Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Bizim sınıf nerdesin

Tepki Skoru
0
arkadaşlar ben cumhuriyet üniversitesi mezunuyum.ilk mezunlarını geçen sene verdi üniversite.ve onlar biziz.....şuanda memleketimde tokatta görev yapıyorum.ama merkezde değil çevreli kasabasında

Tepki Skoru
0
slm bende cumhuriyet üniversitesinde okuyorum 2.sınıftayım

Tepki Skoru
0
erdal hoca kök söktürüyo her zamanki gibi ben hayatımda böle hoca görmedim valla

Tepki Skoru
0
canım sizin yine örnek alacağınız öğrenciler var.biz ilk olduğumuz için öyle bi şans da yoktu.neyse öğrenciliğin tadını çıkarmaya bakın.erdal ı da idare edin:)kolay gelsin canım.

Tepki Skoru
0
ARKADAŞLAR MRB, BU SENE ÜNİVERSİTENİZDE YAPILAÇAK OLAN OKUL ÖNCESİ EĞİTİM ÖĞRENCİ KONGRESİ HAKKINDA BİLGİ VERİRSENİZ SEVİNİRİM, YA DA ORGANİZE EDEN ARKADAŞLARA NASIL ULAŞABİLİRİM ? TEŞEKKÜRLER.

Tepki Skoru
0
bi bilgim yok o konuda arkadaşım.ben mezun olduğum için bilmiyorum yani.üniversitenin sitesinde yayınlanıyor olabilr.oraya bak istersen

Tepki Skoru
0
afişleri ve broşürleri elimize ulaştı, eğitim fakültesinin sitesine de vermişler gerekli bilgiyi, teşekkürler.

Tepki Skoru
0
:36_13_3:eek:kul öncesi konferansı 5-6 mayıs ta olacak ve ayrıntılı bilgi okulun internet adresinde bulunuyor.:36_1_21:[/b]

Tepki Skoru
0
ARKADAŞLAR MRB, BU SENE ÜNİVERSİTENİZDE YAPILAÇAK OLAN OKUL ÖNCESİ EĞİTİM ÖĞRENCİ KONGRESİ HAKKINDA BİLGİ VERİRSENİZ SEVİNİRİM, YA DA ORGANİZE EDEN ARKADAŞLARA NASIL ULAŞABİLİRİM ? TEŞEKKÜRLER.
DEMİŞSİNİZ...
BELKİ YARDIMCI OLUR; Kongre'ye Okul Öncesi Öğretmenliği, Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Lisans ve Ön Lisans Programlarında görev yapan "öğretim üyesi, öğretim görevlisi, araştırma görevlisi" meslektaşlarımızı, aynı programlardaki "3 veya 4. sınıf öğrencilerini" ve "Okul Öncesi Eğitim" ile ilgili bütün özel ve devlet kuruluşu temsilcilerini ayrıca ilgi alanı "çocuk" olan herkesi davet ediyoruz. Katılımcıların "Kongre Amacı ve Konusu" bağlantısındaki içeriğe bakarak "temel konularımızdan" uzak olmayan bir katkıda bulunmalarını bekliyoruz.
     Bütün bildiri ile katılanlar ve izleyicilere kongre başında "KATILIM ÇANTASI" ve sonunda "KATILIM BELGESİ", bütün aktif katılım içeriklerinin yer aldığı "KONGRE KİTABI" verilecektir.

--------------------------------------------------------------------------------

Katılım Ücretleri
    Bildiri (Poster veya Sözlü)    20 YTL ("Önemli Tarihler" bağlantısına bakınız)
    İzleyici                               10 YTL  ("Önemli Tarihler" bağlantısına bakınız)
     Dinleyici (katılım ücreti yatırmayan ancak web sayfamızdan başvuruyu yapan)

Hesap Numarası: 00158007286773164 (Sivas Vakıf bank Kampüs Şubesi)
Havale ücretsizdir. Bu arada EFT için kullanılacak kod: 867'dir.

--------------------------------------------------------------------------------

Öğretim Üyesi ve diğerleri için katılım türleri:
              1-Konferans
              2-Panelist
              3-İzleyici
(katılım ücreti alınmayacaktır, ancak lütfen kayıt yaptırınız)

Öğrenciler için katılım türleri:)
              1-Bildiri (Hocalarının danışmanlığında hazırlanacaktır)
              2-İzleyici
              3-Dinleyici
Özellikle diğer üniversitelerden gelen öğrenciler için önemli not: Bu tür (kongre katılımı vb.) faaliyetlerde katılım ücreti, yolluk, barınma vb giderleri bağlı oldukları üniversitelerin Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlıkları tarafından ödenmektedir..

Okul Öncesi Eğitim ile ilgili bütün özel ve devlet kuruluşu temsilcileri:
          1-İzleyici  
             2-Dinleyici

Çok Önemli Not: Bütün katılımcılar, katılım türleri ne olursa olsun mutlaka "Başvuru Formu"nu eksiksiz doldurarak göndermelidirler.
ELİMDEN BU GELİYOR.:36_7_8:

Tepki Skoru
0
tşk ederiz arkadaşım.ben tokatta görev yapıom ama belkş otarihte sivas a giderim.hem anılar canlanır.hemde alanımla ilgili yeni şeyler öğrenirm:)

Tepki Skoru
0
:36_1_21::36_1_21::36_1_21:[/size][/i]Rica ederim öğretmenim. Bekleriz eğer işe yaradı ise ne mutlu bana. [size=medium]:36_13_3:

Tepki Skoru
0
SLM BIDIK YA BANA ACİL AYIN 20 SİNE KADAR ELEKTRİK İLE İLGİLİ DENEYLER LAZIM. LÜTFEN BİR KAÇ TANE BULDUM AMA LÜTFEN:36_3_12:

Tepki Skoru
0
slm bende cumhuriyet üniversitesi 2. sınıftayım. erdal hoca iyi biri.kök falan söktürmüyor insanlar sizi yanıltmasın bende o yanılgıya düştüm çünkü:36_1_6:

Tepki Skoru
0
hayır erdal hoca kötü değilde melekte değil yani önyargılı değiliz biraz sert biraz kuralcı (kendi kurallarında)
ama öğrenci yanlısı da bize göstermiyo kendi yapıyo biz bilmesekte
iyi yanınıda görmek lazım kötü yanınıda
kendi dediği gibi DEMOKRATİK değil ama objektif bakalım:36_6_3::36_6_3::36_6_3:

Tepki Skoru
0
okulumuzdaki konferans için görev alacak arkadaslarım var bende görev almak için basvurucam yardımcı olabileceğim bir konu varsa memnuniyet duyarım

Tepki Skoru
0
canlarım erdal hoca tabiki iyidir.öğrenciyi çalıştırmak istio ssadece.burda onun tartışmasını yapmayalım.üniversitemizde geçirdiğim 4 yıl en güzel ve en verimli yıllardı.bu sayfada her şeyi paylaşabiliriz .sonuçta ortak ilgi alanlarımız var.hoşçakalın.eğer meslekle ilgili sormak istedikleirniz varsa yanıtlayabilirim.göreve başlayan biri olarak:)

Tepki Skoru
0
böcük canım deney yok aklımda ya.burdakileri de biliondur zaten.bulursam yollaarım söz.kolaylıklar

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle