ARKADAŞLAR MRB, BU SENE ÜNİVERSİTENİZDE YAPILAÇAK OLAN OKUL ÖNCESİ EĞİTİM ÖĞRENCİ KONGRESİ HAKKINDA BİLGİ VERİRSENİZ SEVİNİRİM, YA DA ORGANİZE EDEN ARKADAŞLARA NASIL ULAŞABİLİRİM ? TEŞEKKÜRLER.
DEMİŞSİNİZ...
BELKİ YARDIMCI OLUR; Kongre'ye Okul Öncesi Öğretmenliği, Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Lisans ve Ön Lisans Programlarında görev yapan "öğretim üyesi, öğretim görevlisi, araştırma görevlisi" meslektaşlarımızı, aynı programlardaki "3 veya 4. sınıf öğrencilerini" ve "Okul Öncesi Eğitim" ile ilgili bütün özel ve devlet kuruluşu temsilcilerini ayrıca ilgi alanı "çocuk" olan herkesi davet ediyoruz. Katılımcıların "Kongre Amacı ve Konusu" bağlantısındaki içeriğe bakarak "temel konularımızdan" uzak olmayan bir katkıda bulunmalarını bekliyoruz.
Bütün bildiri ile katılanlar ve izleyicilere kongre başında "KATILIM ÇANTASI" ve sonunda "KATILIM BELGESİ", bütün aktif katılım içeriklerinin yer aldığı "KONGRE KİTABI" verilecektir.
--------------------------------------------------------------------------------
Katılım Ücretleri
Bildiri (Poster veya Sözlü) 20 YTL ("Önemli Tarihler" bağlantısına bakınız)
İzleyici 10 YTL ("Önemli Tarihler" bağlantısına bakınız)
Dinleyici (katılım ücreti yatırmayan ancak web sayfamızdan başvuruyu yapan)
Hesap Numarası: 00158007286773164 (Sivas Vakıf bank Kampüs Şubesi)
Havale ücretsizdir. Bu arada EFT için kullanılacak kod: 867'dir.
--------------------------------------------------------------------------------
Öğretim Üyesi ve diğerleri için katılım türleri:
1-Konferans
2-Panelist
3-İzleyici
(katılım ücreti alınmayacaktır, ancak lütfen kayıt yaptırınız)
Öğrenciler için katılım türleri
1-Bildiri (Hocalarının danışmanlığında hazırlanacaktır)
2-İzleyici
3-Dinleyici
Özellikle diğer üniversitelerden gelen öğrenciler için önemli not: Bu tür (kongre katılımı vb.) faaliyetlerde katılım ücreti, yolluk, barınma vb giderleri bağlı oldukları üniversitelerin Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlıkları tarafından ödenmektedir..
Okul Öncesi Eğitim ile ilgili bütün özel ve devlet kuruluşu temsilcileri:
1-İzleyici
2-Dinleyici
Çok Önemli Not: Bütün katılımcılar, katılım türleri ne olursa olsun mutlaka "Başvuru Formu"nu eksiksiz doldurarak göndermelidirler.
ELİMDEN BU GELİYOR.:36_7_8: