Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Ktü lü Arkadaşlar Buraya Yazalım Lütfen

Tepki Skoru
0
az kaldı. kısmet olursa ben de kısa zaman sonra mezun olacağım ama bu kpss stresi çok zor. atanıp ben de buraya atandığım yeri yazmak istiyorum. kpss sınavına girecek herkese kolay gelsin. hepimizin adına dua istiyorum.

Tepki Skoru
1
selam arkadaşlar ben de ktü gef mezunuyum gerçi bizim nesil bitti giresun üniv. oldu ama... istanbulda çalışıyorum 7 yılı devirdik çok şükür sizlerle selamlaşmak güzeldi

Tepki Skoru
0
Mrb Arkadaşlar Ben Dgs Sonucu Ktü Fatih Eğt.fak. Yerleştim Ama Nasil Bir Yer Olduğunu çok Merak Ediyorum Dikey Geçişten Geçen Tanidiklariniz Var Mi Intibakta(hazirlikta) Zorlandilar Mi

Tepki Skoru
0
hım şimdi biras daha kolaylaştı diyorlar tkma kafanı yaparsın hoşgeldin ayrıca

Tepki Skoru
0
merak etme trabzon küçük ve şirin bir şehir fakülte merkezın girişinde rahat edersın merak etme:))):

Tepki Skoru
0
ben ktü 4. sınıf öğrencisiyim belki beni tanıyan arkadşalrım olacaklardır. Arkadaşlar kulübümüz bile var okulöncesini Ktüde daha etkin hale getirelim. Bu bir adım olsun. Hepinize kucak dolusu sevgiler...

Tepki Skoru
1
canım yaaa ktü lü çok az var sanırım fakülte farkları olduğu için sanırım ayrı kalıyoruz...
adım atıyoruz ama gelen yok ki?????

Tepki Skoru
0
selam millet ben ilknur oo hoşgeldiniz.....naber kzılar ne zaman geliyonuz???

Tepki Skoru
0
ben 24 de ordayım inş canım fulya şu reklam işini hallerdesek bişeyler olcak sanırım burda ktülü çok az

Tepki Skoru
0
Okul Öncesi Öğretmenliği Bölümü Varmı.ben var die biliyorm ama yok diyorlar aklım karıştı en iyisi siiz soylersiniz cevap yazarsanız sevinirim Şimdiden Hepinize T$K

Tepki Skoru
0
Tabiki Var Olmaz Olur Mu Hem Trabzonda Hemde Giresun Egitim Fak. Var Kim Diyosa Bilmiyo Arkadasimm Neyse Umarum Aydinlatmişimdir çünkü Ktü Mezunuyumm...istersen Nettende Aratirip Bakabilirsin...

Tepki Skoru
0
ilknurcum sen benim eğer sınıf arkadaşımsan 23nde gelcem görüşrüz

Tepki Skoru
0
oooooo elifim sende mi burdaydın seni gördüğüme çok sevindim okula gidince hallederiz inş canım reklam işini 23nde ordayım görürşüz inş öpüyorummmmmm

Tepki Skoru
0
turan emine siz öğretmen misiniz tanışalım bzim okuldan sanırım tanışırsak daha güsel olur ktü ses getircek inş okula gidince arkadaşları teşvik etcem kib:)

Tepki Skoru
0
2004 mezunu HÜSEYİN KILIN dan da saygı değer hocalarıma selam söylerseniz sevinirim. onları unutmadık unutmayacağız .O zamanlar sözlerinin değerini belki am olarak anlayamadık ama şimdi çok iyi anlıyoruz saygı ve selamlar

Tepki Skoru
0
2004 mezunlarından BİROL KILIÇ ta tüm hocalarına saygılarını sunuyor. ümit hocam inşallah bir gün ziyarete gelmeyi düşünüyoruz ama meslek hayatı böyle bişey olsa gerek hiç zaman yok. Yanlız bize verdiğiniz bilgiler sayesinde böyle bir konumdayız.teşekkürlerimi sizlere arz ederim.
saygı ve selamlar

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.