Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Ktü lü Arkadaşlar Buraya Yazalım Lütfen

Tepki Skoru
0
merhaba onur öncelikle siteye hoşgeldin diyorum...bizde bu yıl materyal dersinde böyle bi ödev hazırladık.mesela sayılarla ilgili şöyle yapabilirsin..bir elma ağacında elmaları çürütüp hem de sayarak yere düşürebilirsin.her düşen elma da mesela arkadan 1 2 3vb diye ses gelebilir.şimdi aklıma böyle bişey geldi..belki daha farklı yorumlar olur..kolay gelsin sana...

Tepki Skoru
0
ya ben bu dediğini zaten okul öncesi 3. sınıftan bi arkadaşa yaptım. Ya bunlar geliyor benim aklıma ama daha orjinal fikirler arıyorum açıkcası. Mesela renklerle alakalı (nasıl olur bilmem ama) her renkten bir buton koymayı düşünüyorum. butona basınca o ekran o butonun rengine bürünecek ve o renkle özdeşleşmiş nesnelerin resimleri çıkacak. Örn: sarıya basınca güneş, ayva resimleri çıkması gibi, tabi arkadan da sesle yönlendirmeler verilecek. Yoksa runkli sen okul öncesi 3. sınıf mısın ve materyal dersine emine hoca mı giriyor. inş. değildir diyorum. elimden bu geliyor :)

Tepki Skoru
0
evet okulöncesi 3.sınıfım ve emine hoca geliyo.neden öyle dedin ki.aslında birkaç arkadaşa sorsak belki daha farklı fikirler çıkar.ama öyle bi zamanda yazmışsın ki arkadaşlar hep memlekette biliyon.

Tepki Skoru
0
ya bence dediğin şeyde güzel.yapılabilir yani.güzel olur.

Tepki Skoru
0
emine hoca ... allah kolylık versin diyorum elimden ancak bu geliyor. aslında emine hoca bu projelerde sizlerle ortak çalışacağımızı söyledi ama bir gelişme olmadı maalesef. tamam biz işin programcılık kısmında bişeyler yapıyoruz ama gel gör ki pedagojik olarak bu alanda fazla eğitim almadığımız için çok güzel fikirler çıkmıyor. artık hoşuma gitmiyor ama yapacaz öylesine bir ödev eğer isterseniz sizin alanınızda yaptığımız ödevleri siz okul öncesi öğretmenleriyle paylaşabiliriz.

Tepki Skoru
0
ya herkes emine hoca için öyle diyo ama bize karşı dediğiniz gibi değil.benim bi ark var bilgisayarda o da öyle dedi.ama sizi sıktığı gibi bizi sıkmıyor.biz ödevlerimizi teslim ettik.bi sorun da çıkarmadı.dersler biraz sıkıldık ama yine de sorunsuz bi dönemdi.aslında sizin ödevlerinizi bizimle paylaşırsanız seviniriz.bizimde işimize yarar.ama ödevleri hocaya vermiyonuz mu biz veriyoruz da onun için.aslında sizinle çalışsaydık çok güzel şeyler ortaya çıkardı.biz mesela ödevimizle ilgili bilg anlayan birilerini aradık ama bulamadık.dediğin gibi bizde de fikir vardı ama uygulama yoktu.bundan sonra yardımcı olabileceğim bi konu olursa yardım edebilirm.

Tepki Skoru
0
ödevleri hocaya veriyoruz tabiki ama bu emine hocanın dersi değil. hem ben ödevleri siz öğretmenlik hayatında kullanın diye verebiliriz dedim. bilgisayardan anlayan birini aradınız ve bulamadınız ha demek ki iyi aramamışsınız. biz hep okuldayız. demek ki gerçekten aramamışsınız bak ben aradım bu siteyi buldum :) yoksa benim ne işim olur böyle forum sitelerinde...:) ilgin alakan için teşekkürler

Tepki Skoru
0
ya şöyle bi de aradık ama sizinde ödevleriniz olduğu için fazla ısrar etmek istemedik.bizde kendimiz elimizden geldiği kadar yapmaya çalıştık.artık ne kadar olduysa.neyse ödevi yaptın mı buarada...:)

Tepki Skoru
0
ödevin % 60 ı bitti sayılır... bu arada sana bir örnek benden yardım isteyen arkadaşın vardı sizin sınıfta yardım ettim de. Eğitim de adımız çıktı zaten bölüm olarak yanlış tanınıyoruz. Aslında biz çok yardım severiz en azından öyle olmaya çalışıyoruz:) .

Tepki Skoru
0
yok ya öyle düşünme.aslında tanıdığımız olmadığı için yardım istemeye çekiniyoruz.tanıdık olsa isteyecez.artık bundan sonra inşallah:)

Tepki Skoru
0
+OnuR+' Alıntı:
şimdi benim alakam yok ama bende bir KTU lüyüm. KTU Fatih Eğitim Fak. Bilgisayar Öğr. III. sınıf. bu siteyi ödevim sayesinde keşffettim. ödevim ana okulu öğrencilerine yönelik animasyon hazırlamak . Ödevde sayıları, şekilleri ve renkleri anlatmam lazım fikirlerinizi bekliyorum bana yardımcı olun lütfennnn:)

ya arkadaş bi sene önce nerdeydin nevzat hoca winlogo ödevi vermişti sana danışırdım :) ne zamndır siteye giremiyorum ya herkese rmb ödevlerden belimi doğrultamadım hocam biras düşünüyüm ben bunu fikrimi sonra yazarım

Tepki Skoru
0
ben hep okuldaydım :) ama aramak gerekiyor... Nevzat hoca da şansa bana Yüklettiriyor Winlogo dosyalarını bilgisayara tühh bak gördün mü kaçırdın. sağlık olsun artık ne yapalım kısmet değilmiş

Tepki Skoru
0
merhaba arkadaşlar ben de sohbetinize katılmak istedim. ayrıca bu siteyi yeni keşfettim ve hiçbişey için geç olmadığını düşündüm daha öğrenmem gereken çok şey var. ben de ktu son sınıftanım. yani bu sene atanma stresi yaşayanlardanım. özellikle görev yapan arkadaşlarım deneyimlerinizi paylaşıp önerilerde bulunursanız çok sevinirim. şimdiden teşekkürler.

Tepki Skoru
0
haklısın napalım bundan sonra yardım edersin artık :) hşg saydam arkadaşım valla bende bayağıdrı buraya üyeyim ama daha tam ilgilenemedim siteyle :( çok fazla giremiyorum malelsef

Tepki Skoru
0
tşk ederim elif aslında ben de çok yeni sayılmam ama bu sitenin faydalarını yeni görmeye başladım ve bayıldım. açıkçası bu kadar güzel bir site olduğunu bilmiyordum. bu aralar internete girme imkanım varken bol bol bu siteden faydalanıyorum. çok fazla girmek önemli değil zaten bence önemli olan bu siteden çok iyi faydalanmak....

Tepki Skoru
0
ktu den pek kimse yok galiba. kimsenin sesi soluğu çıkmıyorrr. hadi ama arkadaşlar nerdesiniz???

Tepki Skoru
0
Burdayız tabiki ama sitede okul öncesinden çok diğer bölümlerden arkadaşlar aktif galiba. tuhaf :(

Tepki Skoru
0
+OnuR+' Alıntı:
Burdayız tabiki ama sitede okul öncesinden çok diğer bölümlerden arkadaşlar aktif galiba. tuhaf :(
ben okul öncesinde okuyorum. aslında bu siteyi yeni keşfettim sayılır ve fırsat buldukça uğruyorum. belki de haklısın okul öncesinden pek fazla kişi yok ama okula gittiğimde bunu yaygınlaştırmaya çalışacağım. eminim herkesin bu siteden faydalanabileceği çok şey var.

Tepki Skoru
0
evet arkadaşlar siteyi tanıtalım.bütün arkadaşlar faydalansın.bilgilerimizi paylaşalım.sitemiz çok güzel.

Tepki Skoru
0
valla arkadaşlar eklemek istediğim çok şey var evde net kapandığı için yeterince aktif olamıyorum maalesef :(

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle