Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Ktü lü Arkadaşlar Buraya Yazalım Lütfen

Tepki Skoru
0
merhaba arkadaşlar. ben de okulöncesi 2004 mezunuyum. antalyada özel eğitim merkezinde öğretmenlik yapıyorum. derya:)

Tepki Skoru
0
turan emine ben de giresun 3.sınıfım ne önerirsin?

Tepki Skoru
0
merhaba ben 2002 ktü fatih egitim fakültesi mezunuyum yanı ktü nün ilk mezun verdiği okul öncesiöğretmenleriyiz..bizden birileri vara konuşmayı cok ısterım sevgıler...esra

Tepki Skoru
0
selam ben hala ktüdeyım 3.sınıf....ümit hoca hamile sıze benden paparazzi haberi:)
ordu da çalışan arkadas hangı okulda acaba?ben de orduluyum...

Tepki Skoru
0
merhaba bende K.T.Ü 2004 mezunuyum burada yazıyoruz ama 2004 mezunlarından kimseye rastlayamadık nerdesiniz arkadaşlar bu arada tüm hocalarımıza selamlar

Tepki Skoru
0
mrb arkadaslar bende 2003 ktu fatıh egıtım mezunuyum burda bıkac arkadasımı gordum cok sevındım meslek hayatı cok eglebnceleı bence hıç korkmayın ılk once kpss den korkun bence :)

Tepki Skoru
0
merhaba!!! bende fatih eğitim fakültesinde 2. sınıf öğrencisiyim.sohbetinizi gördüm katılayım dedim...

Tepki Skoru
0
yaa steyı gezerken burcak elif fundacım gulcancım hepınızı gormek ne guzel gercı gulcan ve fundayla gorusuyoduk ama dıger arkadaslar sızı yenıden gormek guzel burcakcım oğlun olmus ne mutlu sana saglık ve mutlulukla buyut umarım gercı evrenden arada bır haberınızı alıyorum oda rıze ıyıdereede neyse cok uzun oldu hepnızı gordume cok sevındım ben SAMSUNLU ELIFFFFFFF

Tepki Skoru
0
ktü taban puanlarını tam olarak bılıomusunuz yanı kontenjan durumu falan nette yazıo ama ne kadar dogru bılemıyoruz ktü mezunu olarak bılgılendırırsenız sevınırım sımdıden tsk.ler enjoyable :)

Tepki Skoru
0
Ben 2000 mezunuyum 8 yıldır amasyada çalışıyorum biz mezun olalı hocalarda baya değişmiş herhalde eminim Nadire hanım hala oradadır ona selamlarımı gönderiyorum FATMA

Tepki Skoru
0
ya sevil hocam ben ktlü diilim ama sizin bitlisten öğrencinizm cok sevindm ya sizi gördüğüme

Tepki Skoru
0
Slm arkadaşlar bnde ktü 1. Snf öğrencisym.. 1 dnem gecti çok alısamadm okula ama bölümümü çok seviyorum;)

Tepki Skoru
0
merhaba kızlar cok duygulandım hepınızı okudum mezun olmussunuz falan :( ben daha okuyorum son ylım ama sanırım bu anatomı yüzünden okulum uzicak napıcam bılmıyorum ümit hoca yerınde ufuk hoca geldı öğretim derslerine giriyo salih cepni okuldan ayrılıyo :( uludag ünv.gidiyo hmmmm şimdilik aklıma gelenler bunlar :) öpüyorum sizi cok cok cok cok kolay gelsın

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle