Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Açıköğretim Fakülteli Arkadaşlar Hoşgeldiniz

Tepki Skoru
0
merababen aöf okul öncesi 1 sınıf öğrencisiyim arkadaşlar bu site mükemmel bizleri düşündükleri için site yöneticilerine çok teşek.

Tepki Skoru
0
neslihan abla ben aydan. birinci snfm......snvlr yaklaştı çok krkyrm

Tepki Skoru
0
merhaba ben esra açık öğretim 4, sınıf ögrencisiyim

Tepki Skoru
0
story & gossde & baskabahar38 & lamazisinem & nurtencan & jansetyy & nursel_33 & zülale & aydan & zimira & sürgün & simena23 & emotion & esra32 arkadaşlar hepiniz HOŞGELDİNİZ!!!Güzel paylaşımlarda bulunmayı diliyorum...Herkese sevgiler ve başarılar........

Tepki Skoru
0
:thumbsup:merhaba arkadaşlar ben 2 yıl önce mezun oldum arkaşım söylemese böyle bir sitenin varlığından haberim yoktu harika bir site hazırlayanları içten kutluyorum ellerinize sağlık

Tepki Skoru
0
hoşgeldiniz arkadaşlar..yeni paylaşımlarda bulunmak ümidiyle....

Tepki Skoru
0
merhaba arkadaşlar bende açıköğretim 3. sınıf öğrencisiyim sitemizin kıymetini bilelim çok güzel bir site

Tepki Skoru
0
,özlem gezer,story , gossde,baskabahar38,lamazisinem,nurtencan,jansetyy,nursel_33,zülale,aydan,zimira,sürgün,simena23,emotion,esra32 HOSGELDINIZ :)

ege

Tepki Skoru
0
SELAM BENDE HOŞ BULDUM AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ OKUL ÖNCESİ ÖĞRETMENLİĞİ MEZUNUYUM VE GURUR DUYUYORUM.ÇÜNKÜ HAVADAN GEÇTİĞİMİZİ DÜŞÜNENLERE RAĞMEN GERÇEKTEN ÇOK ÇALIŞARAK SINIFLARI KALMADAN GEÇTİM.EVLİYİM VE 3.SINIFTA BİR ÇOCUĞUM OLDU.40 GÜNLÜKKEN STAJA BAŞLADIM KOMŞULARA BIRAKARAK.UZAKTAN OKUNUR MU DİYENLERE CEVABIM LİSE MEZUNU OLARAK KALSAK DAHA MI MUTLU OLURLARDI? OKUL ARKADAŞLARIMIN OLMASINDAN ÇOK MUTLUYUM.BİRBİRİMİZDEN ÇOK ŞEYLER ÖĞRENECEĞİMİZİ DÜŞÜNÜYORUM. SEVGİLER

Tepki Skoru
0
:36_7_8:[size=medium]merhba,[/size]yeni üyeyim bende gercekten cok yararlı bi site ilgililere tesekkürler

Tepki Skoru
0
özlem gezer & belis altınel & kumruozdemir & ege & hülyaa aramıza HOŞGELDİNİZ...

Ege'cim seni tebrik ediyorum canım maşallah hem okul , hem staj , hem çocuk , hem ev işleri of of say say bitmez.Başarılar ve sevgiler canım...

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle