Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Lisans üstü eğitim

Tepki Skoru
0
arkadaşlar bende les ile bilgi almak istiyorum ve duyduklarımı paylaşmak istiyorum
1- bildiğim kadarıyla yüksek lisansta artık dil sorunu yok
2- yaş sınırı geldi (mi)
3- aöf okul öncesi öğretmenliğinde okuyan bizler hangi anlarda yüksek lisans yapabiliyoruz
yardımcı olursanız çok sevinirim sorum burda bulunan herkese şimdiden teşekkürler

Tepki Skoru
0
selam kurşuncu42
ben şuan marmara üniversitesinde okul öncesi öğretmenliği 3.sınıf öğrencisiyim. Aralıkta lese girmeyi düşünüyorum ancak bende yüksek lisansımı pdr bölümündenden istiyorum bunun için ayrıntılı bilgiye ihtiyacım var. Çünkü o.ö.ö den mezun olunca pdr de yüksek lisansın pek mümkün olmadığını duyuyorum bunu başarmış biri olarak yardımına ihtiyacım var.

Tepki Skoru
0
selam kurşuncu ne demek ben teşekkür ederim sadece ben de yardım etmek istemiştim

Nihal EROĞLU

YÖNETİM EKİBİ
Yönetici
Tepki Skoru
26
ARKADAŞALAR LES HAKKINDA ALDIĞIM BİLGİLER ŞU ŞEKİLDE MARMARA ÜNİVERSİTESİNDEKİ HOCAMIZDAN YARDIM ALDIM. OKULÖNCESİNİ BİTİRİNCE SANIRIM PSİKOLOJİ , ÇOCUK GELİŞİMİ , EĞİTİM BİLİMLERİ GİBİ ALANLAR ÜZERİNE YÜKSEK LİSANS YAPILABİLİNİYORMU. AMA PSİKOLOJİ ÜZERİNE YAPMAK OLDUKÇA ZORMUŞ. ŞANSIMIZ ÇOK AZMIŞ. BİRDE EĞER ÖĞRETMEN OLARAK BAŞVURUYORSAK YÜKSEK LİSANSA BAŞLAYACAĞIMIZ ÜNİVERSİTESİN YAKININA ATANIYORMUŞSUN AYNI İLE HATTA. AMA BELLİ BİR KİLOMETRE SINIRI VARMIŞ ÖRNEĞİN 30 KM ONDAN UZAĞA ATAMIYORLARMIŞ. BU BİLGİDE BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ ÖĞRENCİ İŞLERİNDEN ALDIĞIM BİLGİDİR. YANLIŞ BİLGİM VARSA LÜTFEN DÜZELTİLSİN BİZDE DOĞRUSUNU ÖĞRENELİM. HERKESE BOL ŞANS

Tepki Skoru
0
herşey için teşekkür ederim kurşuncu42 inan çok yardımcı oldun keşke herkez bu kadar yardım sever olsa dünyada yardıma muhtaç kim se kalmaz ben karamandan merve

Tepki Skoru
0
bende 2.sınıf öğrencisiyim sneye ales kursuna gitmek istiyorum. ales hakkında detaylı bilgi verebilirseniz sevinirim.

Tepki Skoru
0
master yaptığın yere tayin isteyemezsin. O yüzden atandıktan sonra başlaman daha sağlıklı olur.

demek isteniyor burda. yani atama yapıldıktan sonra les başvurulması daha ii mi oluyor

Tepki Skoru
0
peki bölumle alakasız y lisans yapılır mı mesela edebiyatta ilahiyatta
bide yapılırsa ilerde branş değişikliği olur mu

Tepki Skoru
0
MERHABA ARKADAŞLAR.BEN 2006 EGEDEN MEZUN OLDUM. AYNI SENE 9 EYLÜL TEZLİ YÜKSEK LİSANSI KAZANDIM.YÜKSEK LİSANS İLE İLGİLİ SORULARINIZI CEVAPLAYABİLİRİM.

Tepki Skoru
0
merhaba bende 2005 okul öncesi öğretmenliği mezunuyım bu yıl yüksek lisans düşünüyorum.ama pdr den (psikolojik rehberlik danışmanlık) tezsiz yüksek lisans yapmak istiyorum.Bu mümkünmü bilmiyorum.Mülakatta nasıl ? nasıl sorularla karşılaşılıyor? bilgiye ihtiyacım var.Bu konuda bilgi sahibi arkadaşlar bildiklerini aktarırlarsa sevinirim

Tepki Skoru
0
ales puanım 79.mulakatta biraz terlettiler beni. hem sözlü hemde yazılı sınava girdik. yazılı sınav soruları biraz zordu. bütün bilgilerinizi soruyorlar neredeyse. ben tabiki 9 eylülden bahsediyorum. sözlü mulakatta milli eğitimin uyguladığı yaklaşımlar sordular. neden yüksek lisans yapmak istediğimi. kuramlardan sordular.ben gireli sınava 1 yıl oluyor. pek hatırlamıyorum ama yine sorularınızı yanıtlamaya çalışırım

Tepki Skoru
0
Çok teşekkürler arkadaşlar aydınlatıcı bilgileriniz için..

Tepki Skoru
0
arkadaşlar arkadaşımız hiç bir soruya cevap vermemiş bu bana biraz kendi reklamını yapmak gibi geldi

Tepki Skoru
0
merhaba meslektaşım ben de rehberlik olarak les yapmak istiyorum aof eskişehir mezunuyum
bana yardımcı olurmusun sevinirim

Tepki Skoru
0
arkadaşlar birşey soracam.les e girince yabancı dil sınavınada mı girmek gerekiyor.ben girmeyi düşünüyorum ama kafam çok karıştı

Tepki Skoru
0
böyle bi konuda yardımcı oldugun içn tesekürler.benim sorum pdr'de yüksek lisans yaptıktan sonra o diplomayla milli eğitimde görev alabilecekmisin.ben aibü 2006 mezunuyum.cevabın için şimdiden teşekür ederim

Tepki Skoru
0
arkadaşlar ben lesden 71 aldım ingilizcem çok kötü olduğu için bu sene birşey yapamadım seneye üds ye tekrar giricem siz ne önerirsiniz

Tepki Skoru
0
merhabalar..ben 2006 les ve alese girdim puanım fena değil..mezun olduğum ünvsteye başvuracağım.ne yapmam gerektiği hakkında bilgi verirsen sevinirim.birde mülakatta ne tür sorular soruyorlar onları merak ediyorum..selamlar

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle