Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Lisans üstü eğitim

Tepki Skoru
0
Ben de yüksek lisansa başvuracağım,mülakatlarda nelere dikkat etmeliyiz,ne tür sorular soruyorlar?Kuramlar,yaklaşımlar filan soruluyor mu?Bir arkadaş milli eğitimin uyguladığı yaklaşımlar soruldu demişti..Buna cevap verebilir mi biri,daha şimdiden takıldım strese girdim ben:)

Tepki Skoru
0
ben geçen sene 9 eylüle başvurmuştum herkese farklı soru soruyorlar mülakatta kimisine basit denk geliyo kimisine zor bana sorulan sorulardan ilki: "aylarına göre çocuk aşılarını say demişlerdi", kuramcılarla ilgili , yaklaşımlarla ilgili, sınıf düzeni ile ilgili, ilkyardımla ilgili sorular sordular. bide bi başlık verip onu bir etkinlik içinde çocuklara nasıl anlatırsın diye sorabiliyolar bilgilerinize

Tepki Skoru
0
arkadaşlar bildiğim kadarıyla artık yüksek lisans yaptığınız yere tayin olma hakkınız yok geçen sene bana milli eğitim müdürlüğünden öyle demişlerdi bilginize..

Tepki Skoru
0
dilancım msjına cevap vermeyi geciktirdiğim için üzgünüm bir süre nete bakamadım zaten saolsun denisse arkadaşım tüm sorularına yanıt vermiş kendisine de adıma teşekkür ediyorum.

Tepki Skoru
0
Elhana hocam çok çok teşekkür ederim cevapladığınız için,her konuda az çok bilginin olması gerekiyor anladığım kadarıyla.Biraz da şans işi..

Tepki Skoru
0
bir şey değil ne demek evet 4 senenin hepsinden soruyolar kısacası 4 senede gördüklerine iyi hakim olman gerekiyor beni çok zroladılar mülakatta elendim şans ve torpil işi bunlar malesef birazda umarım istediğin gibi geçer senin kolay gelsin

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar merhaba.Bende anadolu üniversitesine başvurmak istiyorum.Okulöncesi bölümü için yabancı dil sınavı şartı aranıyor mu bilgisi olan var mı??

Tepki Skoru
0
teşekkürler.umarım benim gelir:)

Tepki Skoru
0
damla abla merhaba,ben şu an 4 e geçtim 9 eylülde,seni tanımıyorum diyemem :) alesten kaç almak gerekiyor?bi de mülakatta soruları soran hocalar bizim bölüm hocaları mı?onlar mı belirliyorlar soruları?ayrıca bi de şunu merak ediyorum.hani bizim debis syfamızda transkrip belgelerimiz ver ya,oradaki kümülatif ne anlamına geliyor?diploma notunun 100 lük sistemde karşılığı mı?sorularıma cevap verceğin için şimdiden teşekkür ederim.sevgiler...

Tepki Skoru
0
çok Iyi Düşünmüşsün Bu Konuda Gerçekten çok Yeterli Ve Sağlikli Bilgi Edinemiyoruz Aşamalari Neler Sinavdan Yeter Puan Aldiktan Sonra Neler Yapilmasi Gerekiyor

Tepki Skoru
0
mrb ben anadolu ünv açıköğretim fakültesi okul öncesi egitim öğrtm böl mezunuyum.les ten 45 almıştım ama hiç bir yere basvurmadım.ist da marmara ünv için kaç puanla alırlar ve acık öğretimli oldugum için bizi alma şansları ne kadardır?katıldıgım bir seminerde öğrendim ki ünv kendi mezunlarını alıyormuş sözde öncelik her zaman onlardaymış....
şşimdiden tesekkr ederim.
cvbına karsılık vermemişsem özel msj ile cvp verebilirmisin?
meral ben..

Tepki Skoru
0
bende inönü üniversitesi okul öncesi 1. sınıf öğrencisiyim.sadece okul öncesi ya da pdr den mi yüksek lisans yapabiliyoruz. ayrıca yüksek lisanslı birinin diğerlerine göre ne gibi bi avantajı var maddi olarak? cevaplarsanız çok mutlu olurum.

Tepki Skoru
0
arkadaşlar ben de kocaeli üniv. 2. sınıftayım bazı sorularım olacak ben de yüksek lisans düşünüyorum neler yapmalıyım özellikle üniversitede kalmak için ve ayrıca psikoloji alanında da yüksek lisans yapabiliyor muyuz

Tepki Skoru
0
arkadaşlar yardımcı oluruz diyosunuz ama kayboluyosunuz...ben yüksek lisans yapmak istiyorum.bana getirileri,başvuru şartları ve sınav ile ilgili bilgilere ihtiyacım var.lütfen bilgisi olanlar yardımcı olsun bizlere.şimdiden teşekkürler...

Tepki Skoru
0
ben yeni mezun oldum kpss ye hazırlanıyorun ama les sınavını kazanmayı çk istiyorum les sınavı hakkında bilgi verir misiniz

Tepki Skoru
0
merhaba ben okul öncesi son sınıfta okuyorum.alese girdim ve 78 puan aldım ortalamam bıraz dusuk 2 buck civarı bende yuksek lisans yapmayı dusunuyorum ama ortalamam biraz dusuk ve sınava tekrar girip daha yuksek ales almayı dusunuyorum uds dil sınavını her universite istemiyor her universite kendi sartlarını belirliyor ------------adresinden akademik personel ilanlarını takip ederseniz gerekli sartlar ve benzeri bilgileri bulabilirsiniz herkese basarılar dilerim

Tepki Skoru
0
Dil istemeyen Ünv Hangileri belirtebilecek arkadaş var mı' 9eylül istiyo mu acaba ?

Tepki Skoru
0
ben de bilgi almak istiyorum bu konuda. okul öncesi 1. sınıftayım. ama şimdiden neler yapmam gerektiğini bilmek istiyorum

Tepki Skoru
0
Dil istemeyen Ünv Hangileri belirtebilecek arkadaş var mı' 9eylül istiyo mu acaba ?
Dokuz Eylül'de başvuru için yabancı dil istenmiyor ancak kesin kayıttan sonra yabancı dil yeterlilik sınavına girmeniz gerekiyor. 70 ve üzeri not almamanız halinde yabancı dil hazırlık sınıfına devam ediyorsunuz. Üniversitenin sitesinde belirtildiği kadarıyla böyle.

( Tezli programlar için Ales 60, tezsiz programlar için Ales 55 isteniyor. Mezuniyet notu için de alt sınır aranmıyor.)

İlgilendiğiniz üniversitenin yüksek lisans bilgilerini ilgili üniversitenin sitesinde Akademik Birimler/Enstitüler bölümünde İlköğretim veya Sosyal Bilimler anabilim dallarında bulabilirsiniz.

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle