az kaldı. kısmet olursa ben de kısa zaman sonra mezun olacağım ama bu kpss stresi çok zor. atanıp ben de buraya atandığım yeri yazmak istiyorum. kpss sınavına girecek herkese kolay gelsin. hepimizin adına dua istiyorum.
selam arkadaşlar ben de ktü gef mezunuyum gerçi bizim nesil bitti giresun üniv. oldu ama... istanbulda çalışıyorum 7 yılı devirdik çok şükür sizlerle selamlaşmak güzeldi
Mrb Arkadaşlar Ben Dgs Sonucu Ktü Fatih Eğt.fak. Yerleştim Ama Nasil Bir Yer Olduğunu çok Merak Ediyorum Dikey Geçişten Geçen Tanidiklariniz Var Mi Intibakta(hazirlikta) Zorlandilar Mi
ben ktü 4. sınıf öğrencisiyim belki beni tanıyan arkadşalrım olacaklardır. Arkadaşlar kulübümüz bile var okulöncesini Ktüde daha etkin hale getirelim. Bu bir adım olsun. Hepinize kucak dolusu sevgiler...
Okul Öncesi Öğretmenliği Bölümü Varmı.ben var die biliyorm ama yok diyorlar aklım karıştı en iyisi siiz soylersiniz cevap yazarsanız sevinirim Şimdiden Hepinize T$K
Tabiki Var Olmaz Olur Mu Hem Trabzonda Hemde Giresun Egitim Fak. Var Kim Diyosa Bilmiyo Arkadasimm Neyse Umarum Aydinlatmişimdir çünkü Ktü Mezunuyumm...istersen Nettende Aratirip Bakabilirsin...
turan emine siz öğretmen misiniz tanışalım bzim okuldan sanırım tanışırsak daha güsel olur ktü ses getircek inş okula gidince arkadaşları teşvik etcem kib
2004 mezunu HÜSEYİN KILIN dan da saygı değer hocalarıma selam söylerseniz sevinirim. onları unutmadık unutmayacağız .O zamanlar sözlerinin değerini belki am olarak anlayamadık ama şimdi çok iyi anlıyoruz saygı ve selamlar
2004 mezunlarından BİROL KILIÇ ta tüm hocalarına saygılarını sunuyor. ümit hocam inşallah bir gün ziyarete gelmeyi düşünüyoruz ama meslek hayatı böyle bişey olsa gerek hiç zaman yok. Yanlız bize verdiğiniz bilgiler sayesinde böyle bir konumdayız.teşekkürlerimi sizlere arz ederim.
saygı ve selamlar