Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Bizim sınıf nerdesin

Tepki Skoru
0
hoşgeldiniz arkadaşlar.sizleri burda görmek güzel

Tepki Skoru
0
arkadalşlar anatomi dersinize kim gelio.hocaların çoğu aynıdır galiba dimi

Tepki Skoru
0
[size=medium][align=center]:36_15_4:Anatomi dersimize Nilgün KURU giriyordu ama bu dönem anatomi yok.
Bu sene hepimizi mahvetti. Klasik sınav yaptı kalan baya öğrenci var.
Yanlış bilmiyorsam gelen birkaç hoca varmış o kadar, hocalar aynı imiş.
Bir de Erdal bey daha az derse giriyor. :36_13_3:[/align][/size]

Tepki Skoru
0
nilgün hanım ilk sene bize de öle yapmıştı anatomiden:)ama şimdi çan eğrisi ve büt var.biizim zamanımızda o da yoktu.....böcük baya aktifsin galiba sen sitede:)hoşçakal

Tepki Skoru
0
nilgün hoca klasik sınav yaparmıydı ya çok saırdım bizim dersimize geldiği zaman test yapmıştı ve bi önceki senenin sorularını sormustu. buarad abende okul öncesi 2 arkadaslar

Tepki Skoru
0
kubra4444' Alıntı:
nilgün hoca klasik sınav yaparmıydı ya çok saırdım bizim dersimize geldiği zaman test yapmıştı ve bi önceki senenin sorularını sormustu. buarad abende okul öncesi 2 arkadaslar
Bizede öyle dediler ama klasik yaptı. İşte baya zorladı

Tepki Skoru
0
bidik' Alıntı:
nilgün hanım ilk sene bize de öle yapmıştı anatomiden:)ama şimdi çan eğrisi ve büt var.biizim zamanımızda o da yoktu.....böcük baya aktifsin galiba sen sitede:)hoşçakal
Ya aslında pek aktif değilim boş zamanlarımda göz atıyorum.

Tepki Skoru
0
ben olabldıım kadar aktıfım sıtede bıdık okul oncesı 2. sınıf ta okuyorum desteklerınızı ve goruslerınızı bgeklıorumn saygılar bocuk buyuk bocuk ve bıdık a

Tepki Skoru
0
şeymacım her zaman hazırız her konuda yardımcı olmaya.

Tepki Skoru
0
[size=x-large]iyi o zaman bıdık benim yardıma ihtiyacım var.:exclamation::exclamation:
ÇOCUKLAR EGOSENTRİK OLDUKLARI İÇİN İLK ÖNCE BEN KAVRAMINI ÖĞRENİRLEER.PEKİ ONDAN SONRA?
1)BEN İN KARŞITI OLDUĞU İÇİN SEN VE O KAVRAMLARINI Mİ
2)YOKSA YİNE BENMERKEZCİLİKTEN DOLAYI BİZ KAVRAMINI MI ÖĞRENİRLER VEYA KULLANIRLAR?
BİR KARIŞIKLIK OLUYO AMA ŞİMDİ ŞOCUK BİRŞEY İSTERKEN ONU GETİR DİYO BURDA 'O' KAVRAMINI EŞYA MAHİYETİNDE KULLANIYO VE GİZLİ BİR ŞEKİLDE DE SEN GETİR DİYO 'SEN'İ KULLANIYO
ŞİMDİ BİR BEN KAVRAMINI İKİ SEN KAVRAMINI ÖĞRENİR AMA SONRASI?
BİZİ Mİ ÖNCE ÖĞRENİR VEYA KULLANIR O YU MU
ÖĞRENCİLERİNDEN GÖZLEMLERİNDENBİLGİNDEN VE TECRÜBENDEN OLUŞAN ENGİNLİĞİNLE LÜTFEN BANA CEVAP VER:36_3_12::36_3_12:
ARKADAŞLAR SADECE BIDIĞA SORMUYORUM SİZDE CEVAP VERİN LÜÜTFEENN:36_7_8::36_7_8::36_7_8:

İKİNCİ SINIFLAR BİLİRLER TARTIŞMAYI KONUŞMA VE YAZMA EĞİTİMİ DERSİNDEN YYYYYYYYYYYAAAAANNNNNNİİİİİİİİ
[align=center]ÖZAY HOCADAN[/size]
[/align]

Tepki Skoru
0
egosentrik olmak kavram olarak ben i öğrenmek değildir.her şeyi kendine göre yorumlamak dünyayı kendisine göre algılamaktır.o ve sen aynı anda öğrenilir.sen bi bakıma sen ken başka zaman başkasına anlatılırken o olursun.bilmem anlatabildimmi?

Tepki Skoru
0
büyük böcük' Alıntı:
SLM BIDIK YA BANA ACİL AYIN 20 SİNE KADAR ELEKTRİK İLE İLGİLİ DENEYLER LAZIM. LÜTFEN BİR KAÇ TANE BULDUM AMA LÜTFEN:36_3_12:
TÜBİTAK'IN İNTERNET SİTESİNE GİR ORDA İSTEMEDİĞİN KADAR VAR HEMDE DİŞE DOKUNUR DENEYLER

Tepki Skoru
0
bidik' Alıntı:
arkadalşlar anatomi dersinize kim gelio.hocaların çoğu aynıdır galiba dimi
NİLGÜN KURU GİRİYO KADIN KOCA SINIFTA Bİ BENİ BIRAKTI DERSTEN ALLAH RAZI OLSUN ÇOK İYİ Bİ İNSANDIR:36_11_6:(CADALOZ)

Tepki Skoru
0
arkadaşlar drama dersinize suna hoca mı giriyor.sizin dramayla ilgili etkinlikleriniz varsa derste paylaştığınız falan.burda da anlatırsanız ii olur.ben de sınıfımda uygulamak istiyorum.biz suna hocayla drama dersinde çok yayarlı şeyler yapmıştıkta.siiznkilerden de faydalannmak istiyorum.teşekkürler şimdiden

Tepki Skoru
0
[size=medium]SELAM BIDIK BİLİYORSUN Kİ C.Ü. DE SUNA HANIMDAN BAŞKA DRAMA HOCASI YOK O YÜZDEN DOĞAL OLARAK O GİRİYOR DERSLERE. VE PEK DEĞİŞMİYOR KONULAR AMA BULURSAM SENİN İÇİN SİTEYE GÖNDERMEYE ÇALIŞIRIM.:36_13_3:[/size]

Tepki Skoru
0
slm bende cumhuriyet üniv mezunuyum acaba kimsiniz :)

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle