Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Ktü lü Arkadaşlar Buraya Yazalım Lütfen

Tepki Skoru
0
arkadaslar bende 4. sınıftan mustafa beni tanıyan var mı acaba:) site cok guzel olmus hazılarlayanların ellerine kollarına sağlık...

Tepki Skoru
0
mustafaaaa ben seni tanıyorum. bizim sınıftan birini görmek çok güzel bu sitede. bu arada ben münevver.

Tepki Skoru
0
:36_7_8:MRB.BEN 5 YIL ÖNCE MEZUN OLDUM.ÜNV.HEPİNİZE SEVGİLER

Tepki Skoru
0
mrb kars tan yazıyorum.5 yıldır öğretmenlik yapıyorm.ktü mezunuyum.göreve başladığımda okulumun bana çokşeyler kazandırdığını gördüm.hocalarıma duacym.sevgiler

Tepki Skoru
0
inşallah okulu bitirip görev yapmak bize de nasip olur.5 yıldır görev yapan biri olarak bize önerilerin olursa sevinirim.

Tepki Skoru
0
bizim sınıf son günlerde çok az da olsa bu siteyi ziyaret eder olmuş. ne güzeeel.

Tepki Skoru
0
mustafa okul nasıl gidiyor ümit hoca ve sizin sınıftan sezgingil falan ankarada geziyordu karşılaştık ankara ne kadar küçükmüş::) ben fazla nete giremiyorum kib tanıyanlara selamlar

Tepki Skoru
0
:thumbsup:merhaba.ben ktü 2003 mezunu ordulu elif çakır.istanbula kadrolu olarak atandım.işimi severek yapıyorum.bölümün tüm hocalarına selamlar.

Tepki Skoru
0
merhaba seni görünce çok şaşırdım ben burçak halen trabzondayım bir oğlum oldu görüşmek üzere

Tepki Skoru
0
SELAM BURÇAK BEN SEVİL BAKIR.(İZMİRLİ)SENİN VE ELİFİN MESAJLARINI GÖRDÜM.ÇOK ŞAŞIRDIM VE SEVİNDİM.BU ADRESİ BENDE YENİ KEŞFETTİM.OĞLUN OLMUŞ.İNAN ÇOK SEVİNDİM.ALLAH ANALI BABALI BÜYÜTSÜN.DİĞER KIZLARDAN HABER ALIYORMUSUN?BEN 4 YILDIR BİTLİSTEYİM.GÖRÜŞELİM.HERKEZİ ÇOK ÖZLEDİM.SEMRA DA EVLENDİ.K.İ.B.ÖPTÜM.MESAJLARINI EKSİK ETME.

Tepki Skoru
0
SELAM ELİF.BEN SEVİL BAKIR (İZMİRLİ)SENİN VE BURÇAK'IN MESAJINI GÖRDÜM.ÇOK SEVİNDİM.HERKEZİ GERÇEKTEN ÖZLEMİŞİM.İSTANBULDAYMIŞSIN.GÖRÜŞELİM.GÜLCAN DA İSTANBULDAYMIŞ.ONA DA SELAM SÖYLE.MSN ADRESİNİ ALDIM.GÖRÜŞÜRÜZ.MESAJLARINI EKSİK ETME.ÖPTÜM.

Tepki Skoru
0
KTÜ FATİH EĞİTİMİN OKUL ÖNCESİ ÖĞRETMENLERİNE.....
BİZE VERDİĞİNİZ EĞİTİM BAYRAĞINI YURDUN HER YERİNDE ÖYLESİNE MÜKEMMEL DALGALANDIRIYORUZ Kİ VERDİĞİNİZ EMEKLER BOŞA GİTMEDİ.SİZLER HOCALARIN HOCASISINIZ.SİZLER BİZİ, BİZLER DE GELECEK NESİLLERİ YETİŞTİRİYORUZ.BENİM DİĞERLERİNDEN BİRAZ FARKIM VAR SANIRIM.BEN ÇOCUK DEĞİL ERGEN, YANİ ANASINIFI ÖĞRETMENİ YETİŞTİRİYORUM.ÜMİT HOCA ''ÖĞRETMEN ÖĞRENCİNİN AYNASIDIR'' DEMİŞTİ.ÇOK DOĞRU.YETİŞİTİRİP ÜNİVERSİTEYE GÖNDERDİĞİM ÖĞRENCİLERİMDE BİR ÜMİT HOCAYI BİR UFUK HOCAYI BİR NURAY HOCAYI GÖRÜYORUM.ÇÜNKÜ ONLAR BENİM BAŞÖĞRETMENLERİMDİ.ONLARI ÇOK SEVİYORUM VE HALA UNUTMADIM.SİZ ÖĞRENCİ ARKADAŞLARIM ONLARIN VE OKULUN DEĞERİNİ BİLİN.ÇÜNKÜ SİZİ İLERİDE ÇOK ZOR BİR HAYAT BEKLİYOR.
BU NOTUMU VE SELAMIMI ÖĞRETMENLERİMİZE İLETİRSENİZ SEVİNİRİM.TEL.NO.LARINI KAYBETTİM.SEVGİLER.2003 MEZUNU SEVİL BAKIR.

Tepki Skoru
0
ümit hoca hala burda görev yapıyor ama bu ufuk hoca ve nuray hoca için geçerli değil. yani artık burda görev yapmıyorlar. ümit hocaya iletirim msjını. vefalı olmak güzel.

Tepki Skoru
0
selam arkadaşlar bende atatürk üniversitesinde 3. sınıfta okuyorum...

Tepki Skoru
0
merhaba arkadaşlar ben semra ktü fatih egitim fakültesi ilköoretim bölümü okul öncesi ögretmenligi 2003 mezunuyum şu anda hatayda görev yapıyorum hekese selamlar

Tepki Skoru
0
arkadaşlar ben semra burçak seni burda gürmek çok güzel gülcan senide elif tabiki senide izmirli sevilcim senide burda tecrubelerimizi ve anilarımızı paylaşalim

Tepki Skoru
0
...............................
Yönetici notu : iş ilanları : www.okuloncesi.org/a da
Forumda mail adresi ve tel bildirmek iş ilanı yayınlamak yasaktır.

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle