınıflarda 2bin kişi olsa, önlisanslıların sayısı oldukça çok...kimse ücretli öğretmenlik yapmamalı aslında, şubata sayılı gün kaldı...
hcm aöf 3.ve 4. sınıftakiler ve önlisanslılara görev vermiyorlar benim bulunduğum ilde ve ilçelerinde bildiğim kadarıyla,il mem lere tekrardan bi yazı gelmediyse,yeni bu açıklama mı geldi tekrar görev alabilecekler mi??yazıklar olsun başka da bişiy demiyorum bu meb e,benim bulunduğum ilde bile kaç açık var ama açık gösterilmiyor

Tepki Skoru
0
hcm aöf 3.ve 4. sınıftakiler ve önlisanslılara görev vermiyorlar benim bulunduğum ilde ve ilçelerinde bildiğim kadarıyla,il mem lere tekrardan bi yazı gelmediyse,yeni bu açıklama mı geldi tekrar görev alabilecekler mi??yazıklar olsun başka da bişiy demiyorum bu meb e,benim bulunduğum ilde bile kaç açık var ama açık gösterilmiyor
çalışabiliyolar hocam...ilinizi bilmiyorum ama malesef...3. sınıftakiler aöf bürolarından 2.sınıftan dersi yoktur gibi bir belge alıp çalışabiliyolar...4.sınıflarda zaten çalışabiliyolar...ihtiyaç olduğu sürece böyle bir hakları var ve çalışıyolar...

Tepki Skoru
0
nimet çubukçu tv de açıklama yaptı 10 bin atamada 13 bin başvuru olduğunu söyledi.haziran atamasında şansımız yine çok yüksek....

Tepki Skoru
0
nimet çubukçu tv de açıklama yaptı 10 bin atamada 13 bin başvuru olduğunu söyledi.haziran atamasında şansımız yine çok yüksek....
hayırlısı bakalım hazirandaki başvurumu 13bin onu anlayamadım...eğer öyleyse nasıl hemen tespit ettilerki....

Tepki Skoru
0
yeliz hocam arkadaşın demek istediği hani 10 bin atama olmuştuya okulöncesinde başvuru 13 bin kişi dedi sen yanlış anlamışsın hocam .alım kadrolu ardından sözleşmeli almaz çünkü zaten tatile denk geliyo onuda 2010 saklar sözleşmeliyi.

Tepki Skoru
0
yeliz hocam arkadaşın demek istediği hani 10 bin atama olmuştuya okulöncesinde başvuru 13 bin kişi dedi sen yanlış anlamışsın hocam .alım kadrolu ardından sözleşmeli almaz çünkü zaten tatile denk geliyo onuda 2010 saklar sözleşmeliyi.
anladım hocam teşekkürler....

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.