Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Bizim sınıf nerdesin

Tepki Skoru
0
evttt :) nbr canım nasılsın? nasıl gidiyor okul, hayat?bana da aslı söyledi burayı iyi olmuş valla bu site inşallah bütün sınıf duyar .görüşmek üzere

Tepki Skoru
0
iyiyim canım.aslıya da ben söyledim bu siteyi.zaten bu sayfaya ilk yazan da benim ayıptır sölemesi:).koşturuyoz işte güzelim.23 nisan hazırlıkları falan.artık bl bol görüşürüz.sen buraya etkinlikte eklersin.vardır sende güzel şeyler.öp

Tepki Skoru
0
ilginç şeyler olursa eklerim canım.görüştüklerime söyledim bu siteyi bakarsın herkes toplanır :) kongreye geliyor musun ? ben katılmayı düşünüyorum bir aksilik olmazsa.

Tepki Skoru
0
canım kongreye gelemiyorum:( aslında gelmeyi düşünüyodum sivas a.bazı sebeplerden dolayı gelemiyorum.ama çok özledim ya sivastaki arkadaşlarımı.....:(

Tepki Skoru
0
[align=center]:( Keşke gelse idiniz ya bende görevliydim kongrede belki tanışırdık. Belli mi olur sağlık olsun. Syn bıdık drama dersine Ayşegül BALCIOĞLU giriyo ama pek memnun değiller öğrenciler etkinlikleritamam larsam buraya aktarırım.:)[/align]

Tepki Skoru
0
büyük böcük sen 3. sınıfta mısın?bu arada drama dersine suna hanımın girmemesi kötü olmuş.kongre de 3. sınıflar mı görevli ? neyse ben gelicegim inş bir fırsat olurda tanışırız

Tepki Skoru
0
şunlara bak ya.nispet yapar gibi kongreyi konuşuyolar:(neyse bana anlatırsınız artık siiz.
ya suna hocadan drama dersi almakta başkaydı yani.yazık olmuş size:)

Tepki Skoru
0
merhaba arkadaşlar ben de şu an 4. sınıftayım. Mezun oluyoruz yani. ama hiç istemiyorum bitmesini. Meslek hayatı nasıl kaç puanla nerelere atandınız. En düşük kaçla atanan oldu bizi bilgilendirirseniz çok sevinirim.

Tepki Skoru
0
meslek hayatı çok güzel seviyorsan eger çok mutlu ediyor seni:) ama okul hayatı da bir başkaydı doğrusu.tekrar aynı yerde aynı kişilerle okumak isterdim.puanlara gelince şubatta sözleşmeli 72, kadrolu da 73.8..lerde .bende bu sene tekrar girecegim sınava atamam olmadı ama çalışıyorum.zor oluyor hem çalışmak hem de sınava hazırlanmak bu yüzden lütfen okurken çalışın ve atanın ...

Tepki Skoru
0
BuRcUUU' Alıntı:
büyük böcük sen 3. sınıfta mısın?bu arada drama dersine suna hanımın girmemesi kötü olmuş.kongre de 3. sınıflar mı görevli ? neyse ben gelicegim inş bir fırsat olurda tanışırız
HAYIR 2. SINIFIM. BİZDE ADIMIZI YAZDIRDIK. DAHA GÖREVLER BELLİ DEĞİL NASİP. UMARIM TANIŞIRIZ.:36_3_12:

Tepki Skoru
0
böcük58' Alıntı:
BuRcUUU' Alıntı:
HAYIR 2. SINIFIM. BİZDE ADIMIZI YAZDIRDIK. DAHA GÖREVLER BELLİ DEĞİL NASİP. UMARIM TANIŞIRIZ.:36_3_12:
bu mesajı ben yazdım ama arkadaşımın adres açıkmış bu yanlışlıktan dolayı özür dilerim. bende 2. sınıfım daha.

Tepki Skoru
0
merhaba bende okul öncesi 4. sınıftayım kazanmana çok sevindim umarım bende kazanırım sizin sınıftan birkaç kişiyi tanıyordum çok yardımcı oldu sizin sınıf ya nasıl öğretmenlik memnunmusun

Tepki Skoru
0
serdem ben eylülde atandım 79 puanla.tokat a kasabaya atandım.meslek hayatı öğrenciliğin rahatlığından sonra biraz zor geldi bana.tabi öğrenciliğin sıkıntıları da başla ama öğretmen olunca sorumluluklar daha fazla.ve şu konuda kızıyorum kendime,üniversitede arkadaşlarımızın etkinliklerinden yeterince yarlanamamışız.mesela birbirinizden olabildiğinçe çok şarkı öğrenin.etkinlik örneklerinzii paylaşın.sınıfta sergilenen her etkinliği not alın.unutyor çünkü insan.ayrıca satjda da öğretmenlerden sınıf defteri,tıoplantı tutanakları,formlar hakkında falan bilgi edinin.ben kasabada diğer anasınıfı öğretmeni olmasa zorlanırdım.çünkü bunlardan bihaber olarak geldim bu noktaya:) kpss de tüm 4 sınıflara başarılar.ben çok çalışmadım kursa falanda gitmedim ama düzenli çalıştığım için kazandım heralde.sınıfta benden kimse pek ummazdı ama:):)
neyse hepinize tekrar başarılar ve kolaylklar.hoşçakalın

Tepki Skoru
0
bidik bu sene sınava gireceğim ama pek çalışamıyorumki erdal hoca yine uğraştırıyor çünkü senin tavsiyeni uygulamaya çalışıyorum etkinlik filan topluyorum ama bakalım biran önce göreve başlamayı istiyorum tavsiyeler için teşekkürler.bizim 4 lerden biriyle karşılaşmak çok hoşuma gitti.kolay gelsin canım.

Tepki Skoru
0
teşekkürler güldemcim.canım geçen sene bizim şubat tatili 50 gün falandıya.ben o ara çalıştım.bide sınavlar ınızı haziranın başında bitirin.biz öyle yapmışştık.bir ay da o zaman çalıştım.okul zamanı pek çalıılmıo haklsın ama boş zamanda olmuyo değil.bizim oluyodu yani:)ha tez varmı hala.kalktımı yoksa?

Tepki Skoru
0
slmm arkadaşlar ben cumhuriyet üni de 2. sınıfım kongrede ulaşımda ben yardımcı olacam:)

Tepki Skoru
0
arkadaşlar selamm bende sivastayım bu konrgereye katılmayı çok isterim ama işin kötü yanı yeni öğrendim kongreye katılmak için neler yapmam gerekiyor birileri yardımcı olursa çok sevinirim yoksa çokmu geç kaldım :(

Tepki Skoru
0
önerilerin için sagol bidik.tez var tabiki kaldırırlarmı hiç
hikmet hocadan aldim allahtan zorlamıyor
mezuniyet etklinlikleri sizin nasıldı.Bizim bu sene baya başımızı ağrıtıyor.Anlayacağın bide bunla uğrasıyoruz.
biliyorsun bu sene alan sınavıda geldi işimiz baya zor yani .Kongreye katılacakmısın?.

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle